Orientuje się może ktoś z Was jak wyglądają jazdy w ramach wfu na Partynicach? Jeździ się na typowych rekreantach? Trenerem jest p. Pękalski, a z tego co wiem trenuje on zawodniczki AKU Thomson.
Myślę, że i tak wszystkie się nie spotkamy. Musimy podzielić się na grupy. Może niech każda osoba poda dzień lub dni, które ją interesują? Będziemy mniej więcej wiedziały kto kiedy się stawi (o ile nic nie wypadnie). 🙂
Coś mi komputer świruje i wysłał za szybko wiadomość. Ach, ta super nowoczesna technologia... 😤 Chciałam napisać, że będę na ujeżdżeniu dnia 18.09 na bank, reszta wyjdzie w praniu. 😉
Gdybym miała samochód to mogłabym małą wziąć. W lini prostej do partynic daleko nie mam, jakies 3-4km tylko nie mam nic bezpośrednio od siebie. Musiałabym jechać na dworzec i tam 113 przez Poznań i Warszawę na partynice.
Jara - a gdzie mieszkasz? Bo jeśli będę jechała (a będę jeśli coś nie mi nie wyskoczy), mogę podjechać po Ciebie - bo ja właśnie będę ze szczeniakiem jechała (autem) 🙂😉 A fajnie, jakby mój szczurojad miał jakiegoś kumpla/kumpele 🥂
Wiem, gdzie jest sztabowa - tam gdzie Urząd Skarbowy 😀iabeł: To jak juz dziewczyny sie dogadają, o której i w jaki dzień się spotykają, my się też dogadamy (jeśli chcesz oczywiscie 😉 )
Fantastycznie! Ja nawet wolę w niedzielę prawdę mówiąc. 🙂 Słuchajcie, mam pytanie. Czy ktoś może będzie przejeżdżał niedaleko Sępolna, ewentualnie przez Grunwald??