potrzebuję opini osoby która posiada ogłowie z hooksa- wiem, że ktoś z volty ma/miał ale nie wiem kto. do jakiej marki można porównać skórę?
Ja mam to ogłowie.
Ciężko mi się wypowiedzieć ponieważ nie mam do czynienia z jakimiś super firmówkami.
Ale mogę powiedzieć, że jest lepsze jakościowo od Chevala, przynajmniej w dotyku itd, bo używałam je może z 3 razy póki co, gdyż kupowałam je jako " odświętne" 😁 ogłowie.
Nie jest jakieś mega miękkie, ale skóra jest jak najbardziej ok. Przy zginaniu pasków nie zostają, żadne ślady, nic kompletnie.
Za to podszycie potylicy i nachrapnika megaaaaaaaaa miękkie.
mi też bardzo to ogłowie przypadło do gustu 😀 mimo, ze nie lubie grubych naczółków to ten nie razi.. no to chyba powolutku bede na któreś zbierać kase ;p
Ja mam ogłowie firmy Solibel, zapłaciłam za nie trochę ponad 200 zł, ale jeżdżę w nim już od dobrych 3 lat. Po czyszczeniu wygląda praktycznie jak nowe, wszystkim polecam. Ostatnio dokupiłam sobie też naczółek tej firmy w śliczną łezkę🙂
W moim Subbenie dość mocno podpadły mi wodze. Jedna część jest z tak twardej skóry że zrobiły się malutkie pęknięcia w zgięciu przy wędzidle po 2 uzyciach a druga część tak dziwna (miękka niby) że jak się zegnie to robią się takie fałdy. Nic nie pęka ale się fałduje. Reszta ogłowia ok ale te wodze... 🤔
up. po raz kolejny zamęczę Was pytaniem o ogłowie, najlepiej do 200zł, żeby się nie rozsypało. najlepiej - w sprzedaży internetowej. pomożecie? < słodkie oczy >
a ja mam pytanie z innej beczki - jesli kupie nachrapnik meksykanski bez rozetki, bo chce osobno z mattesa dobrac, to jak ja potem doczepie? zdaje sobie sprawe, ze byc moze jest to pyt. do dzialu zoltodziobow 😁
Bee. było to już 1000 razy, ale w skrócie: najlepiej w tej cenie wypadają Daslo i Cheval. Chevala kupisz tu: link Sklepów z Chevalem w ofercie jest duuużo, poszukaj sobie najkorzystniejszej ceny. Daslo w tej chwili nie wiem gdzie moźe być, ale zapewne wystarczy wygooglować.