Forum konie »

Ogłowia

croopie hooksowe nowości 😉
xxagaxx to pierwsze co to za takie ???
cudna_11
Podlinkowałam je wyżej 😉
no własnie widziałam, dodałam pytanie a w trakcie Ty podałaś linka 😀

aż kusiiiiii takie ogłowie mmm 😉
xxagaxx, naprawdę to hooks ?
Możesz mi podesłać linka ?? Jaka cena ? Bo zdaje się, że akurat robisz zamówienie 🙂
tadam 🙂  💃  💃  💃  💃  💃
najpiękniejsze ogłowie munsztukowe ever 100% takie jakie sobie wymarzyłam  😍
sorry tylko za lekki stan rozbabrania (na focie jest misz masz paskowy i brak podgardla ale przepinając naczólek zorientowałam się że jest za ciasny i będę musiała go dać do przeszycia-jest za wąski nie przechodzą wszystkie paski.
Jakościowo, nie wiem co chudapigi od tego ogłowia chce, jest rewelacyjne!
a wizualnie dla mnie.... 😎
co prawda nie jest to jeszcze ten docelowy naczółek, ale chwilowo styknie 🙂

a wersja bez tuningu za to z większością pasków :P wyglada tak:
xxagaxx, powiedziałabym że ta rurka fajna, gdybym nie widziała tego ogłowia z hypostore. hooksowe się nie umywa. a cena zbliżona.

to z plecionką jeśli już jest fajne 🙂

a TAKIE potylice ma sporo ogłowi 😉

Precelek, obłęd w krokodyle w ciapki  😜 😜 😜
Jestem na etapie poszukiwania ogłowia munsztukowego. Ascoty strasznie mi się podobają, gdzie można kupić je przez net, bo jakoś nic nie mogę znaleźć?
xxagaxx, naprawdę to hooks ?
Możesz mi podesłać linka ?? Jaka cena ? Bo zdaje się, że akurat robisz zamówienie 🙂

toć parę postów wyżej masz 😉

sei no ja widziałam taką potylicę tylko u HV polo. Co do ogłowia z hypostore, dla mnie oba są piękne, ja się zakochałam w tym lakierowanym nachrapniku brązowym.
Precelek 😍 😍 😍
szkoda, że samego nachrapnika kupić nie można 😕
xxagaxx, ah ślepa jestem 🙂
Ok, w takim razie już wiem co zamawiam z hooksa tym razem 🙂 Ale o tym w innym wątku 🙂
Ojojoj !!! Musze miec to ogłowie !! Moze i troche ciezkie, ale zdecydowanie ma cos w sobie !
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300414&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
Klami, może rzeczywiście jest ciut masywne, ale oryginalne. Też przykuło moją uwagę (swoją drogą zakochalam się w kantarze z plecionką z hypostore , więc to pewnie dlatego  😀)
sei, ash podziękować 🙂ja jestem zachwycona, jakościowo również wypada idealnie. Teraz tylko martwie się że może będzie za małe 🙁 chociaż wypada jak spory full, tak na oko. Jak okaże sie za małe to..........  🙁  🙁  🙁
to jeszcze detalik
Jestem na etapie poszukiwania ogłowia munsztukowego. Ascoty strasznie mi się podobają, gdzie można kupić je przez net, bo jakoś nic nie mogę znaleźć?

Na ich stronie znajdziesz namiary do nich. Możesz zadzwonić lub napisać maila. Fajny kontakt i masz tak na prawdę możliwość konstrukcji ogłowia wymarzonego na podstawie kilku modeli. Dają rabaciki i ogólnie mili ludzie  😉 Tylko zadawaj często pytanie o ceny, bo mają dość duże "skoki". Tak by się nie okazało, że planowałaś zakup za 100 euro, a nagle wyszło 180 euro  😉 Jednak polecam!

Byłam wczoraj w Kraemer. Dla wszystkich, którzy chcą kupić ogłowie Ivy. Jakość nie powala, ale o tego się domyślałam już wcześniej. Jest to ogłowie ze średniej półki. Kuszę się nawet o porównanie go z HKM. Moim skromnym zdaniem ogłowie ma kawał drogi do jakości chociażby jaką można mieć kupując np produkt Villa Horse. Naczółek - cudo. Daje po oczach z kilometra. Jak zobaczyłam z daleka tą błyskotkę to stwierdziłam, że muszę je mieć. Niestety do czasu, aż się przyjrzałam bliżej. Nie są to starannie wykonane ogłowia, w wielu jednostkach tego modelu naczółek był niechlujnie przyklejony, było widać klej koloru żółtego. Nie kupiłam rzecz jasna tego ogłowia. Później odwiedziłam Loesdau i tam dorwałam ogłowia Dobert. Skóra jest anielsko miękka, wykonanie powala na kolana i jest możliwość kupienia całej masy świecidełek. Cena 290 euro, ale byłabym skłonna kupić - jednak model, który mi przypadł do gustu najbardziej nie był dostępny od ręki w kolorze czarnym.
Dzięki za info. W takim razie napisze i spytam ile kosztowałoby takie co ja chce ;-)

Amarotosa, tez jestem zakochana w Dobertach. Miałam na kucyka i sprawowało się rewelacyjnie. Strasznie podoba mi się model z tym szerokim nachrapnikiem i takim masywnym naczółkiem z brylancikami, ale niestety nie ma wersji munsztukowej.  🙁
Dzwoń do Ascotów, bo warto. Ja pewnie też będę myśleć o zamówieniu u nich munsztukowego, bo może się okazać, że Dobert, który spodobał mi się w brązie już nie będzie taki super w czerni. Jednak skórka jest cudowna w tych ogłowiach.
Czy ktoś mi może podać stronę Ascot? Bo ja jestem tępa i nie umiem znaleźć.
epk - proszę Ascot Na prawdę fajna jakość i przede wszystkim możliwości dogadania się.
No jeszcze ciekawa jestem, czy pomieszają paski - w sensie różnych rozmiarów 😉
jak mi się podobają lakierowane nachrapniki....
Myślę, że na spokojnie. Jak do nich dzwoniłam, to odniosłam wrażenie, że są w stanie spełnić "prawie" każde życzenie. Tylko tak jak mówię, nie wiem do dziś dzień co u nich buduje ceny i na jakich zasadach. Quanta z nimi też rozmawiała chyba, więc może ona będzie wiedzieć coś więcej. Dla mnie było to ciężkie w pojęciu - stąd rada, by kontrolować u nich cenę pytaniami i jeszcze raz pytaniami.
Ja ostatnio stałam się właścicielką ogłowia firmy EQVVS
Firma w Polsce jeszcze mało znana, zdecydowanie bardziej znana w Stanach i UK!
Cena to ok 70 Funtów z wysyłką czyli ok 350 zł, jakoś bardzo dobra! ogłowie sprzedawane z wodzami gumowymi!
Na zdjęciu nie wygląda tak super ale na koniu prezentuje się bardzo fajnie!
Jak tylko cyknę jakieś zdjęcie na koniu to wstawię!
A przede wszystkim wygląda dośc oryginalnie patrząc na modę Hooksową, przede wszystkim Artemisową (sama mam dwa 😀)

Czy ma ktoś może to ogłowie w rozmiarze full i mógłby mi zmierzyć w cm długość nachrapnika (na ostatnich dziurkach) i naczółka?

Ewentualnie widział ktoś może jakieś ładne ogłowia z nachrapnikiem hanowerskim w rozmiarze xfull? To niestety jedyny nachrapnik jaki Siwy raczy tolerować.
powiem tylko, że ten model wypada duży
na konia cob mam pony, a nachrapnik mógłby mieć krótszą część nosową i tak
Jestem ciekawa jak wygląda taki lakierowany nachrapnik na nosie. Jakoś nie jestem przekonana co do tego błyszczącego lakieru, ale z drugiej strony może być to waśnie fajne.
Precelek Wstawisz zdjęcia na modelu z bliska i z daleka?
mysle,że to duzo zalezy od malowania konia...jak w miejscu lakieru jest jednokolorowa (ciemna 😉 ) sierść,to będzie ładnie,jak jest latarnia to już trochę za dużo ozdób 😉
Ktoś, zgadzam się, na całe szczęscie mój koń jest gniady bez odmian  💃
Petit bez szans na zdjęcia na modelu przez jakiś czas myślę. Model nabił się w lesie na korzeń  😵
Precelek no ale na pysk się nabił? Bo jak nie to, ogłowie na głowę i kilka fotek proszę cyknąć!!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się