Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Grafitkowa, przecież wiesz że on jest inny  😁
wątek zamknięty
Małe Mihrabiątko czyli

Mujahid z mamą

I sam

wątek zamknięty
Wojenka piekny maly stworek!! 😉
wątek zamknięty
Wojenka AJką ma klatę 🙂 I ten pysk...  😀
wątek zamknięty
Wojenka, No nie mogę. To najpiękniejszy źrebak jakiego widziałam!

I my wiosennie ale skromnie bo fotograf coś szybko się ulotnił 😉

wątek zamknięty
I my się pokażemy pierwszy raz w tym wątku 🙂

wątek zamknięty
olciak, Bardzo często zaglądam na twojego photobloga i śledzę Waszą pracę! Piękny siwus 😉
wątek zamknięty

Oczywiście podziwiam Wasze konie i nie sposób wymienić które najbardziej.  🙂

Nas nie było tu bardzo dawno, więc co nieco wklejam  🤣

I starsze fotki (te chyba gdzieś były ) :

wątek zamknięty
Ładny naczółek macie 🙂
wątek zamknięty
też często jestem na twoim pb olciak 😁

ładniutki siwy 😉
wątek zamknięty
Wojenka, i tak powinien wyglądać arabiszon! jak popatrzę co niektórzy nazywają arabami to aż trwoga bierze.. piękne maleństwo! oby coraz więcej takich ślicznotek się rodziło! 🙂

Dorotheah, zawsze konia tak luzem puszczasz?
wątek zamknięty
podpisuję się pod postem wyżej
wojenka piękny źrebol
proszę o więcej fotek
wątek zamknięty
Taggi
trochę mu się dobrałam do futerka i wszystko idzie w dobrą stronę. Okazało się, że konik ma dobre serduszko, tylko je zgrabnie ukrywa.  😉 Teraz ma rozpisany plan treningowy i mam nadzieję, że uda nam się zrealizować skromne plany.
Mam nadzieję, że wasze kłopoty się skończyły!

k_cian
chwilo brak nowych zdjęć, więc nic nie wstawiam. Czekam na letnie futerko!

Slojma
takich słów nigdy za wiele!  :kwiatek:
wątek zamknięty
k_cian,
Dorotheah, zawsze konia tak luzem puszczasz?

Nie nie zawsze. 😉 Czasami lonżuje konia... bez liny  🤣
W poprzednim poście widać zmiany stron Poświaty wykonane na moje polecenie.  Poniżej zatrzymanie, także na moją prośbę :

Zazwyczaj bawimy się na halterku, czasem inaczej jak koni trzeba co nieco odświeżyć pamięć (wodze podczepiam na patent, który w razie czego łatwo puszcza. A  ponadto, w razie zaplątania się , przydepnięcia uwiązu itp. nauczona jest zatrzymywania się). Kochany konik  😍

wątek zamknięty
olciak pieknie w żółtym wam🙂
Dorotheah  slicznie 🙂
wątek zamknięty
Moja szkapinka... Na krzywych nogach... 'Szczęśliwy' po obcięciu jego dłuugo hodowanego buszu...

wątek zamknięty
Vuko, ma minę jakby brakowało mu hm.. części siebie  😁
wątek zamknięty
Burza - dzięki🙂 nie mogę się doczekać jeszcze jak mu zejdzie do końca zimowe futro i się zrobi jaśniejszy - przestanie na nim ginac ten czaprak🙂

k_cian - dzięki🙂 fakt - nic tylko przytulać, szkoda, że on nie taki chętny na mizianie😉

slojma - zły bo zaspany🙂 rano zamiast na trawkę to go pod siodło wzięli - skandal, nie?🙂

Polonez - ach ach mój ulubiony voltowy kucor😀 rany, jak ja marze o szetlandzie... na razie ubóstwiam kucora w stajni znajomego - właśnie mu kantarek sznurkowy związałam i jadę jutro do niego - może też jakieś foto cyknę😉

Wojenka - świetny!🙂 ale z niego ciacho wyrośnie😀

Olciak - mega siwus🙂

Dorotheah - ładnie jej w niebieskim🙂

Vuko - super zdjęcie! jeśli pozwolisz wyląduje u mnie na dysku w folderze "Najlepsze voltowe zdjęcia"🙂 patrzę na jego nogi, klatę i nie mogę się nadziwić jak świetnie te nasze małpki "są zrobione"🙂

wątek zamknięty
Vuko, jezu. przeczytałam Twój podpis profilowy i myślałam na początku, że to podpis do zdjęcia!^^ Ale już zajarzyłam czego to podpis:P Konik wygląda jakby tęsknił za tym buszem 😉
wątek zamknięty
Breva będziemy papugować bo mamy taki sam kolor 😉 u nas sierść już tylko na brzuchu a to trochę powierzchni jest 😉
wątek zamknięty
Vuko, śliczna ta szkapinka, a mine ma zabójczą
wątek zamknięty
Breva- rozbój w biały dzień jak mogłaś 🍴
Vuko - a jak równiutko 🙂
wątek zamknięty
Burza - hehe🙂 no u nas jakoś tak dziwnie bo głównie na grzbiecie i tyłku została zimówka.. a to dopiero jest powierzchnia!:P

slojma - bo ja zła kobieta jestem😀
wątek zamknięty
Wojenka no przepiękny normalnie  😅 !!! Ciasteczko  🍴
wątek zamknięty
ja i moja podopieczna wariatka

to jedno z mniej szalonych ujec  😁
wątek zamknięty
Breva jak zwykle słodziak!
Brzezinka milo znow widziec foty!
Polonez mala jest obłędna!

wojenka a malec zapiera po prostu dech w piersiach!
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Wojenka - Twóje konie są absolutnie boskie  😍
Breva - słodki pączuszek  😁
galopada - szzzaloona  🏇  😁
Nirv - jakie ładne fotki  😜

A my wczoraj z Lukasem poszaleliśmy sobie w pobliskiej malutkiej rzeczce. Szkoda, że nie miałam aparatu by uwiecznic jego radość jak bawił się wodą, kłusował sobie i generalnie robił jedno wielkie ŁAAA JAK FAJNIE  😜 ( pomine efekt 3 przykucnięc w wodzie i powrotu z butami pełnymi wody 😉 )
Za to później...odnieśliśmy ogromny sukces i jestem z nas dumna! Mój koń, który nawet nie był łaskaw postawić jednej nogi na myjce a gdy widział działający wąż uciekał gdzie pieprz rośnie wczoraj...dał się pięknie wykąpać  😍

wątek zamknięty
Lukasowa, część sama robiłam, a część poustawiałam aparat i dałam, żeby ktoś mi porobił, ale kadrowałąm na kompie już sama, bo niektóre straszne były xD
hmm, jak chcesz to moge przyjechać któregoś dnia i porobić wam zdj  😀 a gratulujemy, kompania, my dzisiaj będziemy się próbować zaprzyjaźniać ze szlaufem i szamponem XD
wątek zamknięty
Dziękuję wszystkim  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.