sznurka, dziękuję.... piękne zdjęcia Wasze. fotograf dobry modelki piękne to i zdjęcia udane 🙂 k_cian, póki co focić nie ma kto, poza tym wsiadałam pierwszy raz od miesiaca bo czasu mało 🙁 dziś druga jazda z trenerem i jest nieźle. przynajmniej nie ma regresu. jak tylko ktoś zechce pofocic będą fotki 🙂 Wasze podskoki szok!! pierwszy raz widzę Cię w kasku Libella zapachniało wiosną...
Strucelka, Szogun chodził za Saturalem jak pies... z opuszczoną głową totalnie podporządkowany. Aż trudno było uwierzyć że to ogier
piekne te Twoje zimowe zdjęcia. a już fotka z oblizem obłędna! Pursat, jak zwykle zdjęcia jak dzieła sztuki
maleństwo, bo Kary to arystokrata jest.. przynajmniej w jego mniemaniu 😉 Twoje koniska jak zwykle piekne. Od razu widać który to on a która ona.. Sara mega dziewczyńska jest 😀
lhp super! grubas nie gruby wcale, świetną ma kondycję 🙂 i jak, ostrzygłaś siwego w końcu?
proti :kwiatek: btw wstawiłam te zdjęcie JEDYNIE na Twoje życzenie 😁
deb dzięki 😉 kask cóż - jest od dawna, na podskoki zawsze, poza tym na terenowanie się 😉 daruję go sobie tylko na ostatnie stępy, bo i tak najczęściej połowa tego jest w ręku 😉 trochę rozumku na stare lata wciąż jest 😁
btw. widziałaś mnie w kasku podejrzewam wcześniej, tylko nie pamiętasz 😉 stare, z 2006 roku jeszcze
Też mam Pana z wielką szyją 😉 wisienka masz w ogole tak zabawnego konia, że jak zobaczyłam jego zdjęcie, to znowu zaczęłam się uśmiechać od ucha do ucha przed komputerem 😀
Nawet bardzo fajne, ale specyficzne i zanim się dogadamy to troszkę minie 😁 Zostajemy z Dancerem u Jackiewiczów i nie zamierzamy się z tamtąd wynosić 😉
Jeej, dziękuję strasznie strasznie za miłe słówka wszelakie :kwiatek: Tym bardziej, że zdjęciami nie mogę się nacieszyć, że tak ładnie wyglądamy - a w moim wykonaniu to wyczyn, bo ja generalnie nigdy nie jestem zadowolona z siebie 🙄
k_cian, ano Łoś się trzyma, w sumie jak się jest takim czołgiem to wiesz 😉. Nogi, odpukać, jeszcze się nie posypały, a i chodzi fajnie, na zdjęciach dopiero zauważyłam, że wcale nie wygląda to tak tragicznie. A zazdrość? Toż to właśnie Sara jest zazdrosna o Łosia! On jest dzielny i kochany i wszystko rozumie, a ta omal jaja nie zniesie, jak się pójdzie do Teklana, a nie do niej.
Deb, no baba z niej w 150%, tak z wyglądu (łepek, oczy, miny, ba, nawet nóżki zawsze tak fikuśnie odstawia, no dama z salonów :lol🙂, jak z charakteru. Łatwo nie jest 😵
Poniuś przepiękny komplet, a koń w nim obłednie wygląda 🙂 k_cianja tam kocham jego irokeza, ale zapuszczamy z grzywą gorzej wyglądał bo mu odchodziła we wszystkie strony świata 🤣 a szyjki to szukałam u małych koni 🙂 zygzak mnie sie podoba taka słodka🙂 a czaprak to nie przypadkiem colorado? kare_szczescie to sie jeszcze dziś pośmiejesz 🙂