Moje zostały wysłane w zeszły wtorek i dalej nikt nie "zameldował", że dotarły. Jak mam być szczera to się niestety obawiam o to co się z nimi stało. 🙄
Moje zostały wysłane w zeszły wtorek i dalej nikt nie "zameldował", że dotarły. Jak mam być szczera to się niestety obawiam o to co się z nimi stało. 🙄
Martva ja dzisiaj dostałam kartke od Ciebie, która była ostatnia na któą czekałam 3 :kwiatek: dziekuje naprawde dziewczyny kartki sliczne, jutro wstawie fotki :kwiatek:
Martva Tobie chciałam podziękować szczególnie bo życzenia mocno od serduszka i osobiste, aż mi sie w serduszku cieplutko zrobiło ogromne dzieki, kochana jesteś :kwiatek:
Zairka-nawet nie wiesz jak się cieszę, że karteczka dotarła! A życzenia? No cóż, samo się napisało w sumie 😉, nie miałam najmniejszego kłopotu z tym czego chciałam Tobie życzyć, bardzo mi miło, że trafiłam!
Do mnie na razie dotarła tylko jedna kartka (od Żabeczki17), a moje jeszcze żadne do nikogo nie dotarły. Mam nadzieję, że poczta polska będzie się szybko uwijała przed świętami 🙂
[quote author=ita link=topic=36895.msg816186#msg816186 date=1292848474] Zairka, Twoja kartka dzisiaj dotarła do mnie jako pierwsza, dzięki, cudowna jest!
Nawet nie wiesz jak sie ciesze 🏇 wysłana w piatek ale priorytetem 😁
edit: widze że jednak 1 cekinek odpadł 👿 kurcze a tak sie starałam całe ręce poklejone miałam od robienia karteczek 😁 [/quote]
rany Zairka ona wygląda jak zakupiona, 👍 to podwójne dzięki! no i za naklejki z końmi, są idealnych rozmiarów, więc swoje mini bombki pooblepiam tymi konikami! :kwiatek:
A ja wczoraj dostałam dwie karteczki 💃 Od Design i Baffinki - Dziewczyny, bardzo, bardzo Wam dziękuję, karteczki są po prostu przepiękne! :kwiatek: Baffinka - Zdjęcie jest po prostu mistrzowskie! 😍 Design - Karteczka jest piękna! 👍 Hmm.. Bon? 👀
TeliKoń to zwierzak. Animal. Rży i wierzga. Patrzy w dal. Konstanty Ildefons Gałczyński 21 grudnia 2010 13:07
A ja dziękuję Mraulin za kartkę- Choć pierniczek troszkę się pokruszył po drodze, to był bardzo dobry. Chłopaki w pracy mi go wyżerali. Dostałam również świetną kartkę od chmury. Dzięki dziewczyny!!!
do mnie doszła dziś kartka do Siss - dziękuję bardzo, jest prześliczna i aniołek również uroczy :kwiatek: zdjęcia wstawię jak juz będę miała wszystkie trzy
Według moich wyliczeń tylko jedna osoba kartki jeszcze nie dostała :>
Doszła, doszła! Już dawno 😡 Nie pisałam, bo chciałam wstawić od razu zdjęcie, ale za bardzo zalatana jestem. Jest boska, pachnąca, a laseczkę już dawno zjadłam 😡 Dziękuję! :kwiatek:
[quote author=JARA link=topic=36895.msg817676#msg817676 date=1292931911] Według moich wyliczeń tylko jedna osoba kartki jeszcze nie dostała :>
Doszła, doszła! Już dawno 😡 Nie pisałam, bo chciałam wstawić od razu zdjęcie, ale za bardzo zalatana jestem. Jest boska, pachnąca, a laseczkę już dawno zjadłam 😡 Dziękuję! :kwiatek: [/quote]
Hahaha widzę, że poczułaś się wywołana do tablicy 🙂 Cieszę się, że wszystkie 5 doszło bez problemu.