Dostałam 2 kartki 🏇 ( Z czego jedna to pomyłka bo inne nazwisko i to chyba jakaś rodzina rodzinie wysyłała bo po polsku ale zawszę coś 🤣 ) Z Tajlandii (właśnie ta "nie moja"😉 i z Włoch 💃: Śliczny jest.
Pierwszy raz chyba nie ma pomysłu, co napisać na kartce [tym razem Ukraina]. Andreiev napisał na swoim profilu tak : "I like to be surprised every day, I love to surprise others - this is import_ant, and then - almost all genres of books, cinema from the beginning to our days, pump it up, skating, skiing, industrial research, anime, manga, development of human capabilities, the new learning technology, theater, etc." 🤔 Ograniczę się chyba do standardowego powitania, pozdrowień z Polski, zyczenia miłego dnia, podpisu i ID 😁
Dostałam dzisiaj fatalną kartkę. I w sumie nie przeszkadzało by mi to gdyby nie to, że ta osoba innym ludziom wysyłała ładne kartki takie właśnie jakie ja mam w opisie, że bym chciała. A ja dostałam jakąś z różowym odblaskiem.
Jutro pokaże, bo nie mam skanera i robię zdjęcia i jednak lepiej wychodzą przy świetle dziennym.
Edit. To jest ta kartka: Jest różowa świecąca w różowe kwiatki. Można nią puszczać zajączki. Przykro mi, bo wysyłała innym piękne kartki z zamkiem, bardzo bym się z takiej ucieszyła. Na prawdę piękne. A ja właśnie prosiłam o zabytki.
Hija, nie jest taka zła moim zdaniem 😉 ale fakt, jeśli laska wysyłała innym normalne, widoczkowe kartki, ciekawe czemu i Tobie takiej nie wysłała 🙁.
Ale jestem szczęśliwa 💃 Wczoraj doszła moja do USA, wylosowałam znów USA - dziś wysłałam widoczek z mojego miasta, nic specjalengo - ale babeczka chciała zobaczyć jak wygląda moje miasto. I duuuża niespodzianka dziś, dostałam kolejne dwie kartki - śliczny jesienny widoczek z Tajwanu i ... konie z Teksasu 😍 . Dziewcyzna napisała, że bardzo się cieszy, że wylosowała mój adres - bardzo kocha konie i sama ma dwa - i zaprasza do korespondencji 😅
Doszła moja kartka do Tajlandii i wylosowałam Polskę. Chłopak ma typy, które ciężko mi będzie spełnić (autralia, miś uszatek, góry, listonosz, miejscowi ludzie) 😀
Hija, nie jest taka zła moim zdaniem 😉 ale fakt, jeśli laska wysyłała innym normalne, widoczkowe kartki, ciekawe czemu i Tobie takiej nie wysłała 🙁.
Po prostu napisałam, że lubię historie i zabytki i byłabym bardzo szczęśliwa z takich kartek. I widzę w jej profilu, że takie wysyłała zawsze i to na prawdę ładne. A ja dostałam różową abstrakcje 😉
Za to dzisiaj dostałam ładną. Oto ona (Litwa):
Jara- wyślij mu swoje zdjęcie 🙂 W końcu jesteś miejscowa 😉
dostałam dzisiaj 'kartkę' ze US, która spowodowała opad szczęki do podłogi 😀
koperta wyglądała tak 😜 a w środku była kartka i pocztówka 😲 z czego kartka jest ruchoma i rozkłada się do czegoś takiego (jak się ciągnie za część zewnętrzną, to te dwie dziewczyny z zakupami 'poruszają' się wzdłuż kartki) 😀
Wczoraj dostałam dwie pierwsze kartki. jedna z USA z gołąbkiem pokoju- mówiąc szczerze nie podoba mi się wcale 🙄 ale sam fakt otrzymania kartki z pozdrowieniami to miły gest. Druga pocztówka jest z czeskiej Pragi (most z rzeźbami i budynki we mgle). Ta z kolei bardzo przypadła mi do gustu 🙂