Jestem dzisiaj od około godz 16.00, spódnica bombka i brązowa skórka, aparat marki Olek.😉 Jakby ktoś się dokładniej przypatrywał to ciemne blond włosy z jaśniejszymi pasemkami. :kwiatek:
A ja się zastanawiałam, czy byłaś 🙁 - ale nie miałam tel, żeby dryndnąć... Siedziałam cały czas prawie z forumową Weergel. I w ogóle nie widziałam, żeby się jakieś spotkanie większej grupy gdzieś odbywało...
a mnie nie było, bo mi wyskoczyła akcja z koniem i oczekiwanie na diagnozę. Na szczęście wyszło, że nie jest tak źle, jak się zapowiadało 😅 Ale odetchnęłam dopiero o w niedziele o 19🙂
hej! w weekend sa MP PLWiR na Partynicach. Chetnie poznam ludzi - jam charakterystyczna, bo bede tam fotografem, wiec czarne wlosy i bede stac na dole na arenie.
Ale pytanie z innej beczki: czy ktos mi powie, jak sie dostac z hotelu Agro przy Partynicach do centrum? Wiem, ze trzeba dojechac buse do petli i tam wsiasc w tramwaj 2, 6 albo 7. Na ktorym pzystanku wysiasc? I jak dotrzec do petli? Jak czesto jezdza nocne? :kwiatek:
jeżdżą co 30 minut i Karolass masz np. przystanek z ul. świdnickiej (renoma/ podwale) zawsze to bliżej rynku niż drałować na dworzec 😁 sama nim czasem kursuję 🙂 z dworca na piechotkę nie jest źle od od autobusu dziennego świdnicką cały czas prosto
ok, dziekuje!! :kwiatek: pewnie znajac moje mozliwosci i tak sie zgubie 😁 co prawda zapisalam sie w koncu na kurs prawa jazdy, ale po pierwszych zajeciach sie wypisalam, to jeszcze nie dla mnie...
a z partynic na dworzec? A moze ktos bedzie jechal z MP i chcialby podrzucic Karolass w niedziele na pkp o 18.05? Juz siebie widze w srodkach publicznego transportu z dwoma aparatami, trzema biektywami, dwoma laptopami i oczywiscie bannerem 1,8x2 m 😵
Karolass, jak się wszystko ładnie ułoży, to całkiem prawdopodobne, że będę jechać w niedzielę po mp do Chmielenia- to jest między Jelenią a Lubaniem-miejsce w samochodzie się znajdzie na pewno, do piątku powinnam dokładnie wiedzieć, co i jak-dam znać i w razie czego Cię podrzucimy kawałek dalej :kwiatek: