Wszystko podgrzać w misce wstawionej do gorącej (nie gotującej się) wody. Jak się rozpuści i wymiesza, przelać do docelowego słoiczka. Można wstawić do lodówki, żeby wróciło do postaci stałej.
Pewnie można nie użyć żadnego (moja wersja), albo sobie jakiś inny dobrać. Ja tam przeciwwskazań nie widzę, byle zapach się podobał i nie podrażniało toto (może sprawdzić wcześniej?). Można by jeszcze popatrzeć na właściwości różnych i coś sobie dobrać tym kluczem.
kiedys tutaj była mowa o takich krostkach na rękach i nogach, otóż da się to zwalczyć mikrodermobrazją jednak tanie to nie jest ale skuteczne , mniej kosztowniejsze jest tylko lekkie załagodzenie tego peelingiem dobrym gruboziarnistym najlepiej zeby był ''na sucho'' nie do kąpieli robic co 2-3 dni. Chyba w tym wątku pisalam o tych zabiegach na rozstępy równiez mikrodermobrazja zabiegi 6-8 u mojej kosmetyczki taki zabieg mikro..(..) kosztuje 110-120zł jak stwierdzila że mam takie ''młode'' te ślady i lepiej się takie ''leczy'' niż starsze i głębokie.
Dziewczyny poratujcie!!! Mam od niedawna okropny problem z cellulitem - jestem szczupła, wysportowana, a mimo tego na pośladkach i udach pojawił się po prostu potworny cellulit. 😤 Podejrzewam, że jest to wpływ tabletek antykoncepcyjnych, które biorę od ponad roku. Co mogę zrobić żeby to jakoś poprawić? Słyszałam o masażu fusami kawy, ćwiczenia - to oczywiste- tylko, że ja ćwiczę regularnie 🙂 Mogłybyście polecić jakiś dobry krem antycellulitowy? :kwiatek:
Kleik, porozglądaj się za produktami tołpy. pojawił mi się właśnie po tabletkach, zużyłam jedno opakowanie i jak ręką odjął. fakt faktem, że tabletki odstawiłam, ale teraz nie ma śladu po cellulicie. dodam jeszcze, że ta seria jest dość tania.
http://tolpa.pl/pl/products/79/TOLPA_body_pro_anti_cellulite na stronie jest wszystko opisane. kupiłam go w akcie desperacji kiedy vichy, biotherm i clarins nie dały żadnych efektów. mimo niskiej ceny jest genialny. dokładniej używałam koncentratu w sprayu na noc.
Czy któraś z was miała przedłużane rzęsy metodą ,,jedna do jednej"? Jutro idę założyć i niesamowicie się tym jaram, ale i trochę boję - mam bardzo ładne, długie rzęsy naturalne i nie chciałabym ich dokumentnie zniszczyć. Pogadam z kumpelą, która będzie mi zakładała i zadecydujemy.
Przede wszystkim z wygody - nie będę musiała ich malować i wyglądają pięknie i nieskazitelnie o każdej porze dnia i nocy 😁 Poza tym nie osiągnęłabym takiego efektu malując jakąkolwiek mascarą, a przy tym wyglądają naturalnie.
mi henna plus regularccja 12🙂 I wg mnie ostatnia rzecz, ktora mozna powiedziec o tych rzesach to to, ze wygladalaj naturalnie🙂 Chyba, ze ja mialam stycznosc z niezbyt dobrze wykonanymi- moze tak byc🙂
Mam! Maaaaaaam rzęsy! Są najpiękniejsze na świecie i nigdy w życiu ich nie zdejmę 💃 😍 😅
Mimo, że nie chcesz zdjąć będziesz w końcu musiała. Najpierw będzie kilka uzupełnień, a potem zdjęcie żeby twoje rzęsy mogły się zregenerować. Co jak co, ale czy to rzęsy czy doczepiane włosy- bardzo osłabiają nasze naturalne!
borkowa. Ja używam i je uwielbiam 😀 Dla mnie stanowią uzupełnienie perfum/wody toaletowej. Moją ulubioną jest róża z brzoskwinią 😍 , obecnie mam jeszcze czereśniową, to chyba dwa najfajniejsze zapachy 😉 Świetny jest jeszcze granat.
Edytka, testowałam zarówno krem jak i mleczko. pierwszy plus, że mnie nie uczulił co w moim przypadku jest już super, szczególnie że to vichy. świetnie pachnie, krem mimo, że jest gęsty bardzo szybko się wchłania. po 2 minutach już spokojnie można zakładać spodnie/rajstopy. do tego jeszcze naprawdę dobrze nawilża, śmiało mogę go porównać do la roche posay który był moim dotychczasowym faworytem, a nawet dać mu ocenę wyżej.
Hej babki, ja z dość nietypowym pytaniem 😡 Czy znacie jakiś sposób na gładkie pachy? Używam maszynki do golenia, a wiadomo, po niej robią się podrażnienia. Stosowanie jakichś kremów? Czy tylko depilacja może zapobiec 'chrostkom'? 😡