mindgame, tak, kto to będzie potem zajeżdżać🤣 ja jakoś mam z tyłu głowy, że nie należy nadawać takich imion ze znaczeniem, przesłaniem "trudnym" jeżeli wiecie o co mi chodzi 🙃
zembria tylko od Kalahari jaki skrót? faith też ciekawe...
saganek, - a po co się męczyć nad wymyślaniem skrótu teraz, jak w praniu to wychodzą różne i dziwne twory ksywkowe :P Choć Kala brzmi całkiem prosto i zgrabnie.
Narnia
NeverEnding Story
November Rain
Nice To Meet You
Nirvana
Nomen Omen
Nutella
Navarra
Navarona
Normandia
Narcyz
Namibia
Nevada
Zumba
ZZ Top
Zorro
Zorza Polarna
Zingara
Zygzak
Zanzibar
Zimna Woda
Zefir
mindgame, O! Nawet lepsze niż No Mercy 🤣 Od razu mi sie dla chłopaka nasunęło Night Knight, jako mroczny rycerz, ale fajny zlepek słowny, bo brzmi jak dobranoc po hamerykanskiemu dziecięcemu 😉
Jak wyglada nadawanie imienia? Czy koń musi być zawsze na litere imienia matki, czy może być np na literę ojca? Czy może jest to nie ważne i można nazwać jak się chce?
Pomocy, bo moja kreatywność legła z nastaniem gorąca😉 Imię na literę W ?😀
Jedyne, co mi się jakoś przyjmuje to Willow, ale zdecydowanie potrzebuję więcej inspiracji 😁
BUCK, płci nie znam, a lubię jak imię ją określa. Ale jak neutralne się spodoba i przypasuje do malucha to czemu nie 😊
Trudna dla mnie nie wiem, czy ta literka, czy świadomość, że to już niedługo 😅
Ja potrzebuje natchnienia na imię dla ogierka na C, najlepiej dwuczłonowe, mile widziane włoskie lub hiszpańskie, Raczej eleganckie szlachetne, a nie jakieś zabawne/ dziecięce.
😎