Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Espana uroczy ogr, jak Ty mu wyhodowałaś taką długą grzywke? Marzenie... 😉
wątek zamknięty
to ja przypomne jeszcze mojego 🙂

wątek zamknięty
Milciaa piękny zwierz  😜
Gdzie stoicie?
wątek zamknięty
dziekuje 🙂
obecnie w Dajaku w Koleczkowie
wątek zamknięty
No, wiedziałam że jakies okolice trójmiasta ;D
wątek zamknięty
milciaa fajny zwierz, a jaka szyja  😜
Napisz cos więcej o nim  😉
wątek zamknięty
caroline
👍 😁

milciaa
fajne rude ciacho  😜, ładnie mu w niebieskim, tylko jakiś wojownik bo czoło zdarte  🏇
wątek zamknięty
Troszkę Dzionka z dzisiaj:

Więcej w KR  🙂
wątek zamknięty
milciaa  ahhh! slicznota!!!
wątek zamknięty
Madźź to jest mój kobył... ona jest mieszanką zimnokrwistego i ślązaka starego typu...
wątek zamknięty
milciaaa, dzionka.. obie macie sliczne konie. cudowne🙂
wątek zamknięty
Skorzystałam dzisiaj z pięknej pogody i oto przed wami - Pan Kucyk Leśny 😉

wątek zamknięty
Darolga Orzeszkowo - dziękuję! 😀 :kwiatek:
wątek zamknięty
Taggi dziękować  :kwiatek:

Koniczka, współczuję ci mycia tej maski każdorazowo, fajnie się Grom pluje  🙂
wątek zamknięty
Koniczka - toż u was prawdziwa wiosna  😲  🙂
wątek zamknięty
No właśnie aż się zdziwiłam jak pięknie jest, więc wyciągnęłam telefon i zaczęłam zdjęcia robić 😉

Dzionka to raz dwa się robi, bo i tak po każdej jeździe myję wędzidło i skośnik, więc czy mam do opłukania jeszcze siatkę czy nie to już różnicy nie robi 😉
wątek zamknięty
Dzionka

mogę spytać jaki ma rodowó Twój zwierz, bo mi troszkę moją przypomina  😉

Koniczka
jak słonecznie ! wiosna ach 🙂
wątek zamknięty
Koniczka, nareszcie 😀 Przyzwyczaiłam się do Groma na forum, i do rudego Czardasza i strasznie brakuje mi zdjęć tych dwóch koni. Absolutnie postuluję wstawienie większej ilości zdjęć - i to jak częściej!
Ale się Pan Kuc pieni pięknie - prawdziwe ciastko z kremem 🙂

A poza tym naprawdę dziś zapachniało wiosną w powietrzu 🙂 Jak wyszperałam w sieci, to dość zimowy klimat ma być jeszcze w lutym, a potem szybko przyjdzie wiosna - może i coś w tym jest, bo konie jakoś ostro linieją (Wasze też?) 🙂
wątek zamknięty
armara mój koń jest od Dzwonnicy budionowskiej po Zeve V (rosyjskie budiony, matka sprowadzona z Rosji) i po Nabucco xx (Chef Supreme, Chefs Crown, Danzing, Northern Dancer). I co, pasuje coś  🙂?
wątek zamknięty
Quanta jak nie ma zdjęć to ciężko cokolwiek wstawiać 😉 A jakoś mnie nie kręci praktykowane przez niektórych wstawianie co i rusz staroci. Ale zrobi się wiosna to i będzie więcej okazji do focenia. No i od marca sprowadza się do Bajardówka nasz naczelny fotograf, więc jest szansa na częstsze dostawy zdjęć, bo już dwójkę naczelnych fotografów będe miałą na miejscu 😉

A tak swoją drogą to ten dzisiejszy teren strasznie mnie naładował pozytywną energią, mimo że Kuc na początku strasznie pajacował. Ja to jednak dziecko słońca jestem 😉

Co do linienia - nieogolone kucowe części zaczynają lekko włosy gubić.
wątek zamknięty
quanta Ja wczoraj czyściłam siwego koleżanki i się przeraziłam- całe zgrzebło plastikowe włosów po paru pociągnięciach :/ Tak napchane na maxa. Próbowałam mu wytłumaczyć, żeby poczekał, bo jeszcze zima wróci, ale chyba nie skumał, bo dalej się z niego sypie  😉 Mój mniej obrósł, więc minimalnie tylko gubi sierść.
wątek zamknięty
Dzionka

żadna rodzina, zbieg okolicznosci, bywa  😁

Moje linieją jak dzikie, oprócz jednej, która praktycznie zimowej sierści nie zapuszcza  🤔
wątek zamknięty
Czyli może jednak idzie wiosna  😅

Oby tylko nie było jak w tym dowcipie z apaczami, co już trzy lata chrust zbierają 😉
wątek zamknięty
Quanta Miło mi, że o nas pamiętasz, serio  :kwiatek:

Czardaszo ma parę nowych zdjęć, ale są nudne jak flaki z olejem. Niestety mój komputer jest w serwisie, a w nim moje 14GB zdjeć samego Czardaszo 😉

Ale jak tylko komputer zostanie mi zwrócony, to od razu wstawię jakiś bling-bling portret "wciąż rudego" i "wciąż niepracującego" mojego kasztana - esp. 4 U -  😁

Koniczka w tej masce Grom wygląda jakby szedł obrobić jakąś staruszkę na spacerze z pudlem  😁 Bandzior jeden!  😁
wątek zamknięty
Quanta Miło mi, że o nas pamiętasz, serio  :kwiatek:

Czardaszo ma parę nowych zdjęć, ale są nudne jak flaki z olejem. Niestety mój komputer jest w serwisie, a w nim moje 14GB zdjeć samego Czardaszo 😉

Ale jak tylko komputer zostanie mi zwrócony, to od razu wstawię jakiś bling-bling portret "wciąż rudego" i "wciąż niepracującego" mojego kasztana - esp. 4 U -  😁

Ej, ej! Ja też pamiętam! Toć Mr C. to mój ulubiony volotowo-zastępczo-voltowo-re-voltowy koń 😜
Też chcę jakieś "esp. 4 me" 🙁 :kwiatek:
wątek zamknięty
Sierka sama wiesz jako to strasznie groźna bestia jest 😁 Jego jedyny dzisiejszy plan polegał na próbach zostawienia pańci na jakimś drzewie bo "GOŚKA! Czy Ty widziałaś ten podejrzany listek/cień/gałązkę/cokolwiek???? W NOGI!". Na szczęście jak sobie trochu pogalopował to trochę wyluzował 😉 😂

Edit: poprawiony błąd w nicku 😉
wątek zamknięty
Amnestria Dziś powinnam mieć spowrotem komputer, więc wstawię i coś dla Ciebie i coś dla Quanty. Dla Quanty będzie bling-bing (she knows why  :hihi🙂 a ty jakie sobie życzysz?  :kwiatek:

edit:
Koniczka Sierka wie, i już się boi... konfrontacji sam na sam!  😵

😎

edit 2: toże, poprawiłam błąd błędu w nicku  😁
wątek zamknięty
O rety rety 😜 Sama nie wiem 😜

Ja chcę przytulaśno-całuśne foty 😍. Na pewno masz ich miliard pięćset 😁
wątek zamknięty
Czardaszo ma parę nowych zdjęć, ale są nudne jak flaki z olejem.

Sierra - bardzo proszę bez kokieterii, dawaj zdjęcia  🙂
wątek zamknięty
moje laski 😅
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.