Forum towarzyskie »

Problemy mieszkań studenckich

masz wybor - poniesc konsekwencje slow pisanych. jak widac latwo naduzyc 'wladzy'
Nie planuję się od tego migać. Proszę tylko nie ciągnąć offtopa, a jeśli ktoś czuje taką potrzebę, to proszę kliknąć "zgłoś do...". Poza mną jest quantanamera,ninevet i wawrek.

całkowita edycja /skasowanie/ posów
kliknęłam w czerwone.
Dla zasad i z ciekawości.
no i przegrałam browara.

Prośba o nie ciągnięcie offa jest wciąż aktualna.

W.
Dworcika a Ty nie możesz tych butelek wkładać do zamrażalnika w reklamoeczkach jednorazowych? i po zamrożeniu ich wyjmować i bach do akwa?

Ahh dlatego najlepiej jest jak się płaci określoną stałą kwote, w którą wliczone są już rachunki, nić bujać się z rachunkami i rozliczaniem...
My teraz mamy luz (wczesniej jak wynajmowaliśmy kawalerke, jak przychodzily rachunki aż mi się gorąco robiło przy ich otwieraniu), płacimy stałą kwote już z opłatami i nikogo nie obchodzi czy kąpiemy sie 1 na tydzień czy 5 razy na dzień, w mieszkaniu cieplutko, a właścicieli nie interesuje kto Nas odwiedza. Wspólokatorki też mamy fajne 🙂 No i oszczędzamy jakieś 500zł mc  😜

EDIT: Gdzie Ty takie cudowne dziwadełko dorwałaś  😍 Bardzo dużo pracy jest koło tego?

w Olsztynie w zoologu na Partyzantow jest aksolotl 😉 sklep chyba Ara sie nazywa.

a ty gdzie mieszkasz na Mlecznym ? jak duze mieszkanie i ile placicie ?
ja mieszkam w kawalerce na Iwaszkiewicza 😀
akzzi ja właśnie tez mieszkam na Mlecznym 😉 dzięki za propozycję, ale jeszcze trochę spróbuję wytrzymać, bo moja współlokatorka chyba się wyprowadzi 😉 po jej ostatnich wybrykach dałam jej do wiwatu i teraz to ona nie ma ze mną lekko, no ale co, zasłużyła sobie  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się