O luuudzie... Właśnie przyszły do mnie dwa ogłowia z jakichś przedpotopowych zakupów 😜
Rurka z białym podszyciem Vantaggio Grazioso:

i munsztukowe BR Windor... O mamo 😍

To Vantaggio to bardzo ładna, minimalistyczna rureczka, z pomysłowymi zapięciami (klamerka od podgardla jest dokładnie pod ganaszami, więc nie rzuca się zupełnie w oczy). Nie wiem tylko, czy w ramach walki z wiszącymi długachnymi końcówkami pasków nie przegięłam i nie wybrałam za małego rozmiaru (mam coba). Dziś przymiarki, jak będzie pasowało, to mam jeden szałowy i szatański pomysł na to ogłowie 😀iabeł:
Ale BR... Cudo, majstersztyk, normalnie chyba się nie odważę kiedykolwiek założyć go na konia. Jest idealne (a przepraszam, do ideału brakowałoby mu satynowanych sprzączek :hihi🙂. Skóra doskonała, wszystkie podszycia mięciutkie jak kaczuszka. Cieniutkie boczne paski. Naczółek super profilowany, wyraźnie opadający (a nie tylko zamarkowana falka), a Swarovski na nim po prostu się lśni z daleka 😲 Nie miałam jeszcze czegoś takiego w ręku. Moje najładniejsze ogłowie ever...
W związku z tym będę robić zamówienie na rzeczy BR w przyszłym tygodniu, mam sklep, który jest bardzo otwarty na cenowe negocjacje i w ogóle ma sporo mocnych promocji - ale o tym napiszę jeszcze w wątku o zamówieniach zbiorowych 🙂
Na szybko jedno foto, ale komórkowiec i nic na nim nie widać, wieczorem zrobię lepsze, może w weekend wyrobię się ze zdjęciami na koniu. OMG 😜