Sznurka to przekaż właścicielowi, żeby migusiem się zabierał za odgruzowywanie dzikiego konia leśnego! Jak nie to zostanie na nego rzucona klątwa voltopirów 😉
Sznurka, tak, popsikałam, jego nie rusza nic z tych rzeczy, no może z psikaniem na głowie, ale ma zwykle focha i stoi bez ruchu. Kabbi, jak pisałam, on jest odczulony na te "strachy" 😉 Dodofon - to CTC, spray na rany, ma szwy i mam mu zasuszac tym ranki Fantazja dziękuję bardzo, zaraz jadę do niego, mam nadzieję, że opuchlizna już zeszła, to na jakiś spacer w ręku go zabiorę (Trista też usunie operacyjnie sarkoidy? Bardzo dobrze 😀iabeł: ) Santoska mizianie po jeździe to jest to, co tygryski lubią najbardziej 😉 Strawberry fajny ten gniady 😀 efka widzę, że zdjęcia z pozycji "żaby" były robione, ciekawa sesja
efka pierwsze zdjęcie jest bombowe i 6 bardzo mi się podoba quantanamera normalnie zabrałabym ci tego zwierza 😜 zoil fajny konik, w jakim siodle jeździsz?
Sznurka zajebioza 😜 dawaj Pluszito i nie dyskutuj! moje też się futrzą i wyglądają strasznie, ale już nie rosną (a szkoda :hihi🙂, a Czapla pewnie już wielka dziewucha!
sznurka- świetne zdjęcia no i świetnego rudzielca masz ;-) milusia- ladny komplecik do rudzielca, pasuje mu :P Laguna- bardzo podoba mi sie w skoku Twój siwulec !! 😉 Poniuś- złotuś ślicznie sie stara żeby tylko nie dotknąć drąga 😀 Dodofon- jakaa dłuuuga grzywa ;-) a konik śliczny! Cynamonowa_- fajne koniskoo !!! ;-) zaba- wiecej, wiecej zdjęć Twego kunia!! ;-P Pinesska- no właśnie..ehh znowu przylazła milion zdjęc robić !;-p strawberry- pięknie sie prezentuje gniadooosz !! mniam !! ;-D Santoska- widać, że misiek ?🙂śliczniasty! efka- ładne konisko ;-) quantanamera- boską ma odmianeeeeeee mmmm ;-DD !!! zoil- kolejny ładny komplecik ;-D fuzja- podoba mi sie, piękny ooogrr !! ;-P Forta- wiewiór przystojniak 😀D
Kucyk🙂 Pod siodłem wstawiałam go tu wieki temu, dlatego mimo, ze nie mam zbyt wielu fot, wstawiam chociaż to 😀 Jeździec ucięty, bo nie wiem czy sobie zyczy :P