Forum towarzyskie »

Nasza twórczość fotograficzna cz. II

Moja ocena nie podlega dyskusji, to nie gimnazjum.
pffff

a pokaz cos co jest oceniane wyzej niz 4 😎
wawrek a prowadzisz jakieś kursy fotografii?  😎
Dzisiaj przypadkiem udziabnęłam wróbelka ! 🙂
Zawsze chciałam jakiegoś skrzydlatego zwierzaczka mieć w swojej kolekcji ale nigdy ich złapać nie mogłam 🙂

Aaa szał!  😜
ninevet, zmniejsz wyostrzanie bo pikseloza wyszła. Zastanów się też, czy rzeczywiście potrzebny jest ten pusty dół, czy nie lepiej dać pierzakowi więcej powietrza nad głową.
abre - musiałabym go wręcz rozmyć, on jest wyostrzany tylko dosłownie ciuteczkę, tyle co po zmniejszeniu.
Całe zdjęcie jest jednym wielkim ziarnem, bo ciemne krzaki, w pochmurny dzień na 300 mm + macro i przy ciemnym obiektywie, no cudów bym się nie spodziewała 😉 A nie mam dobrego programu do odszumiania.

Breakawayy - dzięki  :kwiatek:
ninevet, ale właśnie po zmniejszeniu jest przeostrzony. Wyślij mi na maila oryginał w końcowej fazie obróbki, czyli tylko bez zmniejszania, a pokażę Ci co mam na myśli.
Abre -  :kwiatek: dzięki za dobre chęci ale email będę miała zajęty jeszcze przez godzinę [wysyłam koleżance książkę strona po stronie] a potem wychodzę. Rozumiem o co Ci chodzi.

Tu drugi wróbelek, ale brzydszy, ciemniejszy i niewyostrzony 🙂

[img]http://i772.photobucket.com/albums/yy5/ninevet/IMG_1200.jpg?t=1292935797[/img]
mery - jak będzie zdjęcie na pięć to dostanie pięć.

nine - oba ptaki trzy dodać

Presja - tylko indywidualnie i na PW
ninevet, pierwszy ptaszek jest super 🙂 Moze rzeczywiscie troche przeostrzony, ale ja lubie, jak jest ostro :P
mery, mam godnego rywala 😀

iii nie ma różu, nie ma fioletu i nie ma... palmy 😎

ale fajny obrazek i tak 🙂
Ja też dodam, świątecznie 😀 Już tu kiedyś był 😉

Presja - tylko indywidualnie i na PW

Nie wiem czego, ale to indywidualnie brzmi groźnie, chyba za bardzo się boje Ciebie  😁
Wpadłam na chwilę, żeby zmrozić wątek 😉

cztery dodać
Wawrek, czepiasz się 🙂 a może Ty coś wrzucisz tak hmm na swoje -5?
wawrek - czep się prądu  😁
wawrek,

Moja ocena nie podlega dyskusji, to nie gimnazjum.

Jeszcze nie widziałam, żeby w gimnazjum ktoś merytorycznie dyskutował. Jak wystawiasz oceny, dobrze by było je poprzeć argumentami. Aha, no i chętnie zobaczyłabym Twoją twórczość fotograficzną 🙂

Pozdrawiam z odmrożonymi paluchami po dzisiejszej sesji foto 😉

Takie tam coś, nudziło mi się 🙂

Portrety to dla mnie nowość, ale ten naprawdę mi się podoba. Chętnie poznam Wasze opinie, bo ja jednak nie jestem obiektywna 😉
natchniuza, bardzo mi się podoba kompozycja, ten badylek na 1 planie, włosy, tło. Twarz szkoda, że niezdecydowana do końca - albo więcej blasku, albo bardziej "matowa", bez tych mrozowych przebarwień...

ogólnie fajne 🙂
edit - pomyłka  😡
martva - to woda? Mocna czwórka 😉
Woda, woda 😉
Śnieżny człowiek 😉

ewabe, brawo! 🙂 Bardzo ciekawa fotografia!
Dzięki, aż się zarumieniłam - pochwała z TAKICH ust (własciwie opuszków 😉 )
:kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się