Fantazja, jesli chodzi o moj dosiad to jest daleki od ideału a koni rzeczywiscie bardzo mi spadł, moze dlatego ze zaczal pracować a moze to przez zmiane siersci, bo jesc dostaje proporcjonalnie owsa plus codziennie musli plus otręby i ok 2 razy w tyg mesz.
Witaj,
drugie zdjęcie genialne! to głupio, ale brakowało mi troszunię volty
nie mogę wkleić zdjęcia, bo mi się wyświetla coś o spamiarzach i że za krótko jestem tu aby tak szaleć i zdjęcia wstawiać. Powiem tylko, że jesteśmy mocno szczęśliwy w nowej stajni i zdaliśmy brązową odznakę. Dałabym linka do filmiku, ale
a. nie mogę
b. nie ma się czym chwalić
Budynio strasznie mi sie podoba fotka ze stajni. bardzo klimatyczna.
meggii witaj po przerwie. co tam u Twoich zwierzakow slychac? jak sie treningi ukladają?
Brzask - oj tam przesadzasz. A z tą czapeczką to fajny pomysł 🙂
_kate - musisz 3 posty napisać i dopiero będzisz mogła wklejać linki czy zdjęcia, także czekam 🙂
Kasska, nie przepadam w ogóle za kobyłami, ale Ruda jest absolutnie genialna - ten koń zdecydowanie ma "to coś". Pamiętam jej super zdjęcie z dęba (z dębem?) 😉
quanta,
oj tak ona jest wyjatkowa 😉 chociaz trudno uwierzyc, ze jak jeszcze jej nie znalam i zobaczylam ja na zawodach spytalam kolezanki "a co to za kon z tym paskudnym lbem???? ;/ ". kto by pomyslal ze sie kiedys nasze drogi zejda, tak ja pokocham i patrzenia na nia nigdy dosc nie bede miala szkoda tylko ze teraz prawie nie mam ku temu okazji🙁
tulipann dzięki dzięki ja to jestem w Lino zakochana
polonez kucyki świetne!! najbardziej mi się podoba ten pierwszy i ten ostatni (chyba, że to ten sam )
Dzięki za miłe słowa wszystkim! Kurcze czasu coraz mniej, jeszcze sie okazuje ze volta nei działa! Strasznie mi miło ze tyle osób mnie pamięta! Dzięki!
Mały fakt rozbudowywuje sie, a w zasadzie zaczął teraz-późno dojrzewa. Do tego ciagle sie uczymy, a w zasadzie ja odkrywam jaka jestem nadal kiepska i jak dużo musze jeszcze opanować. Mały jest rewelacyjny.Wszystkich nas zaskoczył. Zdjęć mało i kiepskie bo było tak zimno, ze pokręciłam sie troche i zmykałam do stajni 🙂
Następnym razem Husar.