Forum towarzyskie »

Nasza twórczość fotograficzna cz. II

mam jeszcze jedno z tej serii 🙂
+ zachodowe z jeziora  :kwiatek:
Time 😍
Time o jakie urocze  😍

ja ostatnio coś nie mam weny, wstawiam kilka nowych, ale w sumie żadne mi się tak na prawdę nie podoba :/

ja mam jeszcze kilka 🙂
ostatnio mam za często aparat w rękach 😀
Odkopuję stare foldery i powoli pokazuję bo jak się okazało - 90% zdjęć nigdy nie publikowałam 🙂

jesień 2011  😡

już pisałam na fb - przepiękna i ta gra świateł  😍 😍
Może i jakiegoś talentu nie mam,ani zdjęcie w super jakości nie jest (robione telefonem),ale w wakacje kupuję dobry aparat i zaczynam się bawić 🙂 Tak więc takie:

I pierwsza uwaga - krzywa linia horyzontu.
I pamiętaj - dobry sprzęt nijak nie pomoże w robieniu prostych zdjęć 🙂
ja każde zdjęcie krzywe robię, co z tego że mam poziomicę w aparacie  😂
Też mam i też mi nie przeszkadza w robieniu krzywych fot 😀
abre
Uwielbiam, uwielbiaaaaaam. Guru światła  😜
Time
Wydaje mi się, że jesteś strasznie nierówna - to leśne zdjęcie z pasmem pięknego światła jest rewelacyjne, a ten portret delikatnie mówiąc nie.  Jakbyś czasem wrzucała co popadnie, a czasem takie cuda, że no  😍 😍
ekuss
Co Ty masz za aparat w telefonie !
W ogóle te nowe komórki są jakieś magiczne, moja znajoma zrobiła ostatnio takie zdjęcie, komórką (niezły bokeh co ? 😉)

abre - mam czasem jakieś przestrzały  😁
ale masz rację, tak jest, sama widzę po swoich pracach, sama nie wiem czemu tak się dzieje  😡 👿
[b]abre[/b], będzie nieregulaminowo:  🙇
Dzięki dziewczyny 🙂 Wrzuciłam na fb, dorzucę jeszcze tutaj (też z przepastnej "szuflady"😉.

abre świetne, takie klimatyczne  😉
No to teraz ja, od razu mówię, że fotograf ze mnie żaden, czasem mi się uda dorwać do taty aparatu i cyknąć jakieś fotki. Tak jak te tutaj, uwielbiam zachody słońca. Może i wyszło trochę kiczowato, ale ja tak lubię 🙂
Strzyga, sesese, to sobie na tapetkę na pulpicie walnęłam 😍 (mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko? :kwiatek🙂
będę sobie paCZać wieczorami i podziwiać 😁
Muszę sobie jakiś dobry poradnik kupić i się brać za naukę... póki co to wstyd się pokazać

Telefonem i takie robiłam: (a mam 3-letnią nokię n97)

dzisiejsze :

więcej na : [[a]]https://www.facebook.com/beata.gan/photos?collection_token=100001023014013%3A2305272732%3A69&set=a.549573145086781.1073741828.100001023014013&type=3[[a]]
wielka łapa 😀
cavaletti - oczywiście, że nie mam =) Tylko muszę pilnować, żeby Kubuś się nie dowiedział, bo zacznie gwiazdorzyć 😀
Lubię takie foty 🙂
madmaddie, bardzo fajne zdjęcie. Dobry moment, światło i ładna konwersja.

Do tego to jeden z tych przykładów, gdzie przepał jest jednym z ważnych elementów, podkreślającym scenę. Można by się zastanowić czy na pewno tak duży ale to już takie sobie gdybanie 😉
madmaddie - świetne zdjęcie!
dziękuję  :kwiatek:

Abre, przy przepale przeważnie wybieram wartość między tym, co uważam za małe, a tym co uważam za zbyt duże. w moim prywatnym odczuciu 😉

W sobotę zmarła Zofia Raczkowska-fotograf, znana na całym świecie ze zdjęć polskich koni arabskich...

Klasyka fotografii...
Okropnie przykre, zrobiła zdjęcia do książki mojego Dziadka. Miałam jej fotografie wszędzie, na nich się wychowałam...
Wlasnie sobie uswiadomilam, ze chyba nie bylo mnie tu wieki 😉
abre, przesliczne

A ja wrzucam pare swoich. Dzisiaj tez biore aparat, moze cos sie uda zrobic...

Ostatnie super!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się