Dzionka, ale jeśli Nirv ma zamiar wpłacić całość kwoty od razu i faktycznie to zrobi to raczej nie będzie z nią problemów 🙂 Do końca grudnia jest jeszcze trochę czasu.
Właśnie o tym pisze - jeśli wpłaci od razu 200zł tak jak powiedziała, to dla mnie nie ma problemu 🙂 ale żadnych ulg typu raty dla osób kilkakrotnie pojawiających się w wątku o nieuczciwych, w końcu po coś jest ten wątek...
Korsik, Zu niby macie racje z drugiej strony nie wiem czy chce potem znowu być pokrzywdzona bo ja zaplace za wszytskich w terminie a jak zwykle odbije sie na tych z końca roku.. pech chciał że jestem ostatnia i tylko na moj prezent brakuje 78zł
Prosze o specjalne traktowanie tylko ze wzgledu na to że w tym roku wlasnie na mnie padło, i nie wiadomo jak ikiedy sie to zakonczy..ale oczywiscie wiekszosc zdecyduje jak ma byc narazie widze ze jest 2 na 2 osob ktore jasno powiedzialy swoje zdanie w tej kwestii
Zgadzam sie z Dzionką dla ,,nieuczciwych" nie ma ulg calosc z gory albo nie ma zabawy
Zairka, mi to w sumie bez różnicy kiedy dostaniesz swój prezent 😉 Równie dobrze może być to luty albo lipiec 🤣 Chyba najlepiej jak się wypowiedzą inne osoby, które też pod koniec roku mają urodziny.
ja mam w październiku i też bym chciała wcześniej dostać :P a tak na serio to hmm mi to tam rybka plum kiedy dostaniesz ale uważam, że to nie będzie fair wobec innych
Chuda to nie chodzi o to ze chce wczesniej dostac prezent, poprostu nie chce zeby znowu padlo na mnie jezeli bedzie ktos nie fair i znowu zabraknie na czyjs prezent
Też nie mam nic przeciwko aby Zairka dostawała prezent na imieniny nie urodziny, ważne że dostanie 😉 Jeśli wyjdzie, że mamy płacić 200zł przed swoimi urodzinami to odpadam, mam je w styczniu a jako nie pełnoletnia nie pracuję a moje kieszonkowe takie duże nie jest 🙄 W ratach na 3 miesiące z góry nie widzę najmniejszego problemu :kwiatek:
Mam nadzieje, że stanie na opcji rat, bo jakbym miała wpłacić całość już w styczniu to odpadam z zabawy i zapewne nie tylko ja 🙄 Myślę, że nie ma co przesadzać, bo tu chodzi o to zaufanie do voltowiczów i przede wszystkim zabawę 🏇
odpiszę teraz bo mnie kilka dni nie było. ciska - wysłałam Ci już info o mojej dacie urodzin
co do płatności uważam, że fair będzie płacić w ratach. Ta zabawa polega troszkę na zaufaniu i szczerze? jeśli mam zapłacić za wszystko do końca grudnia bo urodziny mam w styczniu to ... sorry, ale w grudniu mam całą masę zakupów prezentowych i nie uśmiecha mi się wyskakiwać z dodatkowych 200 PLNów. Taka prawda.
Co do zairki to uważam, że to jej wybór kiedy dostanie prezent 😉
Notarialna, no chyba nie do końca. Było wstępnie ustalone, że przy 40 osobach składka będzie 4-5zł, a przy 30 po 6zł. Będzie to ostatecznie potwierdzone po zamknięciu list.
tak, czy inaczej 40x4 to 160, a 30x6 180 więc wychodzi poniżej 240 a o to pytała zabeczka
A ja chcę 6 zł. Gdzie indziej byłaby szansa na euro-stara na raty 😁 Pomyślcie o tym 🙂
a kiedy masz urodziny? na razy masz rozbite 160zł, a 50, czy ileś, których brakuje to czwarta rata, którą sobie indywidualnie dopłacisz. jeśli nie masz urodzin w styczniu i nie masz upatrzonego czapraka, tylko hipotetyczny, to możesz co miesiąc odkładać sobie 20zł, będzie prawie jak na raty 😉
[quote author=pokemon link=topic=34474.msg734221#msg734221 date=1286879547] A ja chcę 6 zł. Gdzie indziej byłaby szansa na euro-stara na raty 😁 Pomyślcie o tym 🙂
a kiedy masz urodziny? na razy masz rozbite 160zł, a 50, czy ileś, których brakuje to czwarta rata, którą sobie indywidualnie dopłacisz. jeśli nie masz urodzin w styczniu i nie masz upatrzonego czapraka, tylko hipotetyczny, to możesz co miesiąc odkładać sobie 20zł, będzie prawie jak na raty 😉 [/quote]
Post niżej od tego, który zacytowałaś wyjaśniłam o co chodzi.
ciecior, bo to chodzi o to ze komus wplacasz kase i ten ktos ci cos kupuje wiec dostajesz PREZENT 😀 i jeszcze dochodzi ryzyko czy wszyscy wplaca czy nie 😀