amazonka*, jak on wysiwiał! 😲 Ale wygląda super, uwielbiam siwe konie (tiaaa... ostatnio czyściłam jednego 40 minut...) 🙂
Jeszcze parę Kucykowych:
Koniczka, na bardziej pełnego Kucunia będzie jeszcze poczekać, ale cały czas do przodu. A co do wyników... Dałyśmy czadu z kurem. W Nce można zrobić tylko pół piruetu, a uwidział nam się cały. 0 punktów za dany ruch to Kucunio jeszcze nie miał 🤣 Ale pierwsze koty za płoty, może następne to już będą C, a nie N? Kucyk zaczął lotne i najlepiej mu wychodzą piękne, całkowicie nie spóźnione zmiany co tempo w momencie, kiedy w programie ma się poruszać kontrgalopem 😁
quanta :kwiatek: za to do Twojego to ja nie mam slow. Jest przekapitalny! Co chodzi? :> N, C? Btw siwy jakiś tydzień (z hakiem) temu był pierwszy raz w życiu golony więc przez to sporo jaśniejszy się zrobił 😉 a i zdjęcia są przy mocnym słońcu, troszke chyba przekłamują kolor.
amazonka*, to jest bardzo późny 6cio-latek, to znaczy 6lat będzie miał dopiero... 29 sierpnia (nie ma to jak termin na źrebaka, co?). U mnie jest od końca października. Teraz chodzi pod trenerką Nki i powolutku zaczyna przymiarki do lotnych zmian. Śmieszny konik - miniaturka, ale z serduchem za cały tabun dużych koni. Ogólnie się lubimy i jeszcze zobaczymy, co z Kucunia będzie 😉
A grzywy i grzywki mają identyczne, tzn. siwy jednak jeszcze więcej, ale i Kucunio jest obficie owłosiony (mój pierwszy koń, który ma z przodu grzywkę, a nie tupecik) 😁
Dolqa, ja też jestem 😀 I fanką również jej pracy - że też z takiego Kucyka dało się zrobić obiecujące zwierzątko :kwiatek: Stąd wszystko wskazuje na to, że Kucunio po świętach zyska nowych kolegów, a Panią Trener będę ganiać po czworobokach z aparatem 🙂
darolga 🙂 Tępa_Pała To fakt a tu niespodziewanie przyszła pani i zabrała biednego konika na jazdę 😁 amazonka* A ja go nie poznałam na photoblogu 😡 Myślałam, że jeździsz innego konia teraz! 🍴
Angeel, podloze jest rzeczywiscie SUPER. Miekkie, elastyczne... dokladnie takie jak byc powinno. Jezdzi sie swietnie. Zolty czapraczek to najnowsza kolekcja. Jest bardziej cukierkowy niz gelb. Tak nie "swici" po oczach.
lovely - no to juz w ogole mega szacun :P klami - wszyscy mowili ze ten zolty taki niefajny a ty mi juz ochoty na niego narobilas ze az zaraz sprawdze stan konta... 🤔wirek:
klami - stan mojego konta wynosi magiczne 96,69 zl czyli musieliby zrobic wyprzedaz zebym kupila... chyba ze uda mi sie cos sprzedac ... (Burza :kwiatek🙂 a do (s)karego tez bedzie pasowal,prawda...? 🙄
amazonka*- jaką on ma boską grzwkę, zazdroszczę 🙂 quanta- nie pokazuj tego cuda bo przyjadę i ukradnę 😁 LOVELY - widać, że spacerek udany, pełen relax 🙂
Klami widze zawsze pod kolor ;D bluzka do czapraka, kurteczka do derki 😉 Fajny ten Twoj pączuś! kpik, Zygzak :kwiatek: Mia k_cian nie nie zaden inny :P aczkolwiek zaznaczam że on naprawde taki jasny nie jest - kwestia ostrego słońca w głównej mierze no i ogolenia troszke też 😉 faraa kolorki też mi się spodobały choć wyglądają bardziej jesiennie niż wiosennie 😀 a Twoje zdjęcia i modele jak zwykle powalają na kolana. Ciekawa stawka z 2006 roku czyli pewnie za rok czempionaty opanują 😉 Marcepana pierwsze jak z bajki! Kapitalnie złapane światło!