Forum konie »

Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

przydałoby mi się trochę takiego ruchu

chyba się wzruszyłam tym filmem
OMG.... nie wiem czy było, ale i tak dodam, bo mnie rozwaliło na kawałki 😁
+div
aaaaa to moj ulubiony  🏇 pasjami go ogladam  😀
  😍
Kurna, jedno ładniejsze od drugiego.... Cuda normalnie....
a jak sie diabełki ruszają ,  🤔zok:
Reklama wklejona przez Vuko genialna !
🏇
Wklejałam  na "coś smiesznego" ale tam mało kto zagląda.
Moim zdaniem przepiękna reklama holenderskiej firmy ubezpieczeniowej.
Dorcysia boskie😀 Bardzo pomysłowe😀
a kojarzy ktos z was moze filmik na youtube o dziewczynie ktora pracowala z trudnymi konmi. tzn na poczatku sa pokazane jak brykaja, wspinaja sie, ponosza itp a pozniej jak fajnie na nich jezdzi na luzie?  👀
Ten filmik o ktorym mowisz jakis czas temu zostal usuniety - mialam go w ulubionych, a potem go zdjela. Byc moze sa inne jej filmuki, ale teraz nawet nie pamietam jaki miala nick.
galopada_, -->
Czy ktoś może wyjaśnić jakie ma działanie i w jakim celu stosowane jest takie "kiełznanie" konia:
pytanie chyba nie w tym temacie , wydaje mi się jednak że "kiełzno" ma służyć do jazdy bez ogłowia , zapytaj jednak w wątku o kiełznach.

filmik pewno już był ale ...
http://www.dailymotion.pl/video/x19nep_lorenzo-the-flying-french-man
repka, lol. to wygląda.... beznadziejnie. o_O naturals dla ubogich ....
LoveHorses, Lorenzo to kult 😍
kurde, trzeba sie pozbierać do tej Ostrawy...
To się nazywa "Święty Koń"

i jeździec też nieczego sobie 👍
sytuacja niebezpieczna ale rozbawił mnie ten filmik, a koń bardzo ambitny.
👍 dla jeźdźca
Jaki kochany koń  😀
Ooo mamciu, większość koni nawet jakby się wyratowała jak on to pewnie bym nie myślała dalej o skakaniu.
widzialam to kiedys. kon po prostu wymiata, bo trudno tu bylo mowic o tym, ze jezdziec go prowiadzil w przeszkody.  👍 dla goscia, ze sie utrzymal, bez strzemion, bez wodzy ale heja do przodu. choc sadze, ze bez tego konia to nie poszlo by tak dobrze. tylko ja mam wrazene, ze on pozniej spadl, bo jest tak, ze probuje lapac strzemie, kilka razy, a potem zarzuca lydke tak do tylu i filmik sie konczy.
ja też odniosłam wrażenie, że jeździec nie sprostał wymaganiom konia  🏇
Gilian   🙇 🙇 🙇  :kwiatek:

🤔wirek:

🤔wirek:

co to jest???  😲 ten kon powinien kosztowac tyle zlota ile wazy!!!  i byloby pol biedy, gdyby nie to, ze po odmowie jezdzic mu przywalil batem!! za co??? za to, ze kon jest swiety???
Łoooooooo matko  🤔
Co to miało być?
Koń wymiata - anielska cierpliwość  👍
A za tego bata to gościa bym przekopała normalnie. Szok  🤔wirek:

Jeszcze mnie taka refleksja naszła, że ten facet chyba już dzieci mieć nie będzie  😁
plejadowa - hit sezonu, dlatego nikt mnie nie namówi na skakanie 🏇
ten facet pierwszy raz w zyciu skakal? o.0
alez mi sie przeklenstwa na usta cisna.... czy jak przejazd wyglada tak jak wygladal tutaj, sedziowie nie powinni jakos zareagowac? :/
ale zobaczcie, jak on to robi, ze czesto laduje w strzemionach  ❓  ❓  ❓ i wogole, ze jakims cudem nie zglebil!!!
a ja myślę, że to jakiś foto montaż
po tylu razach co facet uderzył klejnotami w łęk i szyję nie wierze, że dałby radę siedzieć jeszcze na koniu.
dokładnie, koń cierpliwy przeogromnie  👍 ...dziwe się, że mu nie odmówił mu skoku dużo wczesniej. Załóżmy, że raz czy dwa, może się zdarzyć takie wylecenie  z siodła...ale żeby na każdej przeszkodzie, ba! na każdej przeszkodzie, do której pasuje ...  🤔 i to tak bardzo ?
w sumie, takie małe pocieszenie dla tych, którym sie wydaje, że skakać nie potrafią ...
katija - jakim cudem on to robi, że nie spada ...   😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się