Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

to ja troche pana Dużego wrzuce ;]

i pan Mały ;]

pozdrawiamy ;]
wątek zamknięty
kasska, Siwe bardzo ładnie wygląda ( wszarym mu super)
Ile ma wzrostu ??
wątek zamknięty
W&W,
szczerze to nie wiem, wczoraj z Brzaskiem probowalysmy to jakos oszacowac i wyglada na ok 170, moze ciut mniej🙂

wątek zamknięty
kasska jawnie przyznam się, że ubóstwiam Twojego konia!
wątek zamknięty
kasska sliczniutki ten Twoj siwulec (młody? :>😉 i kapitalnie wygląda w szarym! Btw co to za komplet? :> A jeśli o śnieg chodzi to ja miałam mega fuksa - w niedziele były zdjęcia, a w poniedziałek już od rana wszystko zaczęło topnieć... czyli 'sesja last minute' heh

Amazonka, ten Twój młody jest po prostu rewelacyjny  😜, piękne konisko, bardzo szybko się zmienia, ciekawe jak szybko wysiwnie do białości.
Nooo juz nie taki młodziak  :P W tym roku skończy 6 latek  😉 Ale miejmy nadzieje nieprędko wyjaśnieje bo to taki brudas i syfiarz że prędzej byłby izabelowaty czy bułany niż biały  🤣 (pożółkły od kupek rzecz jasna mam na myśli 😉 )

Jako że dostałam płytke to jeszcze dorzuce kilka  😀 Wszystkie fotki autorstwa Doroty Klinowskiej.

Troche powyginaliśmy śmiało ciało:

Moje ulubione  🙂

A później siwy wpakował mnie w choinke...

...ale to nic, i tak zaciesz na twarzy pozostał  🤣

A na koniec zapragnął popróbować śniegu  (koumpela jak je zobaczyła to zapytała czy żucie z ręki robiliśmy :lol🙂

Wybaczcie ilość  😡 ale biorąc pod uwagę że zdjęć jest prawie 200 to i tak chyba się pohamowałam  😉
wątek zamknięty
Spocony, mały kon...

czyli Basia po tym, jak mi dziś dała w tyłek (ale o tym później w KR =P )
wątek zamknięty
ale cudniaste te oba siwe!!!!
zwłaszcza ten po "zuciu z ręki"
domyslam się ze zaspę żuł
wątek zamknięty
cenciakos - świetne foteczki!! 😉

jessy- łaaaał łaaaał łaaał 😲niesamowita wieź i zaufanie pomiędzy wami!!i prześliczny koń!!!

kasska - śliczne foteczki i przepiękny siwulec!! 😀

amazonka- 😍 😍 normalnie zakochałam się w twoim siwku!!a zdjęcia są boskie!!!boże jak mi się marzy taka sesja!!! genialne!! 😀
wątek zamknięty
amazonka*  😍 skubany, jak macha tymi łapskami, uwazaj zeby mu sie nie pourywaly  🤣 a w snieg Cie wpakowal, bo chcial zebys tez byla metallic:P coz, jakos przezyje, ze na snieg sie nie zalapalismy i szczerze, to mam nadzieje ze w tym roku juz nie bedzie na to okazji...teraz niech bedzie tylko zielona trawka i niebieskie niebo itp itd🙂
a "moj" ma 5 latek. czaprak to Doppio kupiony na allegro pare lat temu za kosmiczna cene 23zl (nowka) i owijki Escapade

Gavi,
:kwiatek: jak bedziesz w okolicy to zapraszamy:P
wątek zamknięty
amazonka*, cóż można powiedzieć. Utalentowany pan Replay 😉
wątek zamknięty
tez sie dorzuce a co se bede zalowac 😉
Moje stado:
Arizona:

Sweet baby

Sherry Lady

Haker( wiekowy dziadzio juz)

Jaczejka:

Melegezel:

i takie letnie jeszczze:

Przepraszam za ilosc 😡
wątek zamknięty
Donia aleksnadra - źrebol na ostatnim zdjęciu wygląda jak napakowany dłuugonogi model 😉 Świetny!
wątek zamknięty
amazonka cos ty mu zrobiła .... on wyglada prawie jak  bałwan tylko marchewki brakuje  😁
wątek zamknięty
szukam szczęścia

cudny jest Pan Duży   😍

amazonka*

wspaniałą z Was para, więcej więcej , a te zdjęcia i aura ach i och !!  😜

moja kluseczka, rzadko pokazywana

edit: poprawiłam zdjęcie (wczesniej był link przez przypadek )

pedzę do stajni, źrebnej pilnować  😅
wątek zamknięty
Jessy - Ty wiesz 😉 😜

Amazonka - Szarutki jest boski! Nawet więcej niż boski! Nie mam słów 😵 😍
wątek zamknięty
amazonka*, zecydowanie mu służy nowa stajnia. Wygląda chłopak dużo lepiej, niż na czempionatach. No i trochę wyjaśniał, z metalika robi się jabłkowity 🙂
Jak Wam się teraz pracuje?

wątek zamknięty
amazonka, Jessy-uwielbiam te Wasze ciacha 😜-obledne zwierzaki
wątek zamknięty
Jestem bardzo zadowolona z tej sesji bo i warunki atmosferyczne świetne, i fotograf super i siwy dobrze chodził - jedyne co było nie tak to że czaprak nie pasuje kolorem do owijek  😕  😉  liczyłam że będzie choć w przybliżonym odcieniu a tu kaszana.

kasska
  ja w sumie tez mam nadzieje że teraz szybko nadejdzie wiosna, zielono, ciepło, słonecznie - żeby ten okres 'przejściowy' szybko minął i znów będzie można robić zdjęcia  😀  😉
Wow niezła okazja z tym czaprakiem  😲 że też mi się takie nie trafiają ahhhh A Twój siwus bardzo fajny i sprawia wrażenie takiego.. jezdnego, miłego pod siodlem i wspolpracujacego  🙂

777 sam chciał sam chciał  🤣 musiał kooooniecznie wsadzić głowe w żywopłot i koniec. Nie wiem czy to w akcje desperacji czy co  🤣

quanta
oj służy służy, jak najbardziej (choć jak się na niego popatrzy w boksie to wrażenia nie robi specjalnie, pod siodłem się lepiej prezentuje). A jeśli o współprace chodzi to póki co wdrażamy się spowrotem do pracy po prawie 3 miesiącach stępa / stępo-kłusów więc ciężko coś więcej powiedzieć ale ogólnie jestem zadowolona. Nie ma to jak porządne warunki, wymiarowa ujeżdżalnia, hala, elastyczne podłoże - od razu inaczej koń chodzi! Jest pewniejszy, równiejszy, lepiej się rusza niż na łące. Nie moge się doczekać aż będzie w pełni formy i zaczniemy jakieś treningi z trenerem  😅 - nowe doświadczenie: ktoś będzie do nas mówił/ na nas krzyczał  😉 w czasie jazdy!   

armara, sznurka, milusia, Pursat, aurelia  :kwiatek: 
wątek zamknięty
Amazonko jednak młodziak z niego jeszcze, obserwuję go na zdjęciach od jakiegoś czasu, bo konisko jest superaste i tak wydaje mi się że ostatnio mocno wysiwiał w stosunku do tego jak wyglądał jakieś 2 lata temu, pamiętam że był taki ciemno grafitowy, miał niesamowitą maść...a poza maścią to fajnie mu się przytyło, wcześniej był taki dość smukły a teraz kawał koniska się zrobiło..
wątek zamknięty
Wszystkie koniska super!!!

amazonka, Jessy     😍  powalające są Wasze sesje  👍

amazonka a Siwy robi się niesamowity!!!
wątek zamknięty
sznurka arabo kuc - Vizir ( gniady 😀) po Witalis oo; niestety nie znam mamusi
wątek zamknięty
amazonka przepiękne foty a siwy rewelka  😵
wątek zamknięty
szukam_szczescia ile on ma wzrostu?
amazonka* obłędne foty  😜  a konik bomba
wątek zamknięty
amazonka naprawde przepiekna z was para :-) ! No i sesja tez czadowa!
wątek zamknięty
polonez - za to że tak mało  🤦

amazonka co tu gadać  😜

armara - super  🙂

wątek zamknięty
szukam_szczescia- pan duży jest cudowny 😜
amazonka*- piękne zdjęcia, najfajniejsze te na choince 🤣
wątek zamknięty
kasska, o kurde powiem że nie wygląda na tyle 😀
Co nie zmienia faktu że i tak śliczny

amazonka*, piękności śliczności

kurde co te siwe w sobie takiego mają hmmm😉
wątek zamknięty
k_cian

:kwiatek:

Claudia

dawaj młodego !!
wątek zamknięty
k_cian - przyjdzie wiosna będzie więcej zdjęć  :kwiatek:
wątek zamknięty
armara  :kwiatek:  młody teraz rozpoczął 3 miesiąc karceru i nie wyglada imponująco  😉  Żarcie obcięte do minimum, żeby nie było odpałów a od siana tylko bańdzior mu rośnie i zaczyna wyglądać jak źrebna kobyła, a jak miną te 4 miesiące to chyba będzie wyglądał jak kobyła przed wyźrebieniem  😁

Mięśnie spadły ..... ehhh szkoda gadać.

Jak coś znajdę co się nadaje do pokazania to wrzucę  😉

A Twoje konisko piękne  😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.