Forum towarzyskie »

Jack Russell Terrier

Oj Kokos mial we wroclawiu przygody...

A niech teraz Sigma sie przyzna co z nim wyprawia w stajni...Ja stawia na nim snopek i sie ciesza..
ale on lubi. my sie tak bawimy hahahahaah Kokos lubi przebywac pod balikami i w pojemniku z owsem. a on nie jest lepszy bo wskakuje mi na plecy w samochodzie i rozpycha sie na mega wielkim hotelowych lozku
crazy,  Kokos fenomenalny.. Zdjęcia na których prowadzi konie na uwiązie - boskie  😜
Kokosik wymiata oczywiscie  🏇 Wladsnie Karolowo-Tolkowe konty miałam na myśli  🤣

Kurde Crazy jak ogladam te twoje fotki ... to tyż mi się marzy taki psiak!!! 💘
Condina,  a orientujesz sie może czy Tolek ma hodowlę? Jesli tak to może mają jakąś stronę? Albo chociaż jak się ona nazywa?
kurde nie wiem co tam teraz u nich sie dzieje z psiakami... Ewentualnie moge odezwac sie do Karola... albo sama do niego uderz, np na NK  🤣
Kontakt do Karola już mam, dziekuję.. 🙂
Szfeniu skacze  😀

jakość marna bo z filmiku..

gdzie moge wstawić filmik żeby szybko się załadował?  😡  (oprócz youtube)
o ja o ja. skaczacego kokosa to ja tez mam. tylko znajde

edit
o mam
http://s94.photobucket.com/albums/l88/Nobody-Knows/?action=view&current=Wideo-0003.flv

ciemno w stajni ale cos tam widac :P
Aż się wierzyć ile "siły" jest w tych niewielkich ciałkach..
są rewelacyjne w psich sportach.
Widziałam je na agility - przeciąg nie pies
crazy, Sigma - wiecej Kokosa!!  😍  🙇 😍 🙇 😍
Te ssiaki są rewelacyjne. Moja siostra miała labradora i niestety odszedł dość szybko 🙁 Teraz zastanawia się nad nowym psem tylko mniejszym i myśli właśnie o tej rasie.
a ja znalazłam to
Ja też coraz częsciej łapię się na tym, że zastanawiam się czy by sobie takiego psiaka nie sprawić.... tylko
1. Trochę obawiam się, że mój obecny pies mógłby takiemu małemu psiakowi krzywdę zrobić....
2. Raczej się reszta domowników nie zgodzi na kolejnego psiaka.
A szkoda, bo cuudne są
Ja też coraz częsciej łapię się na tym, że zastanawiam się czy by sobie takiego psiaka nie sprawić.... tylko
1. Trochę obawiam się, że mój obecny pies mógłby takiemu małemu psiakowi krzywdę zrobić....
2. Raczej się reszta domowników nie zgodzi na kolejnego psiaka.

Tata od wczoraj już "przyzwyczaja" do tego pomysłu mamę.. Oj były krzyki ale tata jest twardy.. 😉 Rozmawiał dziś  z Karolem-szczeniaki już w planie pewnie za jakieś 3 miesiące by były więc ojciec mówi,ze tak długo będzie mamę urabiał aż się na psiaka zgodzi  😎

Co do drugiego psa to my mamy boksera dorosłego i raczej się o małego nie obawiam.. Jak znam fafla to i tak w tym duecie to Jack będzie szefem  😁
Zresztą na russelkowym forum poznałam inną bokseromaniaczkę która ma 2 psy duże i do tego maluchy i mówi,ze problemu nie ma żadnego 🙂
Ja mam sukę amstaffa, raczej jest łagodna w stosunku do innych psów, ale jak tak non stop taki mały wariat by jej nad głową latał (ona ma 8,5 roku) to nie wiem, czy zachowałaby zimną krew....
A co do urabiania domowników- u mnie raczej oboje z domowych "dowódców" byli by przeciwni, więc będę miała zadanie bojowe.... będzie trudno ale może się uda.... 😀
Skąd wiadomo było, że Kokos na hajpo siedzi?
Po zabawkach porozrzucanych pod stajnią Crazy  😂

296 stron galerii "Jacusiów"  😉
http://www.therealjackrussell.com/fun/galleryshow.php
przedstawiam Pana Shreka :P
Santoska,  ależ cudownie malowany  😍
Co prawda nie przepadam za tricolorem ale ten jest wprost boski !!!!!
zdjęcie z kotem powala  👍
Santoska- piękne zdjęcia
dzięki wielkie

są rewelacyjne w psich sportach.
Widziałam je na agility - przeciąg nie pies

w agility to przeważnie PARSONY  🤣

crazy - fajny ten Twój maluch  😁
Ja russella niestety nie mam, ale jestem ich wielką fanką i podejrzewam, że w przyszłości sobie takiego sprawię  😎 Wszystkie jacki z którymi się spotkałam są nadzwyczaj żywiołowe i mądre. W Jagodnem u pana Kozłowskiego Jacki jeżdżą na zawody i luzakują na bryczkach  😁, Kokosa crazy miałam przyjemność poznać w Strzegomiu rok temu, a tym roku poznałam Jacka jeżdżącej lublinianki, więc psy jak widać szczególnie nadające się dla osób zajmujących się sportem końskim.

Crazy zdjęcia Kokosa, który prwadzi konia powalają  🙇 😁

Ja podaję stronkę państwa Kozłowskich, którzy poza całym dobrem jakie czynią  😎 prowadzą też hodowlę tej rasy : http://jagodne.pl/index.php?m=10&l=pl
a jak jacki znoszą pobyt sam na sam z pustym domem?
[quote author=k_cian link=topic=3942.msg216500#msg216500 date=1238440890]
a jak jacki znoszą pobyt sam na sam z pustym domem?
[/quote]

Podejrzewam,ze kiepsko biorąc uwagę pokłady energii jakimi dysponują.. 😉
Chociaż może dobrze wychowany i soliiidnie wybiegany jakoś daje radę..
Querido, zostaje alternatywa pozostawienia czorta na podwórku 😉 bo mieszkałby w domu z dużym podwórkiem... ale musiałby z racji potrzeb zawodowych około 5h być sam zanim ktoś wróci
łee 5 h to nawet w klatce mógłby przeczekać jakby się uprzeć  😉

a co k_cianku chce sobie sprawic jrt?

pozdr.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się