Forum konie »

Filmy czterokopytne na You Tube :) (wlasne i znalezione)

a to my🙂 zrobione w 2007 r ale dopiero nie dawno na to trafilam, a poniewaz nie mam nic lepszego to sie tym pochwale🙂

ta wstawka na poczatku
i jakby ktos chcial zobaczyc cały zwiastun

ale generalnie w kazdym jest ten sam motyw o takim samym czasie trwania.
nagana, dzieki wlasnie o to mi chodzilo. Nie moge w to uwierzyc ze ktos wpadl na taki pomysl, cos nierealnego...
Właściwie slideshow,ale co tam 😉
Ojciec

i Syn 😉
Mam nadzieje ze nie było.
strasznie mi sie spodobał ten filmik, a do tego jeszcze ta muzyka  💘

Youtube mi dzisiaj pokazało. Niby nic, ale sympatyczne 😉
nie wiem czy było gdzieś?

😍 😍

zaczynam poszukiwania  🏇

czad!
daj znac  jak znajdziesz! też chcę!
ale jazda 🏇 ciekawe ile takie cudo kosztuje 😀
wojenka
bardzo mi sie podoba muzyka ( w filmie Mihraba), mogę wiedzieć co to ?
Taniec Eleny Michała Lorenca  😍
ta, znalazłam

http://ufree-horse.com/buy/en/ufree_action_pony_1.htm

mały - $196.99

duży - $269.99

transport (UK, Europe): 10 days by air -$81, 20 days by sea -$37 - mały

10 dni- $88, 20 dni - $54 - duzy

bryki  😀 😀

zastanawiam się czy ten koń jest zajeżdżany, czy jest po przejściach w siodle i dlatego tak się zachowuje?
jak dla mnie ten koń:
1) ma zero szacunku dla ludzi z ziemi
2) w ogóle nie rozumie czego się od niego oczekuje.
Na domiar złego - panienki na filmiku moim zdaniem zupełnie nie wiedzą jak postępować z koniem. Widać, że nie nauczyły konia szacunku do siebie [moment, kiedy poniak dosłownie przestawia trzymającą go dziewczynę...], widać, że podchodzą z dużą rezerwą i pakują siodło na konia, który w ogóle nie wie o co w tym chodzi. Jestem ciekawa co się działo przed momentem kiedy koń stoi przy ogrodzeniu a jakaś ręka zza ogrodzenia próbuje go głaskać [?] a siodło... zwisa mu prawie pod brzuchem. Ech....
Wojenka cudo !!!!! I ta muzyka pasuje do dostojniaka  😍
Szukam filmiku na którym jest pokazany skok - rekord świata 2,47 i kto i na jakim koniu ( nazwa bo mi umknęło , a potrzebuję na już - referat ! ) . Z góry dziękuję .

+div

Miałam swego czasu okazję poznać tego faceta , jak pracowałam w Agmaji - zresztą kiedyś w KP było zdjęcie tego typu właśnie w tej stajni , dość często tam bywa . Sympatyczny człowiek , ale faktycznie szalony .
wojenka
wielkie dzięki  :kwiatek:
bylo o innochodzcach, a ten filmik jest z dobra muzyka  😉 a konik naprawde strasznie zapier..la
hmm. ja tam akurat takiej muzyki do koni nigdy nie umiałam "dopasować" xD
konik daje... nie wiem dlaczego, ale gdy zobaczyłam pierwszy "przejazd" tego konika w takim tempie to mi się skojarzyło "polny zap***dalacz" 😁
no , niezłego ma konik powera, ciekawe ile to na godzinę ; D
Moje dzisiejsze dzieło...ja na kasztanie...wiem ze dosiad mam tragiczny ale tak to jest jak moge pojezdzic tylko w weekendy i sporadycznie...
Ale licze na wasze komentarze 🙂
Alicja_8, nie ten wątek 😉
Orzeszkowa jak to nie ten watek???Filmy własne i znalezione wiec chyba ten watek🙂a komentarze to oczywiscie ze nie tu🙂
No po Twoim poprzednim wpisie odniosłam wrażenie, że czekasz na komentarze tutaj 😉
Masz PW 😉
Super filmik..tylko gdzie ten filmik  🙄 zniknął..
bylo o innochodzcach, a ten filmik jest z dobra muzyka  😉 a konik naprawde strasznie zapier..la

czyja to nuta?
[quote author=_kate link=topic=348.msg360379#msg360379 date=1256075879]

czyja to nuta?
[/quote]

Drowning Pool - Let The Bodies Hit The Floor 😉
Super filmik..tylko gdzie ten filmik  🙄 zniknął..

ale ktory?

przesliczne...
w ogóle reklamy Budweiser'a są fajnie pomyślane, takie ciepłe ...chociaż samo piwo wolę schłodzone  😉
katija, wyprzedziłaś mnie o 3 dni, dzisiaj znalazłam ten filmik. Booooże, to jest przesłodkie! Popłakałam się.  😡
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się