ponia, dziękuję za podpowiedź, już właśnie miałam takie zamiary z tym naczółkiem, ale jak mówisz, że działa, to na pewno spróbuję
I jak rezultaty? Zmieniałam dziś ogłowie do hackamore, również widac,że sprawę załatwił dłuższy naczółek.
Anaa obłęd.
btw własnie mam zamiar zakupić 2 hanowery 1 dla Robina 2 dla mojego podopiecznego w treningu 😉 Mam nadzieję,ze będzie poprawa choć na robina zbyt nie moge narzekać😉 Zastanawiam sie tylko jak będzie latem z siateczką na nos.
właśnie dostałam ogłowie tkz Markowe!! (od rymarza z ursusa) jest mega 😍 zdjecia nie oddaja nawet 50% jego uroku... ma opadajacy naczolek (czego nie widac na zdjeciach) jutro zdjecia na modelce 🙂
nie chce mi się dzwonic do p. Marka, moze ktoś przy okazji moze zapytac o kilka rzeczy? - ogłowie bez nachrapnika i wodzy - szory na hucuła i ogłowie zaprzegowe
_kate, zanieś nachrapnik do rymarza i niech ci doszyje takie paseczki "podtrzymujace" częśc nosową. ja mam nachrapnik kieffera (zeby mnie nie wkurzało, że mam ogłowie składak 😉) i tez mi rymarz musiał te paseczki doszyc
taki jest mój plan, aby zanieść do rymarza. A powiedz mi gdzie kupiłaś nachrapnik hanowerski Kieffera? bo swego czasu sporo go szukałam i nie znalazłam. A chciałabym, bo moje najulubieńsze ogłowie jest Kieffera, ale ma szwedzki nachrapnik, a konina kocha hanowerskie.
wejdźcie we właściwości i skopiujcie link, potem wklejcie go w miejsce na adres www mi się za bardzo nie podoba- nie lubię grubych podszywanych naczółków i wg mnie ładniej by wyglądało z ciemnym brązowym podszyciem- ale to tylko moje zdanie 😉