Forum towarzyskie »

Akcja: Świąteczne Kartki Re Voltowiczów

Ja tez jestem gotowa wyslac wiecej kartek Mraulin poprosze o adres na PW 🙂
Dostałam już adresy, dziękuję. 🙂 Jeśli nadal potrzeba kogoś, kto wyśle dodatkową kartkę, to ja też się zgłaszam, a co. 😀
Chociaż kartki pewnie wyślę później niż wcześniej, bo na razie przytłacza mnie koniec semestru i zbliżający się termin oddania pracy inżynierskiej.  😵
[font=Verdana]UWAGA[/font] !!! Wszystkie osoby,które ;

1.Nie dostały adresów do wysłania kartek,
2.Osoby,które zgłosiły się do wysłania 4 kartek a nie dostały dodatkowego adresu,
3.Osoby,które chcą mój adres do wysłania pocztówki (ja również wyślę do tej osoby karteczkę)

PROSZONE SĄ O WIADOMOŚĆ PW !!

Pozdrawiam Agata  😀
Mam adresy, dziękuję  😀
ja również!  😀
teraz czas wybrać kartki  😉
A ja jeszcze nie dostałam adresów 🙁 Napisałam priv.
Ja też nie dostałam jeszcze adresów 🙁.
Ja wysłałam już pv ,bo dalej adresów u mnie brak  😕    myślałam ,że sama zostałam  😁 
A ja właśnie robię swoje kartki 🙂 znaczy się  będą to pół DIY  na normalnych kartkach 🙂
Ci co dostaną je będą wiedzieli o co chodzi 🙂

fajnie ze miałam okazje odkurzyć stare pióro i napełnić je tuszem 🙂 uwielbiam ręcznie pisać nim życzenia itp.
podpisuje sie nickiem re-voltowym 🙂 a moje dzieła zamierzam wysłać w Mikołajki 🙂
Ja też jeszcze nie dostałam, poszło już pw 😉
u mnie tez cisza a jestem mega ciekawa kogo wylosuje 🙁
Do 10 wysyłamy tak, dobrze zrozumiałam?  🙂
a nie do 4 👀?
Ale to chyba o datę wysyłania pocztówek chodzi 😉
hahaha spoko, najpierw to ja do 10.12 chcialabym te adresy dostac 🙄
do mnie na szczescie doszło 🙂
ale mam jeszcze pytanie czysto techniczne :
jesli osoba podała taki adres
Kamila Nowak
Borówno 35k
85-251
to kartka bez problemu dojdzie? Borówno to nazwa wsi/małej miejscowosci jak sie domyslam.
Ale oczywiscie wszystkie dane zmieniłam, te tu sa wymyslone.
A jako że poczty polskiej to za bardzo nie ogarniam to chciałam sie upewnic tylko czy wszystko dojdzie bez problemu.
:kwiatek:
dostałam 😅 muszę poszukać jakiś fajnych kartek może dzisiaj w galerii handlowej znajdę, ale prawdę mówiąc wolę malutkie sklepiki
kiwii, powinna być jeszcze nazwa większej okolicznej miejscowości/ gminy za kodem pocztowym
kiwii, powinna być jeszcze nazwa większej okolicznej miejscowości/ gminy za kodem pocztowym

Też tak własnie myślałam. Dziękuje bardzo ! :kwiatek:
Ja też jeszcze nie dostałam adresów i byłam pewna, że jako jedyna 😉.
Mam adresy 😅 No, to zabieram się za pisanie życzneń!
Dostałyście adresy do tej 4 osoby ?
Ja nie dostałam jeszcze do żadnej 🙁
Ja dostałam dzisiaj- na reszcie  😅

Nie musi być po kodzie miejscowości. Tak napisany adres może oznaczać, że w tej miejscowości jest poczta po prostu i nie musi się już podawać jej drugi raz.
Często w takim przyapdku jest taki zapis 00-000 Kowalewo 12
A tak wogóle to najważniejszy jest kod pocztowy, a nie nazwa miejscowosci w której poczta sięznajduje, bo pracownicy poczty i tak rozdielają korespondencję wg kodów.
juz mam  😅 teraz tylko wypisac zyczenia i lecaaa
Właśnie dostałam adresy  😅. Teraz tylko lada dzień kupić/zrobić kartki 😉.
nie dostalam adresow  🙁
melduję, że dostałam nicki i adresy
[s]A ja wciąż nie 🙁[/s]

Dostałam  😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się