Dzięki dziewczyny za słowa otuchy odnośnie Nietoperka, ale on naprawdę jest niezbyt urodziwy i stąd też wylądował w Polszy, a nie na niemieckim zakładzie treningowym 😉 Pociesza mnie tylko, że większość tej nie-urody powinna być do zamaskowania pracą - jak zgubi upasionego brzucha, dostanie trochę szyi, to i wielki łeb zniknie w całości 😁 Poza tym nie przyjechał do mnie dla wyglądu, tylko dla ruchu, bo rusza się... uj, przez duże R! 😲 W zasadzie od listopada oglądałam jakieś dziesiąt zwierzaków i co ciekawe, do tego brzydala to nawet nie ma czego porównywać...
To jest Sunny Boy / Sandro Hit na folblutce.
Nie mam jeszcze 100% werdyktu, że zostaje, chociaż nie ukrywam, że mocno jestem na tak 🙂 Spokojnie go sobie ponownie przebadam (ma tify z grudnia od dr Przewoźnego), no i trzeba go jeszcze ujeździć, żeby cokolwiek powiedzieć o tym, do czego się chłopak nadaje 😁 Nie ma to jak surowiutki czterolatek 🙂
Charakter ma świetny, przylepa i pieszczoch taki, że człowiek ma ochotę wziąć go na ręce :P Mega kontaktowy i w dodatku zazdrosny, jak się zajmuję Kucem, a nie nim. Dzielnie pomaga we wszystkich pracach stajennych, np. przesuwając i wywalając taczkę z obornikiem.
Fotki zootechniczne będą, jak będzie z czym porównywać po robocie - za pół roku? Jeśli zostanie.
Na razie mogę mieć tzw. zdjęcia maskujące 😉