Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

ae ładny konik, powodzenia w pracy życzę
slojma jak zrzuci tłuszczyk i pojawią się mięśnie to będzie super wyglądała, bo na razie nie zaźrebiasz jej?
wątek zamknięty
quantanamera, o babo! moze on i jest niewygledny, ale jak fajnie fruwa jak sie podjara! bede sledzila Wasza wspolprace 😉
wątek zamknięty
Fantazja- nie nie potrzeba mi kolejnego koniska 😉 A ty Ziuty nie kryjesz?
wątek zamknięty
I jeszcze dopiszę Quanta, że tez będę śledzić Waszą pracę. Bo jestem bardzo ciekawa jak on będzie wyglądać po dłuższym treningu, w lepszym umięśnieniu itp. No i może masz jeszcze jakieś fotki stanu wyjściowego np. w stój ? I ten rodowód mnie ciekawi

Moja jest zupełnie w kondycji padokowo- rekreacyjno- krągławej. Jak pracowała więcej była bardziej kostropata, ale ogólnie ładniejsza no i ruszyć się lepiej potrafiła. Tym bardziej jestem ciekawa kostropowatości za jakiś czas- dobrze zrobionej i wersji obecnej wyjściowej. 

wątek zamknięty
slojma nie, na razie nie, chcę się nią nacieszyć, a niestać mnie na razie na kolejnego konia w pensjonacie
żeby nie było, Fantazja z pracy:
wątek zamknięty
Jeśli mogę trochę mojego rudego wrzucić. Jakoś mnie na wspominki wzięło. Moje rude biegające po łące.

A to moje drugie  wymarzone konisko. Narazie nie moja ale mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni. Narazie pozostaje powspominac nasze początki 😉

To na tyle myślę, że nie zaśmieciłam wątku wiewiórkami!
wątek zamknięty
Dorotheah, dziękujemy 🙂

katka,  gniady- szał, jaka pupcia!

ae, co to za stajnia?

Alice, planujesz nareszcie wrócić z regularnymi fotkami? 😉 siwy ładnie wygląda 🙂

solusiek, cudne rude!

Fantazja, zaczęła Ci trochę tyć nareszcie kobyłka co?
wątek zamknięty
niemoge sie napatrzec na te wasze horsiki 🙂
a to moje małe wredne stworzonko
wątek zamknięty
Burza Rude dziękują :kwiatek:
zaspa89 Świetny kucollll 😍
wątek zamknięty
Z pewnym opóźnieniem- dzięki za miłe słowa :kwiatek:
slojma- to dokładnie ta kobyłka 😉 na moje nieszczęście zdążyłam się mocno do niej przywiązać.
edit: Burza- rudzielec dalej się obija 😉 miło że pytasz :kwiatek:
wątek zamknięty
zaspa - ileż ja bym dała za takie maleństwo!!!🙂 przecudny🙂 wrzucaj jak najwięcej zdjęć tego cudaka i napisz o nim coś więcej, proszę!🙂😉
wątek zamknięty
Bo prześliczny jest chłopak 🙂 tom i ciekawa 😉 rozumiem, że dalej stoi daleko od Ciebie i dlatego ma wakacje?
wątek zamknięty
Tak jest, zgadza się. W lipcu zaczniemy się wdrażać z powrotem do roboty 😅
wątek zamknięty
Super, to niecałe dwa miesiące! Bardzo się cieszę, życzę cierpliwości w odkreślaniu dni do lipca 😉
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy odnośnie Nietoperka, ale on naprawdę jest niezbyt urodziwy i stąd też wylądował w Polszy, a nie na niemieckim zakładzie treningowym 😉 Pociesza mnie tylko, że większość tej nie-urody powinna być do zamaskowania pracą - jak zgubi upasionego brzucha, dostanie trochę szyi, to i wielki łeb zniknie w całości 😁 Poza tym nie przyjechał do mnie dla wyglądu, tylko dla ruchu, bo rusza się... uj, przez duże R!  😲 W zasadzie od listopada oglądałam jakieś dziesiąt zwierzaków i co ciekawe, do tego brzydala to nawet nie ma czego porównywać...
To jest Sunny Boy / Sandro Hit na folblutce.

Nie mam jeszcze 100% werdyktu, że zostaje, chociaż nie ukrywam, że mocno jestem na tak 🙂 Spokojnie go sobie ponownie przebadam (ma tify z grudnia od dr Przewoźnego), no i trzeba go jeszcze ujeździć, żeby cokolwiek powiedzieć o tym, do czego się chłopak nadaje 😁 Nie ma to jak surowiutki czterolatek 🙂
Charakter ma świetny, przylepa i pieszczoch taki, że człowiek ma ochotę wziąć go na ręce :P Mega kontaktowy i w dodatku zazdrosny, jak się zajmuję Kucem, a nie nim. Dzielnie pomaga we wszystkich pracach stajennych, np. przesuwając i wywalając taczkę z obornikiem.

Fotki zootechniczne będą, jak będzie z czym porównywać po robocie - za pół roku? Jeśli zostanie.

Na razie mogę mieć tzw. zdjęcia maskujące 😉

wątek zamknięty
quantanamera, ciacho jak się patrzy 🙂
wątek zamknięty
Burza dziekuje pieknie 🙂
Quanta powiedz prosze po jakim folblucie jest matka? Freefoot?
wątek zamknięty
zaspa89 - jaka piękna mała, biała kula 🙂
madzia- Do lipca już szybciutko zleci, więc życzę Wam szybkiego upływu czasu.
quantanamera - śliczne konisko, mam nadzieję, że u Ciebie zostanie i niedługo będziesz zawalać nas większą ilością jego fot. A ruch ma niesamowity to prawda 🙂
wątek zamknięty
Burza tak, żeberka się zakrywają a brzuszek nie rośnie  😀 wogóle kobyła mi się zmienia nie do poznania, nie wiem czy to za sprawą regularnej pracy czy też paszy, a może za sprawą miłości  😁
wątek zamknięty
Fantazja poważnie, jeśli dalej tak pójdzie to będzie z niej królewna, idziecie w fajnym kierunku🙂
wątek zamknięty
moj kon rajdowo-skokowy  🏇  jak dostane zdjecia z rajdu to sie pochwale  😎

o, albo jeszcze młody. dwa tygodnie po kastracji, drugi raz z kumplami na padoku  😍

wątek zamknięty
ae, trzymaj tego kucyka, bo Ci odleci 😁
Quanta... może nie wyrobiony, ale ładny jest  😀
wątek zamknięty
galopada_- młody świetnie wygląda, jak sierść lśni 🙂
wątek zamknięty
katka, nie, Adrar xx, mi to nic nie mówi, ale ja z folblutów to znam tylko kilka "nazwisk" 😁 A znasz może podobną komopozycję?

k_cian, OMG, chyba przekaże Nietoperkowi to ciacho, bo chłopak na prawo i lewo słyszy tylko, że brzydal 🤣
wątek zamknięty
quantanamera, koniecznie przekaż! a potem mu bitą śmietanę między uszy i wisienkę na czubeczek  😎 i czekam na zdjęcie!!

bo jak wiesz nie tylko wygląd się liczy  😉 a jak przypakuje facet ..  😀iabeł: sama się zdziwisz

galopada
- fajnie wyszło gniade 🙂
wątek zamknięty
zabiłaś mnie tekstem o bitej śmietanie i wisience  😂

żeby nie robić OT Glucisko
autorem fotki jest TŻ _kate

wątek zamknięty
QUANTA

Quanta on jest kapitalny!!!!  😍 😍

A swoją drogą dla mnie najpiękniejszy koń to taki, który potrafi się ruszyć -wtedy ma w sylwetce jakąś taką harmonię (ale gdzieś na poziomie szkieletu, dzwigni) . Na dobrej konstrukcji można naprawdę wiele piękna zbudować , na słabej, choćby najurodziwszej -nieproporcjonalnie mniej.  Mam już chyba skrzywienie (plastyczne), że patrząc na konia wiele potrafię sobie wyobrazić  i często konie oceniam przez pryzmat tego co już tam/ jakie wypełnienie mięśniowe sylwetki - widzę. Qucyk jest urodziwy, uroczy, fajowy i w ogóle (kiedy mi się marzył  koń takiej urody, budowy), ale ten młodziak jak dla mnie bomba , kapitalny, czad  - i  sama chętnie takiego bym kupiła. 😍   (a łeb to chyba nie jest taki wielki tylko kostropaty tycio- choć  mi się takie podobają, a jak chłopak się obuduje to i główka optycznie się zmniejszy).  A ile ma wzrostu? No i jak superowo, że surowiutki- nietykany ( też wolałam konia zepsutego/nieujeżdzonego, niż za mocno obciążanego itp) 🙂  A zazdrościmy od początku układnego charakteru.
I do tego moja ukochana linia Sandro Hita (synka Sunny Boy też cenię) - już nie dziwi, że chłopak potrafi się ruszyć.Będę pilnie śledzić postępy konia i kibicować Wam.

No i w końcu mam swego ulubionego re-voltowego konia   😅 (poza moją... sesese )  
wątek zamknięty
Burza  😡 ojej jak miło usłyszeć takie słowa, dzięki  :kwiatek:  idziemy w tym kierunku dzięki pewnej pani instruktor (na razie nie zdradze kto to, bo może nie chce) i jestem bardzo zadowolona, prowadzi i mnie i konia jednocześnie, robi cuda po prostu, ach...
wątek zamknięty
EDIT: TO NIE MOJE KONIE 🙂😉)
Na zyczenie 🙂
Quanta a prosze Cie bardzo 🙂
to dwa Sunny Boy'e
ten siwy wygral czempionaty ujezdzeniowe w Polsce (tak na 99,9%)

a to jest bodajze na xx

wiem ze  🚫  😉
wątek zamknięty
Lena

cudnie, jak na gluta to niezły kawał z niego chłopa  😍

katka
siwy super
nie masz czasem nowych fotek młodziaka po Landjunker G ?

EDIT: wpadka z płcią  😡
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.