Z Wrocławiem też mam 😀. Dziś byłam dokupić, ale niestety były tylko świąteczne... I tak kupiłam dwie 😀. Z niecierpliwością czekam na jakąś kartkę i aż zarejestruja te ode mnie 😀
Dostałam dzisiaj 2 😅 Niemcy i Indonezja 😍 Ale super. Już się nie mogę doczekać aż znowu coś przyjdzie.
Edit. I dzisiaj kolejna z Moskwy. 2 następne idą do Kanady i USA. Ten zestaw mi się bardzo podoba 😎 Jedna dziewczyna chce żebym napisała jej jakiś fakt odnośnie Polski, ma ktoś jakiś pomysł co można fajnego napisać?
Moja kartka do Ukrainy doszła jako pierwsza. Szła 4? dni. Dziś wysłałam 3 kartki. Nie mogę sie doczekać aż dojdzie do Niemiec i osóbka dostanie banana na twarzy jak przeczyta mój niemiecki 😀 😁
A to kartka ode mnie- zaznaczona przez osobę jako ulubiona 🙂 http://www.postcrossing.com/postcards/PL-148593 I jeszcze to: "I love this postcard. Thank you so much for sending it. It is one of my favorites"
boże... nawet nie mam gdzie kupić kartek :/ jakaś paranoja... jak przedtem kupiłam w Emipku kartki tak wchodzę ostatnio i ANI jednej normalnej kartki tylko wszystko świąteczne... i tak wszędzie 🙁
Właśnie propo kartek... Ja dziś miałam w mieście na poczcie tłumy ludzi a musiałam jeszcze wysłać paczkę, więc pojechałam na pocztę w "małej wiosce" obok nas (należy do naszej gminy) a tu co?! U nas tylko kartki świąteczne a do tego takie, że żal patrzeć a tam przepiękne kartki z Warszawą, Ładne kartki świąteczne iwg. 😵 Wstyd za moją pocztę mi się aż zrobiło 😵