Forum konie »

Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

Dobre! 😀
o a moja to w try miga by do stajni poleciala a nie latała za mną po lesie 🙂
ElaPe - moja tak samo 🙂

filmik super

- to piękne

nie wiem czy było

Mój filmik z polsadu
trwa niecałe 5 min ale potem jeszcze muza leci
a ja nie mogę wstawić filmu z Movie Maker na YT, bo zły format jest, pomocy  😵
Nirv, a w jakim formacie masz zapisany film? W movie markerze o ile się nie mylę można zapisywać film w różnych formatach - w tym i w takim, który da się wstawić na youtuba 😉
Chcecie zobaczyć jak azchowuje się koń który miał ropę w kopycie?? I którego jeszcze wczoraj dotknąć nie można było w kopyto (tzw. panika :P)

jak sobie cudnie charknął  😁 jak małe słoniątko  😂
ej, jak to zapisać? bo mi wyświetla się tylko, że można w formacie do projektóew programu Movie Maker, .MSWMM  🙇

🤔 🤔 🤔
Początek-jazda na kucykach.. Przeraziło mnie to troszeczkę.
Ale to co uprawia.. instruktorka (chyba?!) w 6:55 minucie? WTF?!
A myślałam że ja "dziwnie" wyglądam podczas anglezowania  🙄
I ona ma jeszcze ludzi uczyć?
Co do jazdy na kucach ... nóż się w kieszeni otwiera
Ja pierdykam..... co to ma być  😲
Aż musiałam sobie to ze 3 razy obejrzeć......
Szkoda gadać, ta Pani to sama powinna się udać na naukę jazdy konnej.....
🙄
Żenada, strzemiączka nogami trzeba trzymać? 🤔 Tacy ludzie powinni mieć zakaz zbliżania się do zwierząt ❗
biedne kucyki i biedne to łaciate konisko!!!! jeden kucyk ten tarantowaty co nie chce przez rów skakać to miał ładnie ogonek wytarty, a pani "instruktor" to po prostu jeżdżąca poraszka( ciekawe czy tereny też prowadzi?😉)
o jaaa :/ w głowie się nie mieści. Od razu wszyscy teraz chcą do nich jechać.
Ty się nie śmiej.. U mnie w stajni, są 2 dziewczyny jeżdżące rekreacyjnie, idzie im tak całkiem całkiem, skoki do metra, praktycznie żadnych problemów z rzeczami typu zagalopowania, ustępowania od łydki itd. Widziały filmik i chciały tam pojechać 😵 Ja nie wiem, ślepe, czy jak?
Wow - ciekawe, czy pani slyszala o takim wynalazku, jak bat do lonzowania...na pewno ulatwilby jej zadanie.Biedni ci ludzie, ktorych ona uczyla jezdzic, nie mowiac juz o koniach.
a ja szukam filmików na ktorych są takie super ujezdzone i ruszające sie poniaki i nie moge odszukac. przewijały sie tu kiedys linki do nich. pomoze ktos?  :kwiatek:
O matko! ta kobieta rzuca się w siodle, jakby to ona dopiero co uczyła sie anglezować,  wszystko u niej lata 🤔
🤔 🤔 🤔
Co za ludzie 🤔 bat z workiem na końcu, żeby było straszniej 😵 Jeszcze zaciesz tej gówniary 🤦
Ty się nie śmiej.. U mnie w stajni, są 2 dziewczyny jeżdżące rekreacyjnie, idzie im tak całkiem całkiem, skoki do metra, praktycznie żadnych problemów z rzeczami typu zagalopowania, ustępowania od łydki itd. Widziały filmik i chciały tam pojechać 😵 Ja nie wiem, ślepe, czy jak?

heh 😀 może chcą pouczyć panią instruktor
Zeby troche polepszyc nasze humory:

Podziwiam ta dziewczyne i jej więź z koniem 🙂ma talent
Najlepsze jest jak wchodzi na tego konia 😉 wielki  👍
2 lata razem 🙂 4,5 godziny robiłam ^^
tyskakonik on ma obłędny kłus 😍 😜
niesamowite
😍
Fajnie, ale ja mam wrażenie jakby ten kuc miał ją zaraz ugryźć...i tak się jakoś rzuca na nagrodę...
Moj mysli ze za wszystko mu sie nalezy nagroda....
Nawet jak go czyszcze to sie odwraca i szuka.  😵 😀
tyskakonik świetne konisko i kłus rzeczywiście obłędny, ja chcę więcej 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się