I ja tez czekam na adres jeszcze. Na kartki mojego autorstwa nie ma co liczyć, bo jestem kompletnym antytalenciem w tej kwestii, ale moge do koperty wsadzic piernika własnej roboty 😁
I ja tez czekam na adres jeszcze. Na kartki mojego autorstwa nie ma co liczyć, bo jestem kompletnym antytalenciem w tej kwestii, ale moge do koperty wsadzic piernika własnej roboty 😁
Hanoverka 😍 Jakbyś do mnie wysyłała to i całą blachę możesz przesłać 😉
Ja też kartki kupie, nie bardzo się nadaje do robienia 😉
ej no sorry ale nie popadajmy w paranoje... bo zaczynam odnosić wrażenie wyższość kartek DIY nad kupowanymi. Może tak zacznijmy od tego że liczy się gest? koniara788 ,,... masz cichą nadzieję,,... i pisząc o tym dla mnie wywierasz,,presję".,b o ktoś kto ciebie wylosuje a nie daj co nie ma czasu lub talentu poczuje się gorszy wysyłając ci kartki kupione. Nie popadajmy w jakieś dziwne ,,trendy,,. To ma być miły świąteczny gest a nie wyścig o to kto lepszy, że niby kartki DIY to jakis wyznacznik nie wiem szpanu? Ja zrobiłam to tez chce dostać robione?
Dla mnie kartka ma po prostu być z miłym ciepłym wierszykiem świątecznym lub życzeniami. I docenię sam fakt że ktoś ( czy to kupił czy zrobił sam) wysłał ją do mnie.
Alabamka i właśnie oto mi chodziło. Moim zdaniem absolutnie nie ma potrzeby tłumaczenia się dlaczego wysyłasz kartki kupione. Najważniejsze jest to że bierzesz z nami udział w zabawie. I na pewno twoje kupione będą równie wyjątkowe jak te zrobione przez innych.
Bez przesady... 🙄 Przepraszam, jeśli ktoś się poczuł przeze mnie gorszy. Rozumiem, że nie każdy ma czas czy talent na robienie kartek, ale ja nie powiedziałam, że koniecznie chcę kartki DIY. Sorry, nie musisz tak od razu wyskakiwać... 🙄
A ja kończę powoli ozdóbki do kartek. Jutro idę kupić brystol i w ciągu dnia biorę się do roboty... 🏇
ja też jeszcze czekam w najbliższym terminie odwiedzę mały sklep w którym kiedyś były boskie kartki, mam nadzieję że w tym roku też, bo dawno nic nie wysyłałam
...a może stwórzmy teraz listę osób, która już adresy otrzymała? 🙂 na pewno ułatwi to Mraulin zadanie.
Nie musicie 😀 wszystko pod kontrolą 😀
a i jeszcze chciałam zapytać czy ktoś nie chciał by wysłać i dostać 4 kartki ? a osoby,które się zdeklarowały się do mnie wysłać kartki zapraszam na PW 🙂 😀
Właśnie kolejna osoba,która nie podała mi wcześniej adrsu chce wziąć udział w zabawie ..To już trzecia osoba.Przyjmuję teraz adres bo jestem w stajnie zrozumieć,ze to pierwsza edycja takiej zabawy i nie wszyscy mają czas.Ale bądźcie świadomi,że w ten sposób opóźniacie innym możliwość dostania adresów a przy okazji dodajecie mi sporo roboty.Następnym razem proszę dotrzymywać terminów.
Dalej potrzebuję kilka osób,które chciały by wysłać 4 kartki oraz tyle dostać.Również czekam na te osoby,które chciał mi wysłać karteczkę 😅
przykro mi ale dopisałaś się po czasie i jakoś tak wyszło.Wiesz tylko jedną osobę 😀 Następnym razem zrobię to rozsądniej ale dziś już nie myślę nad tym tylko nad zadaniem z Ang. Swoją drogą dziś w szkole miałam gdzieś tam napisać swój adres i na początku miałam z tym problem,ponieważ parę waszych weszło mi głęboko w pamięć 😂 zwłaszcza ninevet i gagulca 🤔wirek:
Nie gniewam się, wszystko ok 🙂 Ale zawsze można to było załatwić na priv 🙂
Jeszcze raz przepraszam za taką sytuację, na śmierć zapomniałam i nie doczytałam do kiedy trzeba było wysłać do Ciebie adresy. Tak jak pisałam, mogę się zrehabilitować wysyłając większą ilość kartek 🙂
ja też chętnie wyśle więcej kartek jakby była taka potrzeba 😉 a nawet jak nie ma takiej potrzeby to moge wysłać jeszcze do paru forumowiczów, bo tak mi się spodobało 😁 zwłaszcza (ale nie tylko) do tych co poznałam- Ponia, Bogdanowa :kwiatek: (Ktośka która się nie bawi) ale może tu zajrzy 🤦 Jak co to zapraszam na pw z adresikami