Forum towarzyskie »

Nasza twórczość fotograficzna cz. II

flygirl, u mnie nawet w telefonie wyswietla sie dobrze
Domyślam się, że u innych jest ok. Ale dalej nie wiem co u mnie jest nie tak, czy z kompem czy z przeglądarką czy z czym. 😵
flygirl, odpal jakiekolwiek zdjęcie w przeglądarce systemu windows. A potem odpal zdjęcia na innem przeglądarce. Będziesz miala odpowiedź 😉
Odpalałam na Mozilli i Chrome, to samo. 🤔 A jeśli coś z kompem to nie mam zielonego pojęcia co.
a z innymi zdjęciami też, czy tylko re-volta?
photobucket, fotoblog, niektóre strony też są całe w złej jakości, na facebooku z kolei wszystko ok.
Może coś z rozdzielczością ekranu? Zapytaj w kąciku komputerowca 😉
Rozdzielczość mam cały czas taką samą, taką jaka powinna być, więc to raczej nie to, ale dzięki 😉
flygirl a może chodzi bardziej o prędkość internetu?
Kurczę, możliwe, bo od przeprowadzki mam swój własny mały router z Tmobile. 👀 Czy to oznacza, że będę tak widzieć zdjęcia już zawsze tutaj? 😵
flygirl, a jak wyglądają zdjęcia oglądane na kompie?
edit: w sensie w przeglądarce zdjęć systemu windows
Time, pati dzięki  :kwiatek:
Kajula dopiero teraz doczytałam Twój post. Ja też uważam, że to trochę rzecz monitora 😉
Fociłam dzieeecko, pierwsze w życiu dzieeeecko... 😉

cavaletti tak jak powinny wyglądać, tylko na necie wszystkie tracą straszliwie.
Wstawiam coś kociego

Czym robilas te zdjęcia? Wyszły bosko!  😜

nine, to pierwsze rewelacja!  💘
nine, czym są te światełka z tyłu? 🙂
Lubię focić roślinki  😀
Edit: oraz inne nieruchome postacie  😀
Libeerte tylko na ostatnim trochę przyciemniłam oczy bo wyszły za jasne, on ma taki kolor  🙂
Lena dzięki
Time to brytek, ale dzięki  😀
nine wyszły świetnie, ja bym pewnie poucinała wszystko nie tak jak trzeba  🙂
Kajula jeżeli chodzi o obiektyw to robiłam heliosem 44-2,58 mm, chyba mój najlepszy zakup życiowy, za niecałe 70 zł , tylko wszystko na manualu, ale akurat to mi nie przeszkadza  🙂
Dziękuję  💘
nine, czym są te światełka z tyłu? 🙂

Lampki choinkowe 😉
Chyba będę musiała swoje jakoś rozstawić .. 😉 Piękne 😉
To ja jeszcze pozanudzam swoimi  😉

patid1220, samych pięknych modeli masz! 😉 Super 😉
Piękny syberian, drugie jak z reklamy  💘
Libeerte - te koty mają takie oczy 🙂

Time, przecież to nie jest syberyczyk. To brytyjski....
cavaletti tak jak powinny wyglądać, tylko na necie wszystkie tracą straszliwie.

Czyli z kartą graficzną raczej wszystko w porządku. Obwiniałabym szybkość łącza, skoro występuje to na różnych przeglądarkach
Jak wrócę do domu to zobaczę wtedy jak wyglądają, ale według mnie to też internet, niestety. Chyba się muszę przyzwyczaić. 🙁
patid1220
O mamo jaki cudowny kot, drugie zdjęcie z pierwszego postu -  😍 😍
Mój koci model jest czarny i że tak powiem do d... z takim kolorem kota  😁
nine - super Ci poszło, śliczne zdjęcia!
armara dziękuję, muszę przyznać,że model mi się udał, jeszcze w dodatku sam pozuje 🙂 eee z czarnego myślę że też się da modela zrobić , a jeszcze jak się taki popatrzy na ciebie , to aż ciarki przechodzą (chyba ,że ma oczy kota ze Shreka) 😁
Oj da się i czarnuchy wychodzą zjawiskowo, mój niestety nie żyje 🙁
Dzisiejsze, jakich miałam pięknych modeli 😍 Pogoda nie dopisała, 50 się spisała.

Próbowałam zrobić portret na ciemnym tle a la armara, ale na zewnątrz było za ciemno, w stajni za jasno. No nie było słońca, ale i tak mi się podoba.

Jak pierdolnik od połowy ściany po podłogę po lewej wymazałam, tak kabla i miotły nie potrafię  😵

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się