Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni

Mały  😉 zdjęcia dzięki Raven   :kwiatek:

wątek zamknięty
My tu nowe 😉 Jakaś stara fotka.
wątek zamknięty
atak  🙂

wątek zamknięty
juz ci pisalam ale "no w koncu"! saluta juz dawno brakowalo tu! wiecej  🤬
wątek zamknięty
Brudny Bandos to szczęśliwy Bandos...
wątek zamknięty
lhp,  👍 😅 słow nie trzeba 😉

dziękujemy wszystkim z rudym i resztą ekipy za komplementy 😉
wątek zamknięty
Ihp
ślicznie 🙂 
brakowało siwego
on ma herczkę na szyjce  😜 , czy mi się zdaje?
wątek zamknięty
lhp, super fotki 🙂 szczególnie 3

dawno nic nie wrzucałam. Zdjęcia samej Rudej bo fotografa brak a zreszta jezd mało bo warunki tragiczne w zeszłym tygodniu mega błoto a teraz znowu wszystko zmarznięte.
Ruda coraz lepiej wygląda, i coraz większa rozpiera ja energia.

zdjęcia z przed tygodnia

konio w stajni dowtał wielkich oczu jak przed stajnia zagrała orkiestra 🙂

zdjęcia z wczoraj znowu popruszyło śnieżkiem i do tego słoneczko się pokazało.

A to trzy moje małe adeptki jeździectwa dopadły Rudzine, najpierw było czyszczenie wszystkich koni a potem "dręczenie" Rudej

A to nasz nowy chwilowy pensjonariusz Amigo

wątek zamknięty
Jaaaki superowy ciapek, jest na krycie ?
wątek zamknięty
o ruda co raz fajniej wyglada! jednak karmiace to karmiace  🙄 juz sie nie moge doczekac az i nerwina sie zaokragli
wątek zamknięty
lhp   Swiatna historyjka 🙂  😅

A to mój Forrest

wątek zamknięty
Kejsa, tak ale tylko na próby jedna z klaczy od lipca nie może zajść wujas ma dość jeżdzenia do ogiera i będzie próbował sam a Amigo jest jego hodowli więc pozyczył sobie od właściceli i przynajmniej Amigo zaznaje troche luksusów i czystości.

margaritka, oj tak matka karmiąca i to coraz starszego malca to traci na masie i wszystko na malca oddaje, po miesiącu od odstawienia Dragona Ruda coraz lepiej wygląda widać zmiany jak nic.
wątek zamknięty
condina co tak malo?!
aszka jeszcze tylko miesiac 🤣
wątek zamknięty
udajemy, że pracujemy :P

i pan Mały ;]

wątek zamknięty
Burza - super Pioru dupkę zbiera!🙂 hihi a pad się zakamuflował na koniu🙂 a czemu służy ta pętelka na szyi?:>

Bandos - oj było czyszczenia:P nie ma to jak siwe w zimie!

Aszka - aaaaale ciapek!!! 😜 kapitalny🙂 coś więcej o nim i zdjęcia, zdjęcia!
wątek zamknięty
szukam szczęścia, ależ ci zazdroszczę, że możesz na zewnątrz jeździć... Ja powoli nabawiam się klaustrofobii w hali...

Trochę Dzionka na dobranoc, jakość nie-za-bardzo niestety...

wątek zamknięty
lhp oblędnie wygląda Salut!
wątek zamknięty
Polonez
niestety zimno skutecznie odstrasza mojego fotografa i nie mam nic nowego. Ale Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem i wygrzebałam starocie, których jeszcze nigdzie nie było.
BTW pytam nie złośliwie- co się stało Rudemu w pyszczek? ma taką plamkę obok warg
portret

z miłością z poprzedniej stajni

niewiarygodnie utalentowany koń

cóż z tego że ja siedzę jak na gwoździach, skoro on wygląda tak pięknie  😀 😀 😀

pozdrawiamy  🙂
wątek zamknięty
Breva do podduszania konia jak to niejaka Arma ujęła  😁

A na serio- tu akurat go nie używałam, ale normalnie trzymam go razem z wodzami, żeby mieć ograniczone i prawidłowe pole działania ręki, plus wyczulać na dosiad a nie na rękę pomagając sobie nim troszkę.
wątek zamknięty
_kate - obstawiam, że od wędzidła się konio obtarł i ma przysmarowane czymś, żeby się szybciej wygoiło😉

ehh piękny ten Twój złocisz!! i jak ciepło.... miło popatrzeć na takie "suche" i słonecznie fotki🙂

Breva do podduszania konia jak to niejaka Arma ujęła  😁

A na serio- tu akurat go nie używałam, ale normalnie trzymam go razem z wodzami, żeby mieć ograniczone i prawidłowe pole działania ręki, plus wyczulać na dosiad a nie na rękę pomagając sobie nim troszkę.

hihi ja raczej obstawiałam groźby - "jak nie będziesz lazł to Cię w biegu powieszę na najbliższej gałęzi, zeskoczę i pójdę do domu, a Ty będziesz tak dyndał":P
a bardziej serio - bardzo sprytny sposób!🙂 może kiedyś spróbuję😉
wątek zamknięty
Od razu powieszę, rozwiążę sznurek i po zadzie  😀 😉
wątek zamknięty
Ciekawe kto nas pobije ilością śniegu  😁

wątek zamknięty
_kate - myślę, że jak go ładowali w Warszawie do przyczepy to musieli mu przywalić nieźle w pychola, bo jak przyjechał miał trochę zdartą skórę i opuchlizne wielkości pięści.
Przez 2 dni nie dawał do siebie podejść, z ledwością udało mi się posmarować to miejsce maścią rozgrzewającą (zalecenie wet.)  po 3 dniach pękło i wylała się ropa - dostał antybiotyk zaschło i zrobił sie strupek. Minęło 2 tygodnie więc zanim włosy odrosną to troszkę czasu minie. Ale już jest wszystko okej  😅

ps. piękny kon - uwielbiam Was!!!!  😍

wątek zamknięty
tak mi się wydawało, że to nie od wędzidła. Chyba niezbyt zadowolona jesteś z tej dzierżawy, bo tak z boku patrząc to nie wygląda to najlepiej. Mam wrażenie, że Rudy wygladał lepiej przed dzierżawą niż po.
Tym bardziej się cieszę, że wrócił do Ciebie  😅
wątek zamknięty
no nie jestem  😁

rudy przed dzierżawą

w trakcie (w sezonie pastwiskowym)

jak przyjechał wygladał jeszcze gorzej

Teraz go futruje i jak przyjdą roztopy czyli myślę, że tak od marca będziemy wracać do roboty  😅 😅
wątek zamknięty
polonez, wiewiórka boska! czekam na rezultaty roboty, myślę że szybko postawisz chłopaka na nogi 🙂 nabudować ciężej niż odbudować
_kate, Dzionka, super!
Condina, a jekieś dzieciaki już masz tegoroczne?
wątek zamknięty
dzięki k_cian   :kwiatek:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
[quote author=k_cian link=topic=37.msg163580#msg163580 date=1233568413]
Condina, a jekieś dzieciaki już masz tegoroczne?
[/quote]

No pierwsza dziewczynka urodzila sie dzisiaj w nocy :-)  :hurra🙁Berlin - Candillo), ale niestety dzisiaj wyjezdzam i wracam za tydziem, wiec na razie nie mam mozliwosci zrobienia fot...
wątek zamknięty
dzieki wszystkim za mile komentarze,fajnie ze salut sie podoba  😀
jeszcze kilka w takim razie  😉

i gruby  😀

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.