Forum pomoc, uwagi, testy »

MODERACJA - NOWY NABÓR - ZGŁOSZENIA.

Osoby, które chciałby zostać moderatorem proszę o zgłoszenia (samodzielne 😉 ) [b] w tym temacie .

Nabór trwa do 7.11.2010 do godziny 21 .
Chyba dorosłam już przed samą sobą
pierwsza na odstrzał
JA 😉
czy w tym wątku można prowadzić również dyskusje dotyczącą zgłoszeń?
zgłaszam się 🙂
raz wiedźmie śmierć- zgłaszam się😉
ZAIRKA - masz ode mnie głos  😀
hop, hop, czy Caroline rozwaza kandydature??
ciekawska- masz moj glos!
ciekawska - mój też.
nie zartujcie w tym jakze pelnym zadumy dniu 😎
dawaj,jesteś do tego stworzona 🙂 i ciebie przynajmniej nie żal,bo sobie nie dasz w kaszę dmuchać 😉
a może Katija?
Caroline, zobacz.
dzieki temu, ze opowiedzialam sie za Twoja kandydatura, zdobylam juz trzy glosy.
jak sie zdecydujesz wystartowac, oddam Ci swoj elektorat. zupelnie gratis!
noooo... takiemu dictum oprzeć się nie mogę 😎 (i nie ośmieliłabym się!)

proszę bardzo: zgłaszam się 🙂
Kochani, a wiec jak na kampanie przystalo, namawiam do glosowania na Caroline!  🏇
caroline - mój głos masz 😉
Zairka masz kolejny głos
ciekawska,sprzedałaś mnie... 🤬 👿
a caroline nie może być moderatorem,ona nie wie,gdzie jest kierunkowskaz na Sulejówek... 👀 😁 ale nieźle diluje - masz mój głos  😅 😅 😅
Ja oddaje również głos na caroline
caroline - nie śmiałabym na nikogo innego 🙂
haha a ja chce ciekawska :P
grubo bedzie 😀  caroline, na moda! 😉
Caroline. 💃
Ja też głosuje na caroline. 😉
ale byłoby ciekawie jakby Caro faktycznie stała się modem.

Wtedy to forum zostałoby uporządkowane na amen i każdy nowy post zostałby w najlepszym razie przyporządkowany  JUŻ ISNTNIEJĄCEMU tematowi, w najgorszym byłyby zamykane.  😎 Już widzę oczyma wyobraźnie nieśmiertelne stare kotlety ciągnące się w nieskończonośc bo wiecznie ożywiane jakimiś nowymi doklejanymi.

Albo już widzę jak Caro współpracuje z 2 pozostałymi i jak im przyznaje rację albo jak przyznaje się do własnych błędów. 🤔

Tak w ogóle to nic do Caro nie mam - ale nie wydaje mi się by jej nieustępliwy charakter w połączeniu z wybuchowością i ustawicznym przeświadczeniem o tym że to ona ma zawsze rację  -a jeśli nie to patrz pkt 1  - predystynował ją do takiej funkcji.

ło matko, co tu się dzieje 🙂 - caroline, jestem za 😉
Caroline  🏇
Ale chyba to nie jest głosowanie - tylko zbieranie kandydatów ?
caroline masz moj glos 😉
hm, właśnie. to nie głosowanie, a zgłoszenia kandydatów. więc z głosami się wstrzymajmy.  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się