ogłowia też robi 😉 ale z tego co odpisała mi Jego Zona to jest teraz bardzo zapracowany i nie ma czasu. ew. <chyba> naczółki moze zrobić jak będzie ich kilka. Ale nie wiem... napisz pw 🙂
Witajcie Dziewczyny. Dostałam wiele pytań na pw. Sorki,że nie odpowiadam na poszczególne pyt. idywidualnie. Bogdan musi zorientowac się jaka jest dostępna biżutera u hurtownika, jakie są ceny itp. Bizuteria której używał nie jest najtańsza, ale za to bardzo dobrej jakości. Koleżanki pokazywały zdjęcia naczółków 4-letnich, z których są zadowolone. Dajcie mu trochę czasu ok? Wtedy na pw prześle wiadomości bardziej konkretne. Mamy zdjęcia naczółków, ogłowi. Nie wiem tylko jak się zdjecia wstawia tu na tym forum. Muszę zgłebic tą tajemnice 😉
mam pozapisywane zdjęcia naczółków Bogdana (i 1 fajne ogłowie) mogę wstawić Honorata link ze zdjecia wstawia się między [img] a drugie '/img' (oczywiście w nawiasie kwadratowym tylko jak tak pisałam to chciało się jakieś zdjeci wstawić i był krzyżyk więc nie było widać tego co napisałam
Korsik jeśli możesz to wstaw :kwiatek: Ja poszukam zdjeć na drugim kompie ale nie teraz ok? Obiadek zaraz będzie...i film chłopaki właczają ...i tak jakoś leniwie dzisiaj :oczopląs:
Honorata, mogłabyś się zapytać ile kosztowałby (tak około) profilowany(opadający) naczółek z 4 rzędami brylancików, taki jak na 12 i 13 zdjeciu tylko opadający
Przeciez jest wyzej napisane, ze Bogdan od dawna sie nie zajmowal juz produkcja... Jesli teraz ma wykonac znow pare zlecen, to musi sie rozeznac ile osztuje skora, robocizna.. lancuszki.. Zawsze jego wyroby byly wb ardzo atrakcyjnych cenach. Za naczolki placilam w granicach 80-130zl... ale warte sa tej ceny, mimo delikatnosci estetycznej bardzo wytrzymale i trwale
obledne niektore!!a te w ksztalcie v... 😜ehh i znow trzeba bedzie zachomikowac jakis grosz.Ktos z forum ma Bogdanowe na swoich kopytnych? mozna prosic o foteczki?