Mi się najbardziej podoba całe zestawienie karego w ogłowiu ze złotymi dodatkami. Ale ogólnie bardzo też lubię "tak na sesje" wszelkie ciekawostki. Masa funu 🤣 Chciałabym kiedyś coś nietypowego upolować dla mojej, np. marzy mi się naczółek andaluzyjski w wersji z rzemieniami. 🏇
To może coś takiego, z rzemieniami, ale bez żadnych fikuśności, więc dobrze się łączy z klasycznym stylem, kupione rok temu w Hidalgo, pewnie mogliby jeszcze ściągnąć.
Patataj już nie pamiętam ponieważ były do oglowie wodze które odsprzedałam. Ale okazuje się że paski do wędzidła są za długie do mojego wielokrążka. Dodałam 3 dziurki i dalej długie..Nie wiem czy oddać do rymarza czy odsprzedać 🤔
mon tak, nie moge ci powiedziec nic o swoich odczuciach bo dopiero zamowilam, ale kolezanka polecila wiec mysle ze w porzadku. jak tylko dojdzie to obfoce na modelu i powiem co i jak 🙂
Galopada, stawiam, że "będzie pani zadowolona" 😉 u mnie w siodlarni wisi jedno, chyba nawet dokładnie takie. Trochę przykurzone, nie mam pojęcia czyje, ale z babskiej ciekawości musiałam je wymacać i.... skóra - masełko, miękkie jak nie wiem!
Dorotheah - kupiłam sam naczółek, musiałam tylko rozpruć po około 1,5 cm z każdej strony, bo szlufki były bardzo małe, jak na ogłowie hiszpańskie i moje ogłowie się nie mieściło (rozprucie widać na drugim zdjęciu).
A mi sie ostatnio baaaardzo spodobalo oglowie Kieffer Claudio Vario i mam na nie wieeeeeelka ochote. Jak by Paczunio w nim wygladal ? [img][[a]]http://www.hobuvarustus.ee/hobune/valjad/valjad%20olemas/Kieffer%20Claudia%20Vario%20valjad%20h[[a]]õbedased%20pandlad%20FULL%202275.jpg[/img]