jejku, miałam ostatnio tyle na głowie, że dopiero dziś wypisałam kartki i w poniedziałek je wyślę. mam nadzieję ze dojdą na czas. zastanawiam się czy nie wysłać ich priorytetem 🤔wirek:
A ja właśnie z przykrością informuję,że dostałam wiadomość iż pewna osoba nie wyśle kartki do wylosowanej osoby.Tak,że przepraszam jeżeli do kogoś nie dojdą kartki,przykro mi z tego powodu ale nie upilnuje tylu osób. 🙁 Mam nadzieję,że nie obrazicie się jeżeli moje kartki nie dojdą na czas ale mam ich do wysłania ponad 20 i nie wyrabiam 🤔
tia... ja mam w końcu dostęp do internetu. Popatrzyłam sobie na ofertę sklepów, gdzie chciałam kupić kartki... Jedna kartka 7-10 zł.... 😵 Dlatego właśnie skończyłam robić na szpitalnych zajęciach plastycznych swoje DIY i teraz wymyślam życzenia. 😅
Mraulin-smutne to, co piszesz, wlasnie takiego niepowaznego podejscia sie obawialam 🤔 takie osoby nie powinny byc dopuszczane do zabawy nastepnym razem
dzisiaj dostalam piękne kartki od Niewidzialnej i Ikariny, ślicznie dziękuję! :kwiatek:
słuchajcie, mam pytanie 😉 rozchorowałam się i jestem uziemiona, więc z domu wyjdę pewnie dopiero w czwartek. mam w takim wypadku wysłać priorytetem, jak sądzicie ?😉
A ja właśnie z przykrością informuję,że dostałam wiadomość iż pewna osoba nie wyśle kartki do wylosowanej osoby.Tak,że przepraszam jeżeli do kogoś nie dojdą kartki,przykro mi z tego powodu ale nie upilnuje tylu osób. 🙁 Mam nadzieję,że nie obrazicie się jeżeli moje kartki nie dojdą na czas ale mam ich do wysłania ponad 20 i nie wyrabiam 🤔
napisz mi pw z adresem w takim razie i wyslę kartkę sama do tej osoby jeśli ktoś zwyczajnie okazał się dupkiem
sznurka fajnie ze się zaoferowałaś 🙂 😅 Mraulin ja też proszę o informacje kto to był... mam swoje podejrzenia... ale mam nadzieje że jestem w błędzie.
I szczerze nie kapuję tego. Każdy ma swoje sympatie i antypatie. Nasza zabawa polega na przesyłaniu sobie życzeń i nawet jeśli miałabym to zrobić do osoby której nie lubię to i tak nie stanowiłoby to dla mnie problem - w końcu idą święta
A ja właśnie z przykrością informuję,że dostałam wiadomość iż pewna osoba nie wyśle kartki do wylosowanej osoby.Tak,że przepraszam jeżeli do kogoś nie dojdą kartki,przykro mi z tego powodu ale nie upilnuje tylu osób. 🙁
bez sensu kto to taki po co w ogóle brał udział w zabawie :/
ja dostałam swoją od Fin 🙂 dziękuję baaardzo :kwiatek: :kwiatek:
dostałam też dodatkową od żabeczki :kwiatek: :kwiatek: bardzo dziękuję
moje wysłane kilka dni temu powinny niedługo dojść
karolinaaa - myśle, że bezpieczniej będzie wysłać jednak priorytetem, podejrzewam że tydzień przed wigilią poczta będzie miała kilogramy tych kartek
A co do tej osoby która nie wysłała kartki "bo nie", co wynika z opisu... bardzo niefajnie postąpiła, nawet jak nie darzyła osoby x sympatią mogła chociaż napisać najzwyklejsze Wesołych Świąt 🙄 Myśle że podanie jej nicku jest dobrym pomysłem, następnym razem nie będzie się po prostu z nami bawić.