Forum konie »

Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

Dziękuję...!
szukam filmiku który kiedyś ktoś wstawiał dotyczący konika na jakimś ogierze ze Starego Młyna  👀
    🤔  😲
ja... poprostu nie rozumiem tej zabawy  😲 🙁
ja... poprostu nie rozumiem tej zabawy  😲 🙁

Kasa, kasa, kasa 🤔
🤔 jakie ciule.
jeśli chodzi o 'rodeo' to cw ogóle aż cud że koń sam sie pozbierał i wstał bo upadł starsznie brr

a jeśli chodzi o chłopaczka to ciekawe czy faktycznie coś mu się stało czy ot tak leżał..
Ten koń z rodeo nie żyje na w skutek tego wydarzenia.

Mi się to po prostu nie mieści w głowie. Można tylko wyć z bezsilności.

Może było ale nie bijcie 😀iabeł:
http://www.youtube.com/watch#!v=ETcTYzBoRks&feature=related  W kiju siła 😅............ 🤔

Kolejny film z tej serii. Czy tak wygląda nauka piaffu? Oświećcie mnie, proszę, bo ja tu widzę jak gość uczy konia jak walić z zadu na zawołanie...   🤔
A temu koniowi ta warga za chwilę razem z pianą odpadnie...
co to ma być!!!!

Aż strach pomysleć czym skorupka za młodu nasiąknie..... 
To ja wklejam filmik mojego wykonania, a jednym z bohaterów jest Malina kn, która w wymyślny sposób chciała pozbyć się balastu z siebie 🤣

Świetny!
Tamtam chyba powariowali  🤔
tego, kto wymyslil tego typu "zabawy" bym chyba zajeb... :nunchaku:
tak mnie to rozwscieczylo ! 🤔wirek:
tylko przyjsc i trzasnac  🤬    wpienia mnie takie zachowanie. Ale niezly kuc, skoro oni prawie nad nim skacza, a on stoi w miejscu...  --->

ble_ble - obejrzałam całe 10 minut w nadziei, że to zdezorientowane zwierzę w końcu wypali z dwurury tak, że ten worek kartofli z za długimi strzemionami gruchnie na ziemię a pan z kijaszkiem oberwie i się nogami nakryje. Cóż, zawiodło moje nadzieje...

Tylko konia zal...  👿

eee?
darolga, to stare ale zobacz jest takich więcej. Dosiad wyścigowy bez siodła? 😉
Swoją drogą- jak trzeba siedzieć i jaką mieć zimną krew.. 😉
Android - mi się wydaję, że ten kuc kuleje jakby.. albo sprawia tylko takie wrażenie...

Świetny!

były (chyba, bo nie jestem pewna czy w końcu go sprzedała) kuc koleżanki, mega  😍
Swoją drogą- jak trzeba siedzieć i jaką mieć zimną krew.. 😉

Hmmm... Na moje gangsterskie oko to ten filmik, który wstawiła burza, ma zapętlonych na stałe kilka tych samych klatek. Koniowi tak samo lata grzywa i ogon, galopuje cały czas po identycznej nawierzchni, nic, ani kamyczka ani trawki innej się nie trafi, no i horyzont stoi w miejscu 😁 Trzęsący się obraz daje złudzenie filmiku "z ręki" pewnie z samochodu, ale to naprawdę prosty zaloopowany klip - kto wie, może w kolejny foule pan już odpadł z grzbietu 😉
nie tylko na Twoje oko 🙂
oczywiście że jest zapętlony, i to z kilku sekund
Burza - o matko, to jakaś ich tradycja czy coś?  🤔 pełno tego na youtubie!
Wprawdzie film nie z youtube, ale ten koń z pewnością będzie miał o czym opowiadać kolegom w stajni...

http://www.dailymotion.pl/video/xcm542_uratowali-konia-helikopterem_fun
quantanamera, o rany, patrz, nie zauważyłam, tylko chwilę go oglądałam.. wstyd 🙂
Burza powaliło mnie to  😁
Wprawdzie film nie z youtube, ale ten koń z pewnością będzie miał o czym opowiadać kolegom w stajni...

http://www.dailymotion.pl/video/xcm542_uratowali-konia-helikopterem_fun

widoków niestety nie podziwiał bo mu oczy zasłonili  🤣 a swoją drogą z jaką precyzją został opuszczony na ziemię  🙇
co to ma być!!!!

Aż strach pomysleć czym skorupka za młodu nasiąknie..... 

jezuuu masakra jakaś :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się