u siebie w tym roku też miałam na literkę F. zostało Fantazja Togira, ale wszyscy się śmieją, że Fucha Togira 🤣 a moja córeczka i tak woła FantaFlorcia 😂
nie śledziłam dokładnie wszystkich propozycji ale jesli klaczka to moze Femme Fatale ? A dla obu płci wszystko z Fantastic... heh może Fantastic Plastic? 😉
a jak myślicie, jakie imię dla źrebaka od Gracja, ojciec : Frazes 😎 nie wiadomo jeszcze czy klaczka czy ogierek, ale lada dzień się okaże 💃 jak ktoś by miał jakiś pomysł to niech napisze, bo ja nie mam totalnie weny :kwiatek:
dla klaczki: Fragacja/Fragracja a dla ogierka : Grafez/Grafazes/Grafaz Sorki - tez niezabardzo mam wenę ale tak mi wpadly te polaczenia bo w stajni do ktorej chodze jest sporo takich polaczen 😉
Hehe. A moja klacz ma na imię Faworyta. 😀 A najczęściej zdrabniam - Favorka. [Nie wiem dlaczego, ale zawsze piszę przez "v", choć tak naprawdę w imieniu jest "w"] I właściwie to jest uroczą kluseczką. 😁
aga020596 świetne pomysły! dzięki :kwiatek: PonPon Gorzka Czekolada b. mi się podoba, ale co do ciemnego kasztana to wątpie - matka jasna kasztanka (<-avatar 😉 ) ogier siwy(Frazes) 😀