[quote author=szalonakobyła link=topic=36484.msg808477#msg808477 date=1292346581] a co można do kartki dołożyć jako "prezencik"? [/quote] ma ktoś jakiś pomysł?
Jeszcze tylko jedna z moich 5 kartek jest w drodze, dziś dotarła do Japonii i jej adresatka napisałam, że to jej pierwsza kartka z Polski 🙂 Ciągle w drodze jest kartka do Finlandii, wysłana w tym samym czasie co kartki do Stanów, Japonii i na Białoruś, a ciągle nie doszła..
Nowe adresy wylosuję jakoś pewnie w okolicach pomiędzy Bożym Narodzeniem, a Sylwestrem - teraz mam średnio czas się w to bawić, chociaż nie powiem - korci straszliwie kolejne losowanie adresów 😁
Dziś w USA zarejestrowano moją kartkę. Babka napisała, że babcia jej ojca pochodzi z Wadowic 🏇. Wylosowałam Rosjankę, która lubi pocztówki z naturą/zwierzętami, więc wyślę jej z koniem 🏇 A i dostałam dziś list od Amerykanki, która uwielbia Europę 😀. Ale fajnie 🙂
Mi się trafiła super Finka, która chciała by o sobie dużo napisać np opisać pierwszą miłość, co bym zrobiła jakbym miała jeden dzień nieograniczonej władzy itd. Wystrugałam jej 3str list i dziś to wszystko doszło. Obiecała odpisać.
Doszło moich 20 kartek więc już mi się limit powiększył do 6 wysłanych. Wylosowałam Tajwan, Niemcy i Belgię. Belg chce coś co go zaskoczy. Coś z mojego miasta albo zdjęcie mojego widoku z okna. Napisał dokładnie tak: I also like it when you put/write/tape something typically from your town, environment on the postcard, a flower, picture, your favourite tea, the view that you have when you look outside your window, I don't know something that surprises me (:
Napisał dokładnie tak: I also like it when you put/write/tape something typically from your town, environment on the postcard, a flower, picture, your favourite tea, the view that you have when you look outside your window, I don't know something that surprises me (:
Coś temat przycichł. Co jest dziewczyny ?! Wzięłam dziś ze sobą kartki do pracy i się okazało, że dotarła moja kartka do Rosji (15dni) i wylosowałam Włochy (już drugi raz). Szybko wypełniłam i zbiegłam na dół do skrzynki 🙂