Forum konie »

Ogłowia

caroline -  :kwiatek: się podoba!  😍

Anaa - bardzo poproszę  :kwiatek:  i jeszcze jak by dało radę z profilu jedną  :kwiatek:
darolga, oki - to w sobotę wstawię 😉 bo pewnie wcześniej koń mnie nie uwidzi w tym tygodniu 🙁
mam pytanie 🙂 szykuje się ktoś na jakiegoś hooksa ? Bo będę zamawiać, chce się ktoś dołączyć ?
ponia, dziękuję za podpowiedź, już właśnie miałam takie zamiary z tym naczółkiem, ale jak mówisz, że działa, to na pewno spróbuję

I jak rezultaty?
Zmieniałam dziś ogłowie do hackamore, również widac,że sprawę załatwił dłuższy naczółek.

Anaa obłęd.

btw własnie mam zamiar zakupić 2 hanowery  1 dla Robina 2 dla mojego podopiecznego w treningu 😉
Mam nadzieję,ze będzie poprawa choć na robina zbyt nie moge narzekać😉 Zastanawiam sie tylko jak  będzie latem z siateczką na nos.
equi.dream, ku temu jest oddzielny watek. 😉 Tam wlasnie trwa zamawianie.
Ponia, dzięki 🙂 też mi się niesamowicie podoba 🙂

ad siateczki - Koniczka ma siateczkę przy hanowerze i wszystko gra 🙂
Siateczka przy hanowerze:

Sierra też doczepia do hanowera siateczkę i też daje radę 😉
Klami jaki ? Bo nie umiem wyszperać jakoś  😀
Radzimy sobie 😉
Klami dzięki 🙂 ja pisałam z tymi kropkami nad o jak sierota komplikując sobie życie 😀
Dzięki dziewczyny za fotki :kwiatek:
ostrzegam, ze bede robic duze zamowienie w Ursusie, skutecznie go blokujac... 🏇
lostak, moge się do niego "przykleić" z moim mikro zamówionkiem?
pewnie! :kwiatek:
właśnie dostałam ogłowie tkz Markowe!! (od rymarza z ursusa)
jest mega 😍
zdjecia nie oddaja nawet 50% jego uroku...
ma opadajacy naczolek (czego nie widac na zdjeciach)
jutro zdjecia na modelce 🙂

kilka zdjec:

nie chce mi się dzwonic do p. Marka, moze ktoś przy okazji moze zapytac o kilka rzeczy?
- ogłowie bez nachrapnika i wodzy
- szory na hucuła i ogłowie zaprzegowe
_kate, zanieś nachrapnik do rymarza i niech ci doszyje takie paseczki "podtrzymujace" częśc nosową.
ja mam nachrapnik kieffera (zeby mnie nie wkurzało, że mam ogłowie składak 😉) i tez mi rymarz musiał te paseczki doszyc

taki jest mój plan, aby zanieść do rymarza. A powiedz mi gdzie kupiłaś nachrapnik hanowerski Kieffera? bo swego czasu sporo go szukałam i nie znalazłam. A chciałabym, bo moje najulubieńsze ogłowie jest Kieffera, ale ma szwedzki nachrapnik, a konina kocha hanowerskie.
zamówiłam! meksykana z profilowanym naczółkiem z kuleczkami  😍 😅 😜
_kate, kiefferowskiego hanowera ściągałam z Niemiec, ze sklepu calevo.com.
dziękuję bardzo!  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
dzięki Bogu jest tam również wersja angielska, bo ja niemieckiego ni w ząb  👀
Losia, boski brąz!! Czekam koniecznie na foty na modelce!!
podejrzewam że już ktos kiedyś pytał, ale gdzie można kupić takie ogłowie jakie ma Jessy?  😍
prosze bardzo 🙂 swiezutkie zdjecie 🙂

Ruda pozdrawia 🙂
Losia, nie widać zdjęć 🙁
ja widzę.
Carmen zaloguj się na naszej-klasie, to wtedy będziesz mogła zobaczyć zdjęcie tutaj na volcie 😉

Losia mi się bardzo podoba!
a ja dalej nie widzę : (
Ja też nie widzę, protestuję!!
wejdźcie we właściwości i skopiujcie link, potem wklejcie go w miejsce na adres www
mi się za bardzo nie podoba- nie lubię grubych podszywanych naczółków i wg mnie ładniej  by wyglądało z ciemnym brązowym podszyciem- ale to tylko moje zdanie 😉
LOVELY, nie możesz wrzucić do siebie na buket i wstawić?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się