Hi! My name is Angelika and I am really keen on horse ride and everything about horses, so I will be very happy if you can send me postcard with this motif 🙂 But it can be also picture postcard from your city/country - it is only your choise. Anything you choose I will be glad for your postcard in the same way 🙂
It will be lovely if you write regards in your mother tongue and english, too! 🙂
Thank you for all!
Best wishes from Poland!
pewnie jest masa błędów.. 🙄 ale chyba zrozumieją hehehe
Jeszcze mogę podpowiedzieć, że warto wysylać kartki priorytetem, szczegolnie do Ameryki, Azji i dalszych kontynentów. Różnica w cenie to bodajże 50 gr, a idą zdecydowanie szybciej 🙂.
Znaczki normalne, ale po prostu naklejone za większą wartość 🙂 czyli jak w PL mamy list zwykły za 1,55 zl, to do np. Niemiec trzeba za bodajże 2,40 zł 😉 więc to róznica praktycznie złotówki.
xequus, fajnie🙂 tylko może zmień Tongue na language, bo tongue to bardziej jezyk jako mięsień ruszający się w buzi a nie język - sposób porozumiewania😉
Dziewczyny, pomocy! Zarejestrowałam się, wylosowałam 2 pierwsze kartki (Niemcy i Rosja 😀) Ale kurde, gdzie ja znajdę informacje o tych "moich" ludkach jakie oni kartki chcą dostać?
Wylosowałam 2 kolejne osoby i one mają opis co chcą. Ale 2 pierwsze nie mają nic 🙁 Pocztówki z Krakowa też im nie wyśle, bo mnie nawet w Krakowie nigdy nie było 😉
Edytka, aaa to przepraszam🙂 dośc pobieżnie przeleciałam ten tekst i nawet tego mother nie przeczytałam😉 no to mea culpa, tym bardziej podziwiam za poziom opisu🙂 mój jest bardziej w stylu Kali być, Kali chcieć😀
dla mnie też. choćby była najprostsza i jej zrobiebie zajęło 5 minut 🙂 ale skoro ktoś nie chce, to nie będę na siłę uszczęśliwiać własnoręcznie squillingowaną kartką.
aaaaa, remendada, ale zazdroszczę! za każdym moim kliknięciem liczyłam na Hiszpanię, ale nie tym razem widzę 😉 Jutro wędruję na pocztę powysyłać moje pocztówki. Wszystkie mam już napisane 🏇
Ja póki co wylosowałam 4: Rosja, Niemcy, Kanada i Anglia. Takie dość pospolite 😉 Mam nadzieje, że jak dostanę jakąś kartkę z miejsca, które zmusi mnie do otworzenia atlasu 🙂 Jutro będę wypisywać i wysyłać. Ale jazda 🏇
Pewnie, że pospolite. Takie dużo to to. Ja to bym chciała dostać kartkę z Ameryki Łacińskiej, Afryki, Japonii, Chin. To jest dopiero fajne 😀 Mi ułatwiła sprawę jedna osoba, bo chce opowieść z mojego życia. To pisze 😀 Niemiec nic mi nie napisał, ale mu napiszę, że lubię niemieckie gry planszowe :P Babka z UK napisała tylko co lubi i jaką chce kartkę więc się jakoś do tego odniosę. A nad Rosjanką pomyślę jeszcze. Może poproszę koleżankę co studiuje filologię rosyjską żeby mi coś napisała w ichnym języku 😉
Kupiłam dzisiaj pocztówki 💃 Trochę brzydackie i tylko 2 rodzaje, ale w moim malutkim Lubartowie wyboru nie ma, w ogóle nalatałam się za nimi jak głupia 😉