k_cian-dziekuje, Zwiastun ma 4,5 roku i licze ze nadal bedzie stopniowo progresowac i sie rozrastac
niestety wiecej nowych zdjec nie mam chwilowo
A jak tam Twoj rudzielec?Jak powrot do formy?Cos malo go ostatnio wstawiasz
Havana-fajnie zmienia masc.W zaleznosci od pory roku masz rozne konie
ar...?-no wiesz polerowany byl przed zawodami
Wstaw swoje stadko, jak maluchy?Pewnie szaleja na sniegu
Ale biało u was U nas też troszkę posypało - i wymiękłam po 10 minutach jazdy, kiedy nic nie widziałam, bo śnieg walił mi prosto w oczy... A koń w jednej chwili zrobił się biały.
Pursat, okwiat o tak przynajmniej u nas zima pełną gębą 😉 W terenie też nie za wiele widziałam, tym bardziej, że jechałam za siwym koniem ;P Ale pierwszy śnieg trzeba było wykorzystać 🙂
polonez Bolek rozkłada na łopatki jest super a uroku dodaje mu amazonka🙂 poprostu świetnie sie patrzy na taki obrazek
Mia, Raven, slojma pierwszy raz w życiu mój koń wywalił jęzor , oj pancia będzie musiała coś z tym zrobić.
Czapka to czysty przypadek poprostu ciepła i uwielbiam ja jest poprostu śmiechowa.
Milusia - jak ten czas leci, juz 4,5? kawal chlopaka, a rozwija sie wspaniale!
moje chlopisko ma sie dobrze, dzis odwazylam sie i pierwsze podejscie do przejsc lopatka - travers i ku mojemu bardzo pozytywnemu zaskoczeniu wyszlo! niedoskonale ale jednak
a zdjec malo bo fotografa pod reka brak - tak to bywa jak sie zacznie mieszkac na swoim i kazdy ma mase swoich spraw.. plusy i minusy.. sprzet tez sie rozjechal i znacznie mniej okazji zeby cokolwiek pstryknac..to czasu brak zeby zajechac po sprzet, to juz ciemno sie robi i nie ma sensu pstrykac, to moj niezastapiony fotograf ma zbyt duzo zajec..
zygzak wspaniale zwierze!
polonez znajome klimaty a oriska masz gdzies? i mala ruda!
Fantazja - szkoda, ze caly rok nie jest skarogniada:/ tez lubie ten kolorek
MILUSIA - oj zebys wiedziala. Ta pierwsza fotka to jeszcze nie jest najjasniejsza jaka potrafi sie zrobic. wkleje moze jutro jakies male zdjątko tylko po to zeby pokazac jak sie "wybarwia" w lecie😉
MoniaaAale mi skrzydel dodalas🙂🙂 dziekuje🙂😉
Hehe jak tak patrzę po tych zdjęciach to stwierdzam, Posman się robi w zimie jakiś taki..... zimowy. W lecie jest jakby.... cieplejszy. :-]
polonez Aaaa ten kucyk jest rewelacyjny!😀
Zygzak to "Twoje" to takie fiordowate :> ładne!
No to ja si.ę pochwalę..... moje młode:
Tu jeszcze w starej stajni, jeszcze jak ogrem był.
Pursat dlatego na starej Volcie pytałam o maść Posmana bo pierwszy raz widziałam innego konia tak oryginalnie umaszczonego Jeszcze wtedy nie miałam Pallasa i zastanawiałam się, czy maść wilczata w ogóle jeszcze istnieje i co będzie miał w paszporcie.... I faktycznie, jest napisane jak byk maść: wilczata.
ten koń to jest w ogóle unikat i "charakternie" i maściowo. Tak mądrego zwierza jeszcze nie widziałam.
Siwer w żadnym razie nie jest fiordowaty! Może maść zbliżona, ale pokrojowo w żadnym razie. W dalszych pokoleniach ma tylko to co porządny feliniak mieć może - konika polskiego, czystą krew arabską i waliczyka.
A tak w ramach ciekawostki - wiecie że Moje Myszate Szczęście ma 1/8 krwi fiorda