Bardzo fajnie robią w salonie fryzjerskim Mona Lisa na Bałtyckiej 15 - róg Bałtyckiej, Kamieńskiego i Żmigrodzkiej - taki półokrągły budynek - na dole Suzuki. Pani Dorota robi na prawdę bardzo estetycznie - kilka osób znajomych robi tam paznokcie i aż ja się zaczęłam zastanawiać nad tym 😉
ritka rewelacyjnie robia w salonie Magda M., ale to okolice Armii Krajowej. Ale naprawde polecam!!! Sama nie robilam, ale widzialam kilka ich "prac" i sa naprawde swietne!!!
Dziewczyny, szukam dobrego neurologa-może być prywatny. Chce moje zdjęcie rtg i tomograf po wypadku pokazać komuś jeszcze-macie kogoś sprawdzonego? :kwiatek:
katija, o, to w moje urodziny! zapraszam! 🤣 Ponpon niestety nie da rady, ale tego samego dnia napisała do mnie noraka 🙂 Jeśli norace uda się z czekoladkami, będzie super 🙂
ami_071, na Pułaskiego, przy skrzyżowaniu z Komuny Paryskiej. Bardzo solidny złotnik. Myśmy tam na ostatnią chwilę robili obrączki, o wzorze praktycznie nie do zrobienia na szybko, a mieliśmy na czas i super wykonane. Warto do niego podjechać.