Forum towarzyskie »

Urodziny re-voltowiczów - Prezenty II edycja

Dzionka, ale jeśli Nirv ma zamiar wpłacić całość kwoty od razu i faktycznie to zrobi to raczej nie będzie z nią problemów 🙂 Do końca grudnia jest jeszcze trochę czasu.
Właśnie o tym pisze - jeśli wpłaci od razu 200zł tak jak powiedziała, to dla mnie nie ma problemu 🙂 ale żadnych ulg typu raty dla osób kilkakrotnie pojawiających się w wątku o nieuczciwych, w końcu po coś jest ten wątek...
Korsik, Zu niby macie racje z drugiej strony nie wiem czy chce potem znowu być pokrzywdzona bo ja zaplace za wszytskich w terminie a jak zwykle odbije sie na tych z końca roku.. pech chciał że jestem ostatnia i tylko na moj prezent brakuje 78zł

Prosze o specjalne traktowanie tylko ze wzgledu na to że w tym roku wlasnie na mnie padło, i nie wiadomo jak ikiedy sie to zakonczy..ale oczywiscie wiekszosc zdecyduje jak ma byc narazie widze ze jest 2 na 2 osob ktore jasno powiedzialy swoje zdanie w tej kwestii

Zgadzam sie z Dzionką dla ,,nieuczciwych" nie ma ulg calosc z gory albo nie ma zabawy
Dzionka, Jak najbardziej popieram! Albo nie będą płacić albo zapłacą do swojej kolejki i zwieją jak rewir.
też tak uważam, dlatego ja przelew od razu za całość zrobię najpóźniej do końca grudnia/początek stycznia  😉
Ciska, dostałaś PW z moją daata urodzin?
Już drugi raz wysyłałam 🙂.  :kwiatek:
tak , dziękuje wszystkim za pw , dzis juz bede miała numer konta i wszystko podam  🙂
Zairka, mi to w sumie bez różnicy kiedy dostaniesz swój prezent 😉 Równie dobrze może być to luty albo lipiec 🤣 Chyba najlepiej jak się wypowiedzą inne osoby, które też pod koniec roku mają urodziny.
ja  mam w październiku i też bym chciała wcześniej dostać :P a tak na serio to hmm mi to tam rybka plum kiedy dostaniesz ale uważam, że to nie będzie fair wobec innych
Chuda to nie chodzi o to ze chce wczesniej dostac prezent, poprostu nie chce zeby znowu padlo na mnie jezeli bedzie ktos nie fair i znowu zabraknie na czyjs prezent
Jeśli Zairka woli obchodzić w tej zabawie imieniny to chyba nie powinno być dla nas różnicy... no przynajmniej dla mnie nie ma!
Też nie mam nic przeciwko aby Zairka dostawała prezent na imieniny nie urodziny, ważne że dostanie  😉
Jeśli wyjdzie, że mamy płacić 200zł przed swoimi urodzinami to odpadam, mam je w styczniu a jako nie pełnoletnia nie pracuję a moje kieszonkowe takie duże nie jest  🙄
W ratach na 3 miesiące z góry nie widzę najmniejszego problemu  :kwiatek:
Prosze o określenie w końcu jasno, czy mamy wpłacać przed swoimi ur, czy w ratach... 🤔
Mam nadzieje, że stanie na opcji rat, bo jakbym miała wpłacić całość już w styczniu to odpadam z zabawy i zapewne nie tylko ja  🙄
Myślę, że nie ma co przesadzać, bo tu chodzi o to zaufanie do voltowiczów i przede wszystkim zabawę 🏇
w ratach co 3 miesiace

nadal nie mam dat urodzin
Karolcia
Zairka ale dla mnie to nie ma znaczenia naprawde 🙂
Mam juz  nowe konto  🙂  zaraz zaczne rozsyłać pw a skończe jutro

jaka składka wychodzi w jakim miesiacu: ( to tez pojawi się na 1 stronie wątku)
( jeszcze gdzies dojdzie  5 zł )

styczeń :  30 zł
luty: 15 zł
marzec: 25 zł
----------------------------  1 rata  ( 70 zł)
kwiecień:  15 zł
maj: 10 zł
czerwiec: 25 zł
---------------------------- 2 rata ( 50 zł)
lipiec:  20 zł
sierpień: 15 zł
wrzesień:  15 zł
---------------------------- 3 rata ( 50 zł)
pazdziernik: 20  zł
listopad: 5 zł
grudzień:--
---------------------------- 4 rata ( 25 zł)
ja rozumiem ze wiekszosc osob nie ma nic przeciwko i mozna przeniesc moj prezent z listopada na marzec? :kwiatek:
ja nic nie mam przeciwko
Mam nadzieje ze każdy dostał pw , prosze zajrzyjcie na 1 strone wątku.
Jak zaczniecie wpłacać to tam tez pojawi sie tabelka.
Ja też uważam, że jeśli Zairka chce dostać prezent imieninowy zamiast urodzinowy to niech tak będzie. W końcu w tym roku troche nerwów już zjadła...
odpiszę teraz bo mnie kilka dni nie było.
ciska - wysłałam Ci już info o mojej dacie urodzin

co do płatności uważam, że fair będzie płacić w ratach. Ta zabawa polega troszkę na zaufaniu i szczerze? jeśli mam zapłacić za wszystko do końca grudnia bo urodziny mam w styczniu to ... sorry, ale w grudniu mam całą masę zakupów prezentowych i nie uśmiecha mi się wyskakiwać z dodatkowych 200 PLNów. Taka prawda.

Co do zairki to uważam, że to jej wybór kiedy dostanie prezent 😉

to chyba tyle 😉
Notarialna, no chyba nie do końca. Było wstępnie ustalone, że przy 40 osobach składka będzie 4-5zł, a przy 30 po 6zł. Będzie to ostatecznie potwierdzone po zamknięciu list.

tak, czy inaczej 40x4 to 160, a 30x6 180 więc wychodzi poniżej 240 a o to pytała zabeczka

A ja chcę 6 zł. Gdzie indziej byłaby szansa na euro-stara na raty  😁 Pomyślcie o tym 🙂

a kiedy masz urodziny? na razy masz rozbite 160zł, a 50, czy ileś, których brakuje to czwarta rata, którą sobie indywidualnie dopłacisz.
jeśli nie masz urodzin w styczniu i nie masz upatrzonego czapraka, tylko hipotetyczny, to możesz co miesiąc odkładać sobie 20zł, będzie prawie jak na raty 😉

nie kumam tej waszej zabawy :P

[quote author=pokemon link=topic=34474.msg734221#msg734221 date=1286879547]
A ja chcę 6 zł. Gdzie indziej byłaby szansa na euro-stara na raty  😁 Pomyślcie o tym 🙂

a kiedy masz urodziny? na razy masz rozbite 160zł, a 50, czy ileś, których brakuje to czwarta rata, którą sobie indywidualnie dopłacisz.
jeśli nie masz urodzin w styczniu i nie masz upatrzonego czapraka, tylko hipotetyczny, to możesz co miesiąc odkładać sobie 20zł, będzie prawie jak na raty 😉
[/quote]

Post niżej od tego, który zacytowałaś wyjaśniłam o co chodzi.
ciecior, bo to chodzi o to ze komus wplacasz kase i ten ktos ci cos kupuje wiec dostajesz PREZENT  😀
i jeszcze dochodzi ryzyko czy wszyscy wplaca czy nie 😀

have fun  😎
dostałam 3 przelewy. Lockmittel , Fin i od Wioli  😉
ciska ja pod koniec tego tygodnia prześlę 150zł, a w grudniu ostatnie 50zł.
tak żeby przed rozpoczęciem zabawy już być na 'czysto' 🙂
ja też pewnie w tym tygodniu odwiedzę pocztę  😉
No ja opłaciłam całość z góry więc na szczęście w tej edycji ze mną żadnych atrakcji nie będzie. 😡
ciska - ja nie dostałam PW z danymi do przelewu 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się