koniara788, to nie wiem co ta twoja kolezanka robi na jeździe ze sie ogłowia zrywaja. Ja jeździłam na takim z dekatlony za 30 zł i do tej pory nic mu nie ejst poza peknieciami i brzydka "skóra"
Widział ktoś na żywo nowe ogłowie Stubbena Passion? Przyznam ze na zdjęciach katalogowych zrobiło na mnie b. pozytywne wrażenie.
mam to ogłowie od ponad pół roku i mogę je polecić. Skóra jest bardzo miękka, jedynym mankamentem jest cena, ale na prawdę warto. Jak chcesz mogę się postarać jutro zrobić zdjęcia.
[quote author=asds link=topic=39.msg718931#msg718931 date=1285578538] Widział ktoś na żywo nowe ogłowie Stubbena Passion? Przyznam ze na zdjęciach katalogowych zrobiło na mnie b. pozytywne wrażenie.
mam to ogłowie od ponad pół roku i mogę je polecić. Skóra jest bardzo miękka, jedynym mankamentem jest cena, ale na prawdę warto. Jak chcesz mogę się postarać jutro zrobić zdjęcia. [/quote]
Czy ktoś zna jakieś ogłowie meksykańskie w granicach 200zł ale musi być ozdobne np z kosteczkami albo diamencikami?🙂🙂 czy możecie mi coś polecić jakis konkretny model? a może ktoś z Was zna taki komplet z napierśnikiem?🙂
szam, ale kosztuje tyle, ze zostaje jeszcze pare zl na dokupienie diamencikowego/kosteczkowego naczolka 😀 polecam romeo - po kapieli w oleju skorka (jak za ta cene) robi sie lux malyna!