Forum konie »

Hubertusy i lisy 2010

hmm 10 koni to wcale nie jest mało. wolałabym brać udział (jako jeździec) w Hubertusie, w którym idzie 10 koni niż 90. nawet jeśli nie wiadomo jak wielki teren by był.
za to chciałabym zobaczyć szarżę 90 koni  😍 imponujące by to musiało być. ale z kolei nie może być za mało miejsca, bo łatwo o tragedię.
No dokładnie, w takiej gonitwie mogę brać udział, szczególnie, że wiem co to za ludzie i wiem, że nie będzie to tzw. szaleństwo... ale popreram taką dużą gonitwę obejrzałabym jako widz i sfotografowała 🙂
właśnie to. najlepsze dla tych, którzy jadą pierwszego czy drugiego Hubertusa, są małe gonitwy, tylko dla jednej stajni, gdzie konie i jeźdźcy się znają.

zapomniałam dodać, że sfotografowałabym właśnie taką wielką szarżę. chociaż pewnie nie wiedziałabym, w co celować, ale ok 😀
Filmik z hubertusa 30.10. w starej Miłosnej

Nesio i Guczo forumowej KWPN
majeczka, masz może zdjęcia Kupidyna ? :kwiatek:
majeczka, fajna, spokojna gonitwa. widac, ze uczestnicy nie lapali za wszelka cene, tylko rozsadnie.
ae czy ja dobrze widzę, że na Twoim drugim zdjeciu za Tobą jest Aga na Fio?  😎 🤣
Caira, a co to za konik?
katija, na prawdę byłam pod wrażeniem. Uciekał nasz kolega klubowy Arek na Oregonie i zrobił to na prawdę z głową. Aż szkoda mi było że nie mogłam poganiać ale takie życie, może za rok.
A tu jeszcze z Miłosnej
faktycznie, świetna gonitwa. nie było jakiegoś pędzenia na łeb na szyję. podoba mi się strasznie.
Ja miałam hubertusa wczoraj i było mega bezpiecznie super organizacja i w ogóle 😉
Przed gonitwą na rozgrzewkę pojechaliśmy na cudowny teren, w którym spotkaliśmy wielkiego ŁOSIA  😲 🏇
Facella, dzięki 🙂 hubertusa organizowały dwie stajnie z Supraśla. Było sporo koni, najpierw parada, potem jakieś konkursy no i gonitwa  😀
karolinag4, tak to Aga  😀 a zdjęcie akurat z naszych 'wyścigów' po gonitwie, bo za krótka była  😁

Hermes masz jakieś foty? 🙂
Mam, mam kilka fotek 😉

Wyścig z forumowej Nirv  😁

Ekipa hubertusowa 😉

Mama z przyszłym zakupem  😁

I już w boksie 🙂
Caira, a co to za konik?
katija, na prawdę byłam pod wrażeniem. Uciekał nasz kolega klubowy Arek na Oregonie i zrobił to na prawdę z głową. Aż szkoda mi było że nie mogłam poganiać ale takie życie, może za rok.
A tu jeszcze z Miłosnej

hehe 🙂 też bylam i robiłam zdjęcia.. 'milion' narobiłam.. mam teraz co obrabiać :P zaraz może parę obrobie i wstawię 🙂😉
Ale Arek dał czadu, choć parę zakrętów było za mocnych dla Oregona. przecież to już staruszek jest.
majeczka, koń pani trener Wandy W.
A może inaczej, on w ogóle brał udział w gonitwie? 😉
A może inaczej, on w ogóle brał udział w gonitwie? 😉

nie, nie brał udziału.

a tu parę fotek z owego Hubertusa w Starej Miłosnej

Hermes, ja bym chciała jeszcze zdjęcie... łosia!!!

mbalicka, jak zawsze zdjęcia klasa  😉

ae, nie ma za co (: i jeśli ponad 10 min. to krótka gonitwa, to jaka jest taka trzyminutowa? (jak u mnie w stajni w tym roku, niestety...)
my mieliśmy tydzień temu Hubertusa, skromnego z naszej stajni tylko. Byłam lisem - znowu 🙂
kilka zdjęc:

i zorro złapał'a kitę 🙂

zbiorowe:
wrzucę jeszcze coś 😉

Facella ciągle żałuję, że nie wyciągnęłam telefonu  🤬
my mieliśmy tydzień temu Hubertusa, skromnego z naszej stajni tylko. Byłam lisem - znowu 🙂

widzę, że u Was miło i spokojnie 😉 takie hubertusy są super 😉 bo już słyszałam, że w tym roku było parę wypadków..
Pinesska, ależ Wam jest pięknie w tym kolorku!
mbalicka, super fotki, a mojego Nesia gdzieś masz na zdjęciach? W gonitwie nie braliśmy udziału bo mam żebro pęknięte i wsiadłam tylko na prezentacje i szukanego 🙁
możliwe, że gdzieś mam. musiałabyś mi go pokazać na zdjęciu, to Ci poszukam :P
u góry są nasze zdjęcia. Gniady kucyk D grupa, na haku, w padzie ES szaro/czarnym, szare ochraniacze Veredus Olimpic, u mnie charakterystyczne były rękawiczki w kolorze fuksja  😁 (coś różowego zawsze musi być)
Facella ciągle żałuję, że nie wyciągnęłam telefonu  🤬

karygodne!! do końca życia Ci tego nie wybaczę!! jak śmiałaś?!
😁
mbalicka, super fotki, a mojego Nesia gdzieś masz na zdjęciach? W gonitwie nie braliśmy udziału bo mam żebro pęknięte i wsiadłam tylko na prezentacje i szukanego 🙁

Ja mam 🙂

A tak w ogóle to mogłaś pisać na PW to bym porobiła lepsze zdjęcia 🤬

Mam też zdjęcia mbalickiej na Lotosie i z Lotosem 😁
Facella hehe dowiedziałam się, że mój tatuś wraz ze swoimi kolegami z załogi jak jeżdżą tam jeppami to go dokarmiają i podchodzi do samochodów. Więc jak pojadę z nimi w teren to zrobię mu fotkę OBIECUJĘ!  🏇
no, to jak dostanę jego fotkę, to Ci wybaczę 😀 będę sobie mogła powiesić na ścianie?
No oczywiście 😀 To jedno na dowód zrobię z swoją facjatą  😁 , a drugą bez dla Cb na ścianę  😅
taaaak !  🏇

a ja będę miała łosia na ścianie, a wy nie!  😎

dobra, koniec  🚫  🤬
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się