siwa, proszę, coś takiego? Od p. Marka, ogłowie ma ciut ponad pół roku używane codziennie 🙂 i ja polecam bez wodzy za 250zł, a wodze dosztukować jakieś nieskórzane, no chyba że b.lubisz skórzane 😉
Dzionka, Mnie się to białe podszycie bardzo podoba! I wydaje mi się, że pasuje🙂 Boskie! tylko ten naczółek z kolei coś mi tam nie pasuje w tym konkretnym ogłowiu
Cieciorka, gilowe ogłowie odpada, bo Dzionemu nie pasuje za bardzo - ten niski meksykaniec to nie jego ulubiony nachrapnik zdecydowanie 🙂 Zamówię szweda, tylko cieńszego i z białym podszyciem 🙂 Taki jest plan 😀
Sankaritarina, uff, nie jestem odosobniona w mojej wizji 🙂!
Burza - tak, o to mi właśnie chodzi 😉 tylko kolor brązowy
edit - czy wie ktoś czy Pan Marek ma e-maila? Bo może zamiast tłumaczyć mu 0,5 h jakie ja chce gołowie wymiary itd to bym wysłala zdj takiego jak chce i napisała ile gdzie cm ? ;p
Czyli pewnie to jest jakas tansza wersja? zalezy mi wlasnie na takim polaczeniu kolorow bo mam ciemno-brazowe (czekoladowe) siodlo. ale tez nie chce oglowia ktore bedzie sztywne i rozwali mi sie po kilku miesiacach. szukam takiego daw-maga ale znalezc nie moge jedynie wlasnie mix z czarnym. pewnie zrobia na zamowienie. ale ceny tez dosc wysokie jak widze. a moze znacie podobne ?
a po ile sa u nich oglowia, pusliska i popreg w ursusie i u Bogdana🙂 nie chodzi mi o dokladna cene ale chociaz jakas granice zeby wiedziec czy mnie stac 🙂 moze byc oczywiscie na pw.
Ja w końcu w wielkich bólach zamówiłam szweda podszytego na biało. Oby dobrze wyglądał, bo jest wyczekany i wytęskniony - nie ma innej opcji niż być piękny. U pana Marka ofkors.
Dzionka-moim zdaniem bedzie super w cienszym z bialym podszyciem(ok 3cm) a do tego jakis opadajacy naczolek 😜 np rurkowy lub zwykly cienki, czarny bez ozdobek 😉
Ja w koncu sie zebralam, pomierzylam i w zeszlym tygodniu zamowilam Rudasowi oglowie u p.Marka.Juz nie moge sie doczekac 🙂