No to ja niestety odpadam z powodu choróbska, które się przyczepiło nie wiedzieć po co i na co. Walczyłam dzielnie, ale dzisiajszy deszcz i perfekcyjne bieganie w trakcie ulewy 😉 średnio posłuzyły poprawie mojego stanu zdrowia fizycznego. Miłej zabawy życzę i czekam na opowieści jak było
Hehe, jedyna ciężarna na partynicach :P
A tak na serio, to jakbyś zobaczyła na czarno ubraną, ciężarną, zasmarkaną i zakaszlaną to byłam ja - do tego w towarzystwie Repki 😉
Jakby ta repka była bardziej charakterystyczna od ogromnego brzucha :P
Jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem czy dotrę - narazie mąż chce założyć łańcuch na drzwi bo moje płuca przestały już istnieć - no ale jeszcze próbuję... 😉
Wszystkie dziewczyny pojawiły sie ładnie i grzecznie w umówionym miejscu🙂 My z Olką juz po jednym drinku byłyśmy🙂
A wiec była Jun, Hexa, blue_angel, ritka, amazonka, ami i ja(plus połówka która wydawała naszą zaliczkę na obrączki przy barze)
Jak to na spotkaniu końskim nikt nie poruszał na początku tematu koni ale jak sie rozkęciło.Ahhh te plotki 😍
Ritka była oburzona jak to ludzie plotkują w stajniach, z czym oburzone się zgadzałyśmy i wyciągałyśmy ploteczki 😜 Po czym uciekła o nieprzyzwoicie wczesnej godzinie tłumacząc się jakąś maturą Jun skutecznie wybiła mi pomysł kupna młodego konia 🥂 Szpilka opowiadała co tam w wielkiej wsi słychać i jakie ma przygody z młodzakami 🏇 Amazonka była dręczona o temat Replaya 😎 Ja kompletnie nie wiedziałam kim jest ten a tamten, i z kim, i komu konia sprzedał i co sie z nim dzieje.rekreacja 😂Blue_angel chyba miała takie samo odczucie O ami nic nie mówię, bo ona mnie bije 😡
Nooo, to widzę że było super 🙂 - kurde, żałuję, ale po 1. Paweł odmówił otwarcia drzwi, po drugie jak pewnie Hexa zeznała płuca prawie wyplułam rozmawiając z nią... Następnym razem podłączę się pod wszystkie plotki, którym jestem baaardzo przeciwna - jak wszyscy 😉
[quote author=vill_18 link=topic=3418.msg203234#msg203234 date=1237218238] Wszystkie dziewczyny pojawiły sie ładnie i grzecznie w umówionym miejscu🙂[/quote] Tylko z trafieniem do tajemniczego "Vip roomu za kotarą" były drobne problemy ... 😁 😉
Vill 🤬 miało być bez zdjęć (wcale Cie nie bije :hihi🙂
A po za tym to probonuje niebawem powtórzyć spotkanko(co by Ci nieobecni mogli sie zrehabilitować 😀),albo może jakiś gril,jak tylko przestanie to coś lać z nieba
wybieram sie na Ere, tak jak rok temu zreszta i mam prosbe. czy moglybyscie napisac mi o jakichs noclegach we wroclawiu? jakis hostel, schronisko, akademik ?? wybieram sie na weekend tylko i chcialabym mieszkac gdzies w centrum, zeby nie tracic duzo czasu na dojazdy, jak bede tam chwile!