Forum towarzyskie »

Pielęgnacja ciała

a czy ktoś traktował swój trądzik laserem? jakieś doświadczenia?
aleqsanda, moze tutaj  http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,1785.msg155299/topicseen.html#msg155299    ?  😉
wlasnie koncze 14 kuracje odzywka Herome dla slabych paznokci i jestem absolutnie zachwycona, dawno nie mialam tak mocnych paznokci! Nail Tec moze sie schowac ze swoimi produktami 🙂
ja mam ten pierwszy tylko starszy model tez seria Xpressive i jestem jak na razie zadowolona a uzywam od prawie roku.

dokladnie ten http://www.agito.pl/depilatory-golarki-damskie/braun-silk-pil-xpressive-7280.1112.329761.html
xxagaxx oba sa tak samo dobre 🙂 ja wybralam depilator philipsa, ale to ze wzgledu na to ze bardziej podobal mi sie wizulanie niz ten brauna
ktorego bys nie wybrala i tak bedziesz w pelni zadowolona, bo oba depilatory oferuja wlasciwie to samo 😉
No właśnie widziałam ze oferta jest podobna... Jakoś bardziej do mnie Braun przemawia (nie wiem czemu :P)

dzięki za rady 😉
a długo go masz? bo nie chcę, żeby się rozwalił po kilku miesiącach 😉

Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję ale jakoś Twoja odpowiedź mi umknęła. Wiesz co ja mam trochę innego philipsa ale sprawuje się rewelacyjnie a mam już 2 rok, siostra ma też philipsa od 3 lat. Miłam kiedyś brauna i szybko się popsuł.
Mam pytanie o kremy pod oczy.
Chodzi mi konkretnie o cienie, moje oczy wyglądają jakbym całymi nocami nie spała  🙄  macie coś sprawdzonego, coś co by je odświeżyło? Słyszałam kiedyś, że taka "uroda oka", ale jakoś mnie to nie przekonuje  🙄
W jakim wieku w ogóle powinno się zacząć używać takich specyfików??

A może lepsza by była jakaś maseczka? sama nie wiem...
Pauli, ja od jakis 3 tyg uzywam jakiegos rozjasniajacego kremu pod oczy firmy bodajze FLOSLEK i wydaje mi sie ze cos tam pomaga. kupiony w aptece
Byłam odebrać swoje kosmetyki w sklepie Farmona .
Osłupiałam. Jakiż wielki wybór! Materiały rekalmowe pięknie wydane.Towar zapakowany starannie.
Dostałam z kilo testerów.
A ceny bardzo przystępne.
Jestem pod wielkim wrażeniem.
http://www.farmona.pl/
Pauli- ja mam ten sam problem, kiedyś używałam jakiegoś kremu firmy SHISEIDO, ale nie pamiętam dokładnej nazwy, powiem szczerze, że nawet pomógł. Teraz używam trzech kremów jeden z body shop Vitamin C, vichy aqualia thermal i eveline żel pod oczy gold therapy. Po tych trzech kremach widać jakieś efekty ale nie powiem Ci który tak naprawdę pomaga bo vichy stosuję rano, body shop jak wracam z pracy, a eveline jest na noc. 
z Farmony bardzo polecam mgiełkę do włosów Radical
ja kupilam wczoraj peeling o zapachu kiwi z joanny bosko pachnie  😜
Nabyłam dzisiaj intensywnie ujędrniające serum Perfect Curves Dove,lubię preparaty więc postanowiłam przetestować i to mazidło.Czy któras z WAs juz próbowała ten specyfik? Jakieś opinie?W necie ma wysokie noty...
dziewczyny, a jaki polecacie krem mocno nawilżający  wysuszoną skórę? najlepiej żeby nadawał się do cery naczynkowej i nie kosztował 3-4 stów... ? będę wdzięczna za podpowiedzi  🙇
Karolcia ja za namową jednej z Re-Voltowiczek kupiłam krem Iwostin nawilżajacy do cery naczynkowej-jak dla mnie świetny.Nie uczulił mi dzioba ( :kwiatek🙂 bardzo zminimalizował pajączki.Polecam.Kosztuje ok 27 zł w aptece.
czarnapanda dzięki  :kwiatek: może dziś uda mi się kupić i rozpocznę testy 😉
Kosmetyki Iwostin są really good 😉 co prawda używam/ałam innej serii, ale i tak opinie o całym asortymencie są świetne
Karolcia- a mnie właśnie Iwostin uczulał, kupiłam vichy i jest ok bardzo dobrze nawilża, co prawda nie zmniejszył moich popękanych naczynek ale jeśli chodzi o nawilżenie jest świetny
no właśnie... co człowiek to inna opinia... może na początek przetestuję Iwostin. A poza tym to poproszę w aptece o próbki i Iwostina i Vichy - zobaczymy co będzie lepsze 😉
Kurczę,z tymi próbkami to róznie jest...pamiętam kilka lat temu poprosiłam w aptece o próbkę Vichy nawilżającego.Próbka super,buzia rewelacja.No i nieszczęsna skusiłam się na słoiczek za jakies wtedy potworne 70 zł...po jednym smarowanku spuchłam tak strasznie ze mi oczu prawie nie było widac,buzie miałam jak poparzoną.Wyladowałam na dermatologii.Pani doktor tylko pokiwała głową,mówiąc ze próbki śa produkowane we Francji i mają doskonały skład natomiast zawartośc słoiczków i tubek juz podobno niestety nie i sa produkowane u nas... Nie wiem ile w tym prawdy ale moja gęba mówiła sama za siebie.
Ja po Iwostinie miałam małe czerwone plamki i kaszkę na twarzy, po vichy nigdy nic, a pragę podkreślić iż jestem zaawansowaną alergiczką i uczula mnie praktycznie wszystko.
To rzeczywiście sprawa bardzo indywidualna - mnie uczula Vichy, a Iwostin stosuję od 3 lat i rewela. Aha - próbki V. mnie nie uczuliły. :]
Nabyłam dzisiaj intensywnie ujędrniające serum Perfect Curves Dove,lubię preparaty więc postanowiłam przetestować i to mazidło.Czy któras z WAs juz próbowała ten specyfik? Jakieś opinie?W necie ma wysokie noty...

testowane od tygodnia , jedyny efekt jaki na razie czuje to gladsza skora w dotyku.
poza tym zapach jest niemilosiernie duszący w szczegolnosci jak sie smaruję w małej łazience.
no i czuć że coś tam działa, bo robi się niesamowicie chlodno na posmarowanym obszarze
Może i głupota, ale kupiłam ostatnio herbatkę vitax'u na cellulit.
Piję ją 4ty dzień, a nózie zrobiły mi się mięciutkie i napięte!
Zawsze miałam problem z suchą skórą, a teraz uda są o niebo fajniejsze w dotyku  🏇
wistra, tez ja pilam po odstawieniu tabletek bo nabralam wody bo pani gin mi polecila, rezultaty faktycznie bylo widac.
O kurczę, a ja ciągle na tabsach. Kurczę, może tego nie wolno łączyć?  😲
ee mysle ze nie powinno picie herbaty wplywac na hormony 😉
Nie wiem cz to odpowiedni watek, no ale... 😉

Dziewczyny potrzebuje podkladu - moje "wymagania" to zeby byl przede wszystkim matujacy 😉
Ostatio sprobowalam ten z Maybelline Dream Satin Liquid - i byl super, w sensie fajnie wygladzil cere itd. ale niestety - dalej sie tu i tam blyszczalo 😉 A wiadomo,ze idealem bylaby "cera z photoshopa" - ale tu wiem,ze zaczyam gadac glupoty :P

Powiem tak - kompletnie sie na tym nie znam, nigdy nie uzywalam czegos takiego na dluzsza mete i prosze o wszelkie rady 🙂 Bede baaardzo wdzieczna 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się