Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Szalona😉, czy to TEN Rot? Quantowy?
wątek zamknięty
Sniegowy Lotnik

wątek zamknięty
brzoskwinka-klaczka REWELACYJNA!
Jessy-jak zawsze zdjecia cudowne i oczu oderwac nie moge od Twojego stworka 😜
Lukasowa-ja potwierdzam-pieknieje Ci zwierze z sesji na sesje 😉

troszke mojego zimowego bezrobotnego wredota 🙂

wątek zamknięty
Millusia piękny kasztan  a ta derka jest boska . Gdzie ją kupiłaś?
Brzoskwinka
wątek zamknięty
kujka tak, to właśnie ten Rot 😉

wątek zamknięty
Dorcysia - jaki piękny, taki zgrabny i "lekki"  😜
milusia - jejku jak mi miło  :kwiatek:
wredota nie wredota ale w derce mu do pyska no i jak pozuje ładnie w ruchu, nie to co mój leń tylko nos wpycha w obiektyw poszukując marchewek :P
wątek zamknięty
sznurka poziom jazdy można powierzchownie określić po zdjęciach  😁
milusia ostatnia fota super 🙂 No i derka bardzo fajna zakupoholiku jeden 😀
Dorcysia druga fota świetna, jakby chciał się pokazać od jak najlepszej strony 🙂
Szalona😉 nie zamoczyłaś aparatu  👀? Fajne te Twoje potworki  🙂
wątek zamknięty
Szalona mam pytanie po co zakładasz koniom na pastwisko ochraniacze?  🤔
wątek zamknięty
Dorcysia

fajny, kiedyś zastanawiałam się nad jego siostrą, ale urody jej brakowało
a Lotnik ją ma  😜  😍
wątek zamknięty
Zapewne Szalona założyła ochraniacze na czas wybiegania się koni w ramach ochrony nóg tj milusia, Dorcysia i większość osobników voltowych i nie tylko 😉
wątek zamknięty
brzoskwinka, tak robią wszystkie bogate dziewczynki które mają tyle sprzętu że brakuje okazji zeby go zarezentować.. 😉

a tak na poważnie to myślę, ze szalona zakłada je jak wszyscy którzy to robią po to, zeby zminimalizować ryzyko kontuzji na padoku
wątek zamknięty
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję! :kwiatek:

K_cian - robocizny dziś nie było, Posman sam sobie zrobił trening na padoku 😁

U nas w pewnym momencie tak sypnęło śniegiem, że nic nie było widać 😎
wątek zamknięty
milusia tę derę chyba sobie sama zrobiła 😀
Dorcysia przystojniak  😉
wątek zamknięty
Brzoskwinka fajny izabelek, moja znajoma kupiła swojego w holandii, ale nie był sportowcem  😉 Opowiedz coś o sobie, skąd jesteś, jesteś tu nowa, więc dobrze jest się przedstawic  😉

Lukasowa ciacho ci rośnie!

Milusia derkowy lans napawa mnie chęcią zakupu 3 derki...  🍴

My dziś:

wątek zamknięty
Fajnie zimowo na Waszych zdjęciach 😀
ale u Ciebie Pinesska, coś nie tak, gdzie śnieg ?

Sniegowy Lotnik

o jaaa, świetny jest, gratuluje nabytku !

nasza młoda

wątek zamknięty
Pinesska - dziękuje dziękuje  :kwiatek: przyznam szczerze, że chłopak chyba bardziej zmienia się od mojej opieki i jedzonka niż jazdy bo z tym to u nas ostatnio mega kratka...raz chora drugi raz sesja itd...ale obiecuje wziąć się do roboty  🙂

Za to jak u Ciebie wiosennie zero śniegu i taka ciepła aura  😲 czy ja dobrze dopatruje się króliczka playboya na zadku :> ?
wątek zamknięty
Dorcysia świetnie wygląda!

milusia - wiewiór szał 🙂

a żeby bez offa jeszcze jedno mojego

wątek zamknięty
Montana - w kuj. pom. śniegu tyle co kot napłakał - ziemia zmarznięta, tylko pola nas jeszcze ratują
w lesie śnieg się trzyma:

lukasowa napewno twoja opieka to duża zasługa! Na zadzie mamy króliczka, bo Brzachu cieszy się powodzeniem wśród klaczek, tylko on nimi mało zainteresowany  😁
wątek zamknięty
uulalalaaaaa  nawet w nowej dereczce 😉  🙄
wątek zamknięty
Dorcysia-sliczne malopolskie zwierze 😜
okwiat, Pineska-jaki tam zakupoholizm?Toc ja sama, wlasnymi rencami ja wydziergalam 😁
K_cian-dziekowac.Twoj fiefiurek jak zawsze uroczy i do tego niezwykle fotogeniczny 🙂
wątek zamknięty
Pinesska masz ślicznego gniadosza  
K_cian świetny kasztanek
Montana twoj kon super sie rusza
Pursat zdjęcie kapitalne 🙂
Skoro mam sie przedstawić to się własnie wam przedstawiam Mam na imię Karolina , jeżdzę na koniach od 2 roku mojego życia. Mam 20 lat i jak wczesniej widzieliście mój koń to Brzoskwinka. Wcześniej miałam Holsztyńską Klacz ,ale to nie był koń do Ujeżdzenia (nie miała predyspozycji poprostu nie to tego stworzona i zresztą do skoków też nie).Mam własną stajnie i teraz buduje Krytą Ujeżdzalnię bo w deszczowe dni nie mam gdzie trenować . I chyba jak każdy na tym forum poprostu kocham Konie 🙂

Brzoskwinka zapraszam Cię także do wątku 'poznajmy się", tam możesz się przedstawić. /o.
wątek zamknięty
Brzoskwinka a czy Twoja kobyła mieszka sama w Twojej stajni czy ma kogoś (konia, kozę czy coś) do towarzystwa?
wątek zamknięty
okwiat dziękujemy za miłe słowo 😉 a aparatu na szczęście nie zamoczyłam 🤣

brzoskwinka ochraniacze ma założone tylko jeden koń i nie jest to moje "widzi mi się" tylko koniecznośc wynikająca z lekkiej wady Siwego, który zwyczajnie w luźnym stępie na padoku strychuje się przodem, brak ochraniaczy spowodowałby samookaleczenie.
wątek zamknięty
Wasze zimowe fotki są przecudnowne  😜
Strasznie mi brakuje takiej zimy, jak u nas spadnie trochę śniegu, zaraz się podtapia i zamarza, więc nici z jazdy czy padokowania 🙁
wątek zamknięty
fin Ma do towarzystwa drugiego konia tzn. konia mojej mamy czyli klacz rasy Andaluzyjskiej
wątek zamknięty
moje dwa brudaska na wybiegu:

przed spacerkiem w teren Nerwina i Bolek forumowej wandy

zimno bylo wiec trzeba sie cieplo ubrac 😁 juz w lasku

Nerwina sie przypocila wiec schla pod dereczka, ale Nathanowi to nie przeszkadzalo 😁

tatko zastepczy:

maly szalal z przyszywana siostra i przyszywanym tatkiem a reszta sobie spala lub sie bawila na slonku

wątek zamknięty
My z valentinek... wiadomo, że nasze zdjęcia nie moga sie równac ze zdjęciami Jessy, ale dobre i to😉

Łoś był komplenie niezainteresowany moim lizakiem... troche go obsmarkał i na tym skończyło sie wyrażanie jego uczuć...
wątek zamknięty
Pinesska świetnego ma królika na zadzie, mój miał mieć podobnego, ale maszynka odmówiła współpracy i się spsuła, więc niestety nie mamy nic.
margaritka, Nathanek wygląda na wyjątkowego łobuza, mam rację?  😁

Moje dzikie zwierzę:

Nieuleczalny podrywacz  😂

wątek zamknięty
feno do ludzi jest cudowny dzis jak nerwina stygla w boksie a ja poszlam na wybieg fotki robic to chodzil za mna i domagal sie calusow ( strasznie calusny jest  😜 ) , a z innymi konmi to tylko by sie bawil i biega wszystkie zaczepia
wątek zamknięty
Brzoskwinka pochwal się stajnią w wątku o stajniach, jestem ciekawa zwłaszcza solarium!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.