Ja sie pisze na sobote i zabiore ze soba dewizke🙂 Mam nadzieje ze Dosie i escade tez namowie dajcie znac komu sie da epk juz przesylalam wiadomosc i amazonce chyba tez🙂 a jak ze stara volta? korsarza? marcepanowa? no i Vill sie tu jeszcze nie pojawila
Hexa w weekend jest u swojego ukochanego...😉 jakby bylo w tygodniu to bardzo chetnie a tak to zostanie mi ogladanie zdjec albo relacja on-line na trasie wroclaw-leszno 🙁
dobra ustalmy jakieś szczegóły powiedzmy sobota godz 21? tylko gdzie bo ja nie wiem gdzie jest ten klub co ostatnio byliście 👀 I mam nadzieje ze podaja tam cos nie alkoholowego dla mamuś 😁
Zairka-kilka stron wcześniej masz instrukcje dojścia do knajpy 😀. A dlatego ja wybraliśmy bo nie tylko są napoje bezalkoholowe,ale też loża za kotarką dla niepalących 😀
kurcze tak sie ludzie wykruszaja moze przeniesmy to na przyszly week bo czym nas wiecej tym lepiej a tu wychodzi na to ze nas malutko bedzie 🙁 jak myslicie?
NIE !! era jest od 24 lipca, a ja wciaz szukam noclegu !!! czy ktos mi moze pomoc :kwiatek: ??
Jeśli nocleg ma być w centrum, to voltowa efka nocowała w hotelu w samym centrum za fajne pieniądze. Skontaktuj się z nią, może Ci podrzuci nazwę, bo ja zapomniałam :P