foch z przytupem ze mnie tutaj nikt nie zawołał 🤬 ja sie chetnie pojawie jak mi synalek nie zachoruje, ale nie ten week tylko przyszly teraz andrzejki sa 😡
Świetnie! A więc Pizza Hut w Koronie? Będzie zabawnie. 😀 Poza tym nie martwcie się. PH już nie z "takimi" do czynienia miała. Chociaż miejmy nadzieję, że nas zapamiętają. 😉 Pozytywnie oczywiście. 😎
Mi 4 grudnia też pasuje. Wygląda na to, że może być nas sporo. Fajnie 😅 Centrum brzmi rozsądnie. Czy to Włodkowica czy pizza hut w rynku - mi wszystko jedno, gdzie nei będziemy będzie fajnie 😉
Ortopeda mojego dziecka napisał mi na kartce "Klinika Chirurgii Naczyń dla dzieci Wrocław" i ponoć miałam sobie bez problemu znaleźć kontakt w necie. A mi wyskakuje milion różnych odpowiedzi, głównie Akademicki Szpital Kliniczny, a tu chyba chodziło o prywatną klinikę. Ktoś wie o jaką klinikę może chodzić? Najwyżej pójdę do niego, ale może pomożecie :kwiatek:
moim zdaniem chodzi o klinikę z naszego szpitala klinicznego 🙂. tylko nie wiem czy ten oddział jest w PSK1 czy na ul. Borowskiej, skłaniałabym się ku PSK1, bo tam jest dużo dziecięcych.
Myślę, że 18.00 brzmi nieźle. Z kolei 20.00 to taka godzina, że gdyby spotkanie się rozkręciło 😁 to dużo czasu nie pozostaje. Chyba, że liczyłybyśmy na nocną balangę. He he! Jestem za 18.00. 😉