Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

jeśli chodzi o mnie, to mi się fiordy bardzo podobają 😉
i jak pisałam nie tylko Ty porównałaś go do fiorda 😁
wątek zamknięty
Heh no to przynajmniej w jednej sprawie moja pomyłka jest uzasadniona 🙂
jeśli chodzi o mnie, to mi się fiordy bardzo podobają 😉
Ja mam fiorda  😎
wątek zamknięty
Wczoraj załapaliśmy się przypadkowo na pare zdjątek  🙂
Fot Paulina Wierzgacz

Siwy i jego czupurna czuprynka  😀

wątek zamknięty
amazonka*, jak on wysiwiał!  😲 Ale wygląda super, uwielbiam siwe konie (tiaaa... ostatnio czyściłam jednego 40 minut...) 🙂

Jeszcze parę Kucykowych:

Koniczka, na bardziej pełnego Kucunia będzie jeszcze poczekać, ale cały czas do przodu. A co do wyników... Dałyśmy czadu z kurem. W Nce można zrobić tylko pół piruetu, a uwidział nam się cały. 0 punktów za dany ruch to Kucunio jeszcze nie miał 🤣 Ale pierwsze koty za płoty, może następne to już będą C, a nie N? Kucyk zaczął lotne i najlepiej mu wychodzą piękne, całkowicie nie spóźnione zmiany co tempo w momencie, kiedy w programie ma się poruszać kontrgalopem  😁
wątek zamknięty
quanta  :kwiatek: za to do Twojego to ja nie mam slow. Jest przekapitalny! Co chodzi? :> N, C?
Btw siwy jakiś tydzień (z hakiem) temu był pierwszy raz w życiu golony więc przez to sporo jaśniejszy się zrobił  😉 a i zdjęcia są przy mocnym słońcu, troszke chyba przekłamują kolor.
wątek zamknięty
quanta, kuc jest piekny, ale ja jestem wielka fanka Twojej trenerki  👍 , jak dla mnie po prostu wzorowy dosiad!
wątek zamknięty
amazonka*, to jest bardzo późny 6cio-latek, to znaczy 6lat będzie miał dopiero... 29 sierpnia (nie ma to jak termin na źrebaka, co?). U mnie jest od końca października. Teraz chodzi pod trenerką Nki i powolutku zaczyna przymiarki do lotnych zmian. Śmieszny konik - miniaturka, ale z serduchem za cały tabun dużych koni. Ogólnie się lubimy i jeszcze zobaczymy, co z Kucunia będzie 😉

A grzywy i grzywki mają identyczne, tzn. siwy jednak jeszcze więcej, ale i Kucunio jest obficie owłosiony (mój pierwszy koń, który ma z przodu grzywkę, a nie tupecik) 😁

Dolqa, ja też jestem 😀 I fanką również jej pracy - że też z takiego Kucyka dało się zrobić obiecujące zwierzątko  :kwiatek: Stąd wszystko wskazuje na to, że Kucunio po świętach zyska nowych kolegów, a Panią Trener będę ganiać po czworobokach z aparatem 🙂
wątek zamknięty
amazonka, cudo po prostu!!
quanta, przepiekny cuekierek!!

Takie tam dwie nasze foteczki z dzis.

Najpierw testowalismy nowe super podloze za kuuuuuuupe kasy:

A potem poszlismy na trawke:
wątek zamknięty
amazonka*, quantanamera,  wasze konie nie dość ze pieknie pracują to i świetnie wyglądają. mają to coś w sobie i jeszcze te fikuśne grzwyki  🏇
wątek zamknięty
darolga 🙂
Tępa_Pała To fakt a tu niespodziewanie przyszła pani i zabrała biednego konika na jazdę  😁
amazonka* A ja go nie poznałam na photoblogu  😡 Myślałam, że jeździsz innego konia teraz!  🍴
wątek zamknięty
amazonka* super siwy! 😜 (czy ja już to kiedyś mówiłam? nie? to mówię 😁 )

quanta kuuuusisz! 😍

Tepa_Pała fotki fiordowe FOTKI! 🙂
wątek zamknięty
troszke Rudej z dzisiejszego spacerku 😉

czaprak sie troszku przesunął no ale cóż ;p
foty dzięki korsik
i portrecik
wątek zamknięty
lovely - szacun dla twojego kunia ze mozesz sobie tak na luzie klusowac tylko z uwiazem na szyi  👍
klami - fajny pączuś 😀 i jak podloze za miliony?  😁

🚫
(ten zolty czapraczek to z tej najnowszej kolekcji czy to gelb?)
wątek zamknięty
Angeel, podloze jest rzeczywiscie SUPER. Miekkie, elastyczne... dokladnie takie jak byc powinno. Jezdzi sie swietnie.
Zolty czapraczek to najnowsza kolekcja. Jest bardziej cukierkowy niz gelb. Tak nie "swici" po oczach.
wątek zamknięty
angeel- moge też galopować ale akurat foty nie wyszły  😁
wątek zamknięty
amazonka*,  😲 nie ten sam koń, nie poznałabym chyba jakbyś nie siedziała na grzbiecie... niesamowicie wysiwiał!

quanta szał ciał!

klami jaki ciachun  🍴
wątek zamknięty
Lovely uwielbiam Twoją kobyłę, jest przepiękna 🙂
wątek zamknięty
lovely - no to juz w ogole mega szacun :P
klami - wszyscy mowili ze ten zolty taki niefajny a ty mi juz ochoty na niego narobilas ze az zaraz sprawdze stan konta...  🤔wirek:
wątek zamknięty
k_cian, merci. 😉
A gdzie twoje rude??
wątek zamknięty
LOVELY, Pięknie! 🙂 To chyba coś najpiękniejszego co można przeżyć z koniem. Pełne zaufanie ...
wątek zamknięty
Klami, w stajni  😁 😉 może coś na święta się załapie.. zobaczymy
wątek zamknięty
Angeel, na obrazkach tez wydawal mi sie niefajny. Poszlam do sklepiku, przymierzylam do konia i stwierdzilam, ze pasuje super.

k_cian, nie "moze" tylko NA PEWNO!! Zdjecia poprosze!
wątek zamknięty
klami - stan mojego konta wynosi magiczne 96,69 zl czyli musieliby zrobic wyprzedaz zebym kupila... chyba ze uda mi sie cos sprzedac ... (Burza  :kwiatek🙂
a do (s)karego tez bedzie pasowal,prawda...?  🙄
wątek zamknięty
amazonka*- jaką on ma boską grzwkę, zazdroszczę 🙂
quanta- nie pokazuj tego cuda bo przyjadę i ukradnę 😁
LOVELY - widać, że spacerek udany, pełen relax 🙂
wątek zamknięty
klami nie pytaj na co się gapiliśmy - podejrzewam że na koniska z sąsiedniej stajni gapiące się na nas zza płotu

wątek zamknięty
amazonka* bardzo fajne foty - super kolory

Pierwsze z wiosennych fotek (w koncu troche slonca...)

Parisa po Insider ur. 2oo6

Falanbergia po Insider ur. 2oo6

Sellama po Insider ur. 2oo6

Bakaro po Duncan 35 ur. 2oo6

Touch The Sky po Pegasus HB ur. 2oo6
wątek zamknięty
czy ja cos mowilam przed chwila o promocjach ?
LINK

sory za  🚫 juz koniec  😁
wątek zamknięty
z dzisiejszej sesyjki ;-)
Ja i Carmen ;-)
wątek zamknięty
Marcepana, Pierwsze zdjęcie- niesamowite światło! 🙂
wątek zamknięty
Klami widze zawsze pod kolor ;D bluzka do czapraka, kurteczka do derki  😉 Fajny ten Twoj pączuś!
kpik, Zygzak   :kwiatek:
Mia k_cian nie nie zaden inny :P aczkolwiek zaznaczam że on naprawde taki jasny nie jest - kwestia ostrego słońca w głównej mierze no i ogolenia troszke też 😉
faraa kolorki też mi się spodobały choć wyglądają bardziej jesiennie niż wiosennie  😀 a Twoje zdjęcia i modele jak zwykle powalają na kolana. Ciekawa stawka z 2006 roku czyli pewnie za rok czempionaty opanują  😉
Marcepana pierwsze jak z bajki! Kapitalnie złapane światło!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.