slojma nawet bardzo się poprawiła Julie faktycznie bardzo podobna, z pysia też. Jedyna różnica jaką dostrzegam to moja ma troszeczkę dłuższą szyję i chyba jest wyższa
Bolek to 4,5 letni ogier, był strasznym dzikuskiem jak go kupiłam. Teraz kocha dzieci, daje robić przy sobie wszystko, łazi za mną jak piesek i reaguje na moje komendy słowne do tego stopnia że początkujące dzieciaki mogę uczyć bez lonży. Jest naprawdę kochanym konikiem, mam nadzieję, że jego brat Lolek też będzie taki wspaniały 😀
k_cian - dzięki :kwiatek: a co tak mało rudzielca i to jeszcze stare 🤬
kikki, piękne stadko K_cian, niezła szyja polonez, jestem fanką tego duetu zapnij się, uszy powalają asior, ach to spojrzenie Doti, sama elegancja claudia, piękne ciacho
brzezinka- Fajne konisko, napisz coś więcej o niej 🙂
Proszę bardzo, 7 letnia klacz sp. od Norma wlkp. po Pasquinel west. http://www.allbreedpedigree.com/nikita151 Klacz dopiero od początku tego roku w intensywnym treningu, wcześniej niestety miała kontuzje , dała nam jednego źrebaczka.
slojma w jakim wieku jest Emilka a w jakim Draska? wiem, ze jedna miala niedawno pierwsze urodzinki ale zani jedna ani druga na rok nie wyglada 🙂 mam na mysli,ze Emilka wyglada super!! a Draska ma ladny pysk, bo reszty nie widac 🙂