Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Fantazja, jesli chodzi o moj dosiad to jest daleki od ideału a koni rzeczywiscie bardzo mi spadł, moze dlatego ze zaczal pracować a moze to przez zmiane siersci, bo jesc dostaje proporcjonalnie owsa plus codziennie musli plus otręby i ok 2 razy w tyg mesz.
wątek zamknięty
Witaj,
drugie zdjęcie genialne! to głupio, ale brakowało mi troszunię volty
nie mogę wkleić zdjęcia, bo mi się wyświetla coś o spamiarzach i że za krótko jestem tu aby tak szaleć i zdjęcia wstawiać. Powiem tylko, że jesteśmy mocno szczęśliwy w nowej stajni i zdaliśmy brązową odznakę. Dałabym linka do filmiku, ale
a. nie mogę
b. nie ma się czym chwalić
wątek zamknięty
budynio- jesli pytasz o wiek to cale 3,5 🙂 dorasta mi chlopak...

Brzask- jakbys do tego krajobrazu ubrala czapke mikolaja i czerwony czapraczek to mialabys super kartki swiateczne 😉 albo sobie w ps dosmaruj.
wątek zamknięty
Zdjecia młodego z wczoraj. Za zimno było na lepsze zdjecia...
wątek zamknięty

wątek zamknięty
spuchl! jak was dawno nie widac bylo!
wątek zamknięty
no rozrosło mu się bardzo! i dojrzało
wątek zamknięty
Budynio strasznie mi sie podoba fotka ze stajni. bardzo klimatyczna.
meggii witaj po przerwie. co tam u Twoich zwierzakow slychac? jak sie treningi ukladają?
wątek zamknięty
meggi - miło popatrzeć na Wasze postępy 🙂
wątek zamknięty
meggii w kooońcu wspaniale wyglądacie, leciutko bardzo, harmonijnie.. tylko jedno zastrzeżenie - gdzie drugi?
wątek zamknięty
Brzask - oj tam przesadzasz. A z tą czapeczką to fajny pomysł 🙂
_kate - musisz 3 posty napisać i dopiero będzisz mogła wklejać linki czy zdjęcia, także czekam 🙂
wątek zamknięty

Kate idź sobie ponabijać posty w technicznym dziale a nie tu!
Następnym razem będzie ostrzeżenie
Sznurka
wątek zamknięty
Letnie 😉

Jesienne

wątek zamknięty
oo tulipann jesteś! ja poproszę fotki Lino bo nie mogę już się na niego napatrywać z racji upadku starej volty
wątek zamknięty

wątek zamknięty
Kasska, ale ona ładna A ten ostatni portret - boski
wątek zamknięty
dziekuje Pursatka 🙂 ostatnie foto robila mery 🙂
wątek zamknięty
A tu Moja Hawajka ;*** < 3

zdjęcia są za duże
proszę o zapoznanie się z zasadami zamieszczania zdjęć i zmniejszenie ich do wymaganego rozmiaru
wątek zamknięty
meggi teraz to chyba trudno odróżnić oba kasztany od siebie
wątek zamknięty
szafirowa napisał:

Brzask- jakbys do tego krajobrazu ubrala czapke mikolaja i czerwony czapraczek to mialabys super kartki swiateczne 😉 albo sobie w ps dosmaruj.

nie ma takiej opcji bo nie lubię czerwonego na kasztanach

poza tym wtedy to jeszcze było mało sniegu dzisiaj juz cała polana byla pokryta a w lesie bylo napradwe pięęęęęęęęęęknie
wątek zamknięty
Kasska, nie przepadam w ogóle za kobyłami, ale Ruda jest absolutnie genialna - ten koń zdecydowanie ma "to coś". Pamiętam jej super zdjęcie z dęba (z dębem?) 😉
wątek zamknięty
W takim razie Lino.

wątek zamknięty
meggi,fajnie się rozbudował🙂

tulipann,strasznie mi się podobają Twoje konie.Fajowe.
wątek zamknięty
quanta,
oj tak ona jest wyjatkowa 😉 chociaz trudno uwierzyc, ze jak jeszcze jej nie znalam i zobaczylam ja na zawodach spytalam kolezanki "a co to za kon z tym paskudnym lbem???? ;/ ". kto by pomyslal ze sie kiedys nasze drogi zejda, tak ja pokocham i patrzenia na nia nigdy dosc nie bede miala szkoda tylko ze teraz prawie nie mam ku temu okazji🙁
wątek zamknięty
meggii moj ulubieniec 🙂 tylko czemu tak malo??

kucyki atakują

wątek zamknięty
tulipann dzięki dzięki ja to jestem w Lino zakochana
polonez kucyki świetne!! najbardziej mi się podoba ten pierwszy i ten ostatni (chyba, że to ten sam )

żeby nie był OT

moje dwa podopieczne

Mielno

Grafit (jego tu jeszcze nie było )

wątek zamknięty
Kucory są świetne.
polonez ile wzrostu ma kary ? -staram się go porównać z moją Melką
wątek zamknięty
tulipann, twoje konie sa przepiekne! Biegajace cuda po prostu!!

Losieczka, dziekuje

Havana, prosze bardzo. Dwie foteczki z dzisiaj.

wątek zamknięty
Dzięki za miłe słowa wszystkim! Kurcze czasu coraz mniej, jeszcze sie okazuje ze volta nei działa! Strasznie mi miło ze tyle osób mnie pamięta! Dzięki!
Mały fakt rozbudowywuje sie, a w zasadzie zaczął teraz-późno dojrzewa. Do tego ciagle sie uczymy, a w zasadzie ja odkrywam jaka jestem nadal kiepska i jak dużo musze jeszcze opanować. Mały jest rewelacyjny.Wszystkich nas zaskoczył. Zdjęć mało i kiepskie bo było tak zimno, ze pokręciłam sie troche i zmykałam do stajni 🙂
Następnym razem Husar.
wątek zamknięty
tulipan - powtórzę jeszcze raz (tym razem na nowej volcie)
Lino śliczny
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.